Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 16

• 128 639
  • 1 262
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз съм много доволна от бб крема на миша.Heart Eyes

# 1 171
  • Асеновград
Здравейте, как се ползва отстъпката за рожден ден някой знае ли? Майка ми беше декември несец и каза ме на касата и отказали, вече не можело с лична карта а трябвало с приложението нещо си, но тя не разбрала, затова питам тук.
В сайта на ДМ пише, но да, сваля се приложение и там пращат талон за отстъпката, който се сканира на касата.
Балгодаря, а онлайн от приложението мога ли да го използвам?

# 1 172
Онлайн също мисля, че
може да се ползва, но не съм го тествала
още.В сайта на ДМ имаше интрукции, отделно получавате и талон за нов клиент за бъдеща покупка.

# 1 173
Аз съм много доволна от този, всекидневно го ползвам.

# 1 174
Хубав е наистина, само да имаха поне още 1-2 нюанса щеше да е супер... На мен най-светлият ми е добре като колко да е тъмен, но ми идва по-розов от тена на кожата. Хем като се нанесе и някакси се слива, но пак не е точно като за мен през повечето сезони. Иначе си е съвсем приличен, особено за цената си.

# 1 175
  • София
Ползвала съм го,става . Аз си бях взела двата цвята и ги смесвах да си докарвам за моята кожа.

# 1 176
Ако смеся с друг, ще ми дойде тъмен - аз ползвам най-светлия. Просто е с по-розов подтон отколкото е моята кожа и особено денем не стои съвсем както искам. За вечер евентуално в заведение, светлината прощава много повече, а и останалият грим е повече и тогава си изглежда добре. Денем гримът ми е повече от семпъл и си личи повече, съответно рядко бих сложила този крем.

# 1 177
Нямам проблем с цвета, идеално ми пасва.

# 1 178
  • Сливен
Добре,че споменахте сс крема на биотен.Ползвам светлият цвят,пасва ми перфектно,но си търся фд в същия цвят.Понеже досега не съм ползвала моля за съвет.Кожата ми е нормална към смесена.Нямам идея какъв ми е подтона.Според теста с цвета на вените на ръката, синьозелени са ,май  съм с неутрален.

# 1 179
  • Бургас
☺️ за непросветените като мен,може ли с две думи да ми кажете, каква е разликата в тези кремове СС,ВВ и т.н.? 🤔

# 1 180
  • София
Аз съм много доволна от този фон дьо тен. Не е bb или cc крем, но е много лек.

# 1 181
Аз съм много доволна от този фон дьо тен. Не е bb или cc крем, но е много лек.

И аз го харесвам много, редувам го със СС крема на Lumene и съм много доволна, защото има и слънцезащита.

# 1 182
Дами,шампоан ,който не омазнява бързо косата може ли да ми препоръчате и серум за крайща 😀

# 1 183
  • София
☺ за непросветените като мен,може ли с две думи да ми кажете, каква е разликата в тези кремове СС,ВВ и т.н.? 🤔

Не знам колко е вярно, ама аз съм ги определила като ББ е повече крем по малко ФДТ,СС е по малко крем повече ФДТ, едното повече покритие, другото по малко. Да кажа пак че на Лореал с хиуларона ми идва перфектно като леко покритие и финиш.

# 1 184
Като напишете в гугъл "разлика между bb и cc крем"  може дя се ориентирате. Да не би вече да има Lumene в ДМ?

Общи условия

Активация на акаунт