Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 203
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 525
А то има ли приложение на българския dm?

# 526
# 527
  • Козлодуй
Благодаря, че ми казахте за приложението на dm - успях да го инсталирам на телефона с регистрацията в сайта която си бях направила през компютър - ако е полезно за някой да знаете че със същата поща и парола успях да го сложа и в телефона Simple Smile Благодаря за информацията - много сте полезни Simple Smile

# 528
  • Пловдив
А дали отстъпката за РД ще може да се ползва от профила в сайта без да се инсталира приложението? Има ли в приложението код за сканиране? На мен телефонът ми се препълни вече с приложения.

# 529
  • Козлодуй
Сега ще погледна на компютър съм в момента
Не, трябва да има един кю ар код който на компютъра го няма - като малко квадратче е в приложението
Все пак в моите данни има клиентски номер - запиши го и пробвай с него
Гледам че в телефона до кю ар кода на картата има и същия клиентски номер - ако стане с него няма да има нужда да сканираш електронната карта и съответно да инсталираш приложението Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2022, 07:58 от pvacheva

# 530
Момичета, препоръчайте ми нещо от ДМ за къдрава коса, което да оформя къдрици и да ги задържа?

# 531
Пяната са къдрици на ДМ е добра, ползвам я от години

# 532
Днес е последният ден за поръчки от ДМ с -15% за новорегистрирали се  през сайта. Simple Smile

# 533
  • Козлодуй
За къдрици използвам гел за коса - като я намачкам мокра и сресана с гел се запазват гладки къдриците Simple Smile
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/alverde-naturkosmetik-stiliziras … 058172445026.html

# 534
  • пустинята Гоби
В ДМ пак има чай от лайка. Много страдах, че го спряха. Настоящата цена е 7 лева за 50 пакетчета чай. Купих си и Коледния чаен календар - цената му е 6 лева за 24 пакетчета.

# 535
Купих си тези две неща за къдриците,ще видим как ще ми се отразят на косата.Чай и аз мислих да купувам,но забравих 🤣

# 536
Кремът на Балеа ще ти хареса със сигурност. Гелът на Алверде не съм ползвала, даже за първи път го виждам. Сподели как е след употреба.

# 537
  • Видин
Момичета, имате ли мнение за менструалното бельо на дм? Много се чудя.

# 538
Някой ползвал ли е този комплект за вежди ?

# 539
  • Стара Загора
Кремът на Балеа ще ти хареса със сигурност.
Не е взела крема, а спрея.

Общи условия

Активация на акаунт