Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 129 361
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 960
Мацки,опитвам се да пусна поръчка от приложението за да си ползвам талона за отстъпка,дала съм получаване от магазин,но като стигна до плащането с карта Мастър кард е ми дава грешка,такова плащане можело само в европейската общност.Аз съм в Сливен,картата е на Алианц,не разбирам какъв е проблема.
Някой имал ли е такъв проблем?

Свържете се с банката. При мен беше така при първото ми плащане с Visa на Уникредит. За минутка ми го оправиха.

# 961
  • Русе
viki_1974 а какъв прах като марка използваш и от къде го купуваш?
1,5 кг. за 100 измивания според мен са много добре ако и цената не е уау.
Таня ,благодаря ти за отговора.
Ами, на Денк мит ползвам, ама ми е от по-миналогодишния рожден ден. Ползвах отстъпката, та от там съм запомнила. Както писах съдомиялната е на село и се пуска само в почивните дни + лятото, когато живем на село, но пак не е ежедневно. Ами, не ми е оправдано за 5 чинии да пускам съдомиялна. Та, така. Имам още малко прах и започнах да се оглеждам да си купя,но не би.

# 962
  • Сливен
Соларис а какъв е бил проблема.Аз с тази карта си пазаря без проблем,дори с нея плащах в сайта на ДМ.

# 963
Аз съм с ОББ и преди време, не ми позволяваше да плащам онлайн в няколко сайта, преди да си направя 3D secure на картата - допълнителна автентикация със секретен код или биометрични данни.

# 964
Ако харесвате такива аромати препоръчам този чай от ДМ. Обожавам го.

# 965
  • Пловдив
Ядосах се снощи в магазина...отстъпката за РД вече можела само он лайн Angry

# 966
  • Русе
Това влезе в сила от 07.11.

# 967
Важи ако поръчаш онлайн с доставка в магазина или само с доставка с куриер?

# 968
Ох, хора!

# 969
  • Сливен
в крайна сметка поръчах през сайта,като пак ми начисли 15% отстъпка,а това ми беше важно.

# 970
Момичета, от доста време съм хвърлила око на добавките в ДМ, кои от тях сте пробвали, мислите, че си заслужават и бихте препоръчали?

# 971
  • Сливен
Омега 3,за косопад ,Д3 с калций.Тези съм ползвала и съм доволна.На детето давам с Д3 дъвчащите.

# 972
Трябва да им се гледа концентрацията и цената, спрямо дневен прием, не колко струва опаковката .

# 973
Няма такова нещо. В края на ноември си ползвах отстъпката за рд във физически магазин.

# 974
  • Пловдив
Няма такова нещо. В края на ноември си ползвах отстъпката за рд във физически магазин.
е, снощи ми отказаха...даже им махнали бутона от програмата.
Он лайн няма камара неща.

Общи условия

Активация на акаунт