Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 407
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 945
Разбира се, че стават. По принцип всички таблетки стават. Но аз съм преценила, че е по-целесъобразно да ползвам прах.

# 946
  • Русе
Прахът за съдомиярна от месеци го няма в магазините в Русе. За 100 лв нямам какво да си купя, за да го поръчам онлайн. Доставка не ми се плаща.

И да, 35€ е доставката с разни пътуващи с бусове от Фрайбург до Русе. Племеницата ми поръча от там едни маратонки Адидас лимитирана серия, че тук се бяха изчерпали. Понеже с DHL излизаше скъпо, тя се свърза с такива превозвачи и така и отговориха. Няма значение какво пращаш - 35€. Намери някаква куриерска фирма с доставка от 18€. Та така, де - срещу 238€ дъщеря ми се сдоби с маратонки, които тук, докато бяха налични струваха 240 лв.

Последна редакция: пт, 13 яну 2023, 22:33 от Не се сърди, човече

# 947
Вики, ние няма как да знаем какво и защо е избрала дъшеря ти.
Има много фирми, които доставят от Англия, Германия, Испания, та дори и Щатите. Поръчваш си нещото до техния адрес в Германия например и те до доставят срещу 3,50лв./кг
Аз, както казах по-назад, поръчах пролетта от немския дм-памперси, мокри кърпи и т.н.-един огромен кашон, като явно съм докарала 15кг непредполагайки и платих 55лв.

# 948
  • Русе
Сега отворих сайта на ДМ. Къде видяхте да се предлага праха за съдомиялна? Има само nature варианта, който излиза златен - 15 лв. за 50 измивания. Че си нямах друга работа, а преди половин час специално влязох в магазина да питам защо не го продават. Жената ми каза, че няма доставка за България, а аз спорих с нея, че онлайн се предлага. Grinning

Последна редакция: вт, 10 яну 2023, 10:48 от viki_1974

# 949
Сега отворих сайта на ДМ. Къде видяхте да се предлага праха за съдомиялна? Има само nature варианта, който излиза златен - 15 лв. за 50 измивания. Че си нямах друга работа, а преди половин час специално влязох в магазина да питам защо не го продават. Жената ми каза, че няма доставка за България, а аз спорих с нея, че онлайн се предлага. Grinning
И аз се интересувам от прах за съдомиялна.
Ако някой е използвал може ли да каже 1 кг. прах ако се използва всеки ден за какво време свършва?
И икономичен ли е?

# 950
  • Русе
И аз се интересувам от прах за съдомиялна.
Ако някой е използвал може ли да каже 1 кг. прах ако се използва всеки ден за какво време свършва?
И икономичен ли е?
Този, за който пиша аз беше за 100 измивания и струваше 10 лв. Не знам дали е икономичен. Съдомиялна имам само на село и я ползвам само през почивните дни.

# 951
  • София
Не се предлага в България. Затова беше и дискусията преди ден-два. Линкът беше от немския ДМ. Там през ноември са вдигнали цената на пакета от 1,5 кг на 3.49 евро! Тук, защото сме богати, ни предлагат 1кг nature за 15 лв.

mavina1380, не съм пробвала новия пакет, но със стария от 1,5 кг карам по повече от половин година. С малка съдомиялна съм. Не я пускам всеки ден, защото сме само двама, а тави и големи неща и без това не влизат в нея. И тъй като водата в София е мека, не се налага да слагам гланц и сол (част от таблетките). Преди години слагах, но после се оказа, че няма разлика. Петна по чашите не остават, а колкото до солта, старата съдомиялна изкара над 20 години и механичните ѝ части бяха непокътнати. Развали се програматора. С това отговарям и на въпроса защо не използвам таблетки.

# 952
Аз за икономичен бих определила такъв, който излиза по-евтино от ползването на таблетки, които при всички случаи са по-удобни отколкото меренето и сипването на прах в отделението.
За 10 лв излиза по 10ст. ако изобщо човек успее да сипе колкото те са предвидили иначе може и да не му стигне за 100 пъти ако не мери до последния грам.

За качество не коментирам, това си е отделно, макар че при мен с всякакви таблетки еднакво добре измива. Обаче не слагам засъхнали остатъци или загорели съдове и нямам редовно миене на кристални, посребрени или други специфични прибори, при тях може и да се усеща разлика, не знам.

# 953
  • Пловдив
Отстъпката за РД само веднъж ли може да се ползва? Преди беше валидна цяла седмица, но сега с тези талони не знам как е
Еднократно е, може и онлайн.
обаче някои неща ги нямат он лайн мисля...напр.тоя крем търся аз
Скрит текст:

# 954
  • Стара Загора
Много неща ги няма онлайн.

# 955
viki_1974 а какъв прах като марка използваш и от къде го купуваш?
1,5 кг. за 100 измивания според мен са много добре ако и цената не е уау.
Таня ,благодаря ти за отговора.

# 956
Относно икономичността на праха. За малка /45 см/миялна е по-икономичен спрямо таблетките, които са предвидени за голяма /60 см/. Съобразно упътването слагам с мерителна лъжичка от детски сироп. Последния купен надписах,точно за да видя за колко време ще ми стигне. Двама сме, пускам през ден. 1 килограм Nature ми стигна за 5 месеца.

# 957
Никога не съм взимала от чайовете на дм, хубави ли са?

Също така от хранителните продукти от кои сте взимали и какво ви е мнението? Simple Smile

# 958
  • пустинята Гоби
Хубави са чайовете на ДМ, да. Не съм много доволна от лайката, която пуснаха наскоро, голям пакет. Преди години имаше нормален пакет лайка, беше много по-хубав на вкус. Както коментирахме преди месец, коледния календар от чай беше доста блудкав тази година. В момента имам планински и зелен чай, хубави са.

# 959
  • Сливен
Мацки,опитвам се да пусна поръчка от приложението за да си ползвам талона за отстъпка,дала съм получаване от магазин,но като стигна до плащането с карта Мастър кард е ми дава грешка,такова плащане можело само в европейската общност.Аз съм в Сливен,картата е на Алианц,не разбирам какъв е проблема.
Някой имал ли е такъв проблем?

Общи условия

Активация на акаунт