Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 695
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 155
  • София
В момента в доста магазини има намаление от 15% при покупка над 25 лв. Днес напазарувах в магазина на бул."Мария Луиза" София. Мисля, че важи още 2 дни. Първо видях реклама за магазин в Красно село.

# 1 156
  • Deutschland
Съмнявам се да ги има в ДМ, но имах спрей за косопад на Евтерпа и такъв за бърз растеж, омазняват много.

# 1 157
  • Сливен
Това не омазнява

Но ако се прекали косата става твърда и за мен усещането като за мръсна коса.

# 1 158
Моля за препоръки за BB или CC крем от ДМ

# 1 159
  • Асеновград
Здравейте, как се ползва отстъпката за рожден ден някой знае ли? Майка ми беше декември несец и каза ме на касата и отказали, вече не можело с лична карта а трябвало с приложението нещо си, но тя не разбрала, затова питам тук.

# 1 160
Привет, някой ползвал ли и миглите на ДМ ?
Вървят с лепилце в кутийката?
Как са?!

# 1 161
Здравейте, как се ползва отстъпката за рожден ден някой знае ли? Майка ми беше декември несец и каза ме на касата и отказали, вече не можело с лична карта а трябвало с приложението нещо си, но тя не разбрала, затова питам тук.
В сайта на ДМ пише, но да, сваля се приложение и там пращат талон за отстъпката, който се сканира на касата.

# 1 162
Моля за препоръки за BB или CC крем от ДМ

Скоро купих ВВ крем на Алверде. Със смесена кожа съм. За пръв път го ползвам и съм доволна. Не е тежък, не остава мазен по кожата. Съвсем приличен е Simple Smile

# 1 163
Lucresia, от близо година не го сменям. Само като минус мога да отчета изборът на цветове, които зареждат.

# 1 164
  • София
Не е ББ или СС крем, ама аз ползвам Лореал true match tinted hyaluronic серум. Има страхотен лек финиш. От ДМ го взимам.

# 1 165
Кожата ми е суха и ми се иска да ползвам бб или сс крем, от който да не ми стои като тебешир на лицето. Ползвах на Миша и ми идваше малко сух

# 1 166
  • Deutschland
Това не омазнява

Но ако се прекали косата става твърда и за мен усещането като за мръсна коса.

Тази серия е страхотна. Единствената за косопад, която не изсушава косата ми и ухае невероятно.

# 1 167
Кожата ми е суха и ми се иска да ползвам бб или сс крем, от който да не ми стои като тебешир на лицето. Ползвах на Миша и ми идваше малко сух

Препоръчвам ти преди ФД, ББ или Сс крем до използваш хубава основа за грим.
При мен това даде резултат! 🍀

# 1 168
Този имам аз, не ми омазнява косата.

# 1 169

Препоръчвам ти преди ФД, ББ или Сс крем до използваш хубава основа за грим.
При мен това даде резултат! 🍀
Не се гримирам по принцип. Слагам хидро гел, крем за лице, околоочен. Иска ми се да сложа и бб или сс и да излезна набързо с детето навън. Нещо колкото да ми прикрие червенините по лицето от студа или вятъра примерно

Общи условия

Активация на акаунт