Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 205
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 675
Ми продавачката нищо такова не каза. Каза " не може!". А аз имам регистрация още като пуснаха магазина преди месец.

# 676
  • Козлодуй
Тя не знае че може

# 677
Ми продавачката нищо такова не каза. Каза " не може!". А аз имам регистрация още като пуснаха магазина преди месец.
И на мен така ми казаха три продавачки в три различни магазина. Трябвало да направя онлайн поръчка, за да ползвам талона за 15% отстъпка рожденик. Или можело да поръчам онлайн с експресна доставка от магазин.

# 678
Отстъпката за рожденик може да се ползва само онлайн, вече не може да се получи при представяне на лична карта директно от физически магазин.
Октомври месец ползвах отстъпката за рожден ден.Питах на касата, показах лична карта и ми приспаднаха 15% от сметката.

# 679
  • Пловдив
Промените са от 7ми ноември.
Талонът за РД се активира, а на касата се чекира QR-кодът на картата и се отчитат 15% намаление.
Как само онлайн?! Явно не са били компетентни...

Последна редакция: пн, 21 ное 2022, 07:53 от sunflower

# 680
Промените са от 7ми ноември.
Талонът за РД се активира, а на касата се чекира QR-кодът на картата и се отчитат 15% намаление.
Как само онлайн?! Явно не са били компетентни...
В единия магазин продавачката се опита да чекира QR -кодът на картата, но не й се получи. Явно е ново и все още не е разработено...

# 681
И така хората не си получават отстъпките.
Аз нямам зор за нищо ама ме дразни, че е недомислено

# 682
  • При децата ми
Аз съм много зле... Рождения ми ден е в неделя. Тая седмица имах право на намаление, нали?

И аз бях рожденичка в неделя. В петък отидох в "ДМ" и питах за отстъпката. Продавачката ми каза, че вече може само през онлайн приложението и отстъпката важи 10 дни след рождения ден.

# 683
Моля ви, препоръчайте ми маска за лице за мазна кожа, по възможност да съдържа хума.

# 684
  • Козлодуй
Пробвах да направя скрийншот на картата защото без интернет не зарежда кю-ар кода обаче е забранен!

Снимах екрана с фотоапарата си - дали ще може да се маркира картата от тази снимка?

Нямам мобилен интернет на телефона си и искам да маркирам картата без да карам продавачката да я въвежда ръчно Simple Smile

# 685
Аз съм много зле... Рождения ми ден е в неделя. Тая седмица имах право на намаление, нали?

И аз бях рожденичка в неделя. В петък отидох в "ДМ" и питах за отстъпката. Продавачката ми каза, че вече може само през онлайн приложението и отстъпката важи 10 дни след рождения ден.

Не им се занимава на продавачките, сигурно затова.
Току-що се връщам от ДМ, и на мен първо ми казаха, че отстъпката била само онлайн. Аз обаче настоях, че на сайта им е обявено, че може и във физически магазин. Отворих, показах им какво пише и тогава изведнъж се оказа, че талонът за първа поръчка през приложението бил само онлайн, пък за рожден ден можело и в магазин. Сканираха талона с четеца и констатираха, че "стана". Ако мине номерът.

В нашия филиал са пуснали интернет в магазина - аз също нямам мобилен, та ползвах техния.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 00:32 от Дидичка

# 686
Къде в профила си да намеря този талон? Аз виждам само клиентски номер. Нямам приложение само онлайн профил.

# 687
Някой да си е купувал тази марка мигли от ДМ:

https://www.dm-drogeriemarkt.bg/kiss-izkustveni-migli-s-magnitna … 731509803648.html

# 688
Пийк, отстъпката е само с приложението.
На рождения ти ден в приложението се появява талон - активираш го, сканира се при покупката и  после изчезва, т.е. ползваш го еднократно.
Валиден е десет дни след рождения ден.

# 689
Да ми препоръчате почистващ гел за лице за тийн 14 год. Няма черни пъпки или акне. Но дето се стиска сам (колкото и да му се карам) лицето му е ужасно.
Най-добре вземете от продуктите без аромати и активни съставки, за да не се дразни кожата излишно, ако има непоносимост.
Аз ползвам гелът от Balea Med серията https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-izmiven-gel-ultra-sens … 058172880391.html, по- назад в темата видях, че някой е купил пяната от същата серия по препоръка от форума.
Аз искам да питам за отзиви за лосиона и измиващ продукт за тяло от същата серия- миналата седмица ги видях за пръв път.
Специално за лосиона https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-balsam-ultra-sensitive … 058172738739.html ме интересува, дали е толкова мазен, колкото ароматизираните им продукти.
За измивния препарат https://www.dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-techen-sapun-losion-za … 066447110807.html- дали изсушавя кожата в сравнение с Balea душ геловете с аромат (от тях съм доволна от този с аромат на диня и карамбола [Sternfrucht und Melone], който за съжаление не се предлага в момента).

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 15:13 от kikithealien

Общи условия

Активация на акаунт