Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
Мисля че може. Аз никога не съм го правила - предпочитам на спокойствие в къщи да пробвам. Някой беше писал в по-първите теми че е правил така - директно върнал след проба - хубавото е, че после не се занимаваш с връщане.

# 691
Получих и ще връщам тениската с бароковото лого в екрю, не ми допада.
За тези пари не си заслужава.

# 692
Позитано дантела и този с едното рамо . Този с едното рамо е хубав , но ще помисля дали да го задържа .

Топът с едно рамо как ти се струва? Защо се чудиш дали да го върнеш?

# 693
Хубав е топа , но може би не е като за мен .

# 694
  • Пловдив
А го чакам още аз.
Материята като на бансккте ли е?

# 695
  • Варна
Получих и ще връщам тениската с бароковото лого в екрю, не ми допада.
За тези пари не си заслужава.
И моята е в Спиди заедно с банския majestic garden, наканвам се да отида да ги взема. Иначе аз с летните покупки категорично приключих. Пък те ако искат до септември да качват летни модели.

# 696
От вчерашните неща нищо не харесах, освен топовете  с едно рамо, но определено не са моят модел. Гащеризоните ако не бяха толкова прозрачни в долната част можеше и да се замисля за черния.....  Исках скрънчи позитано, но засега има само с панделка....ако пуснат без панделка може да взема, ама се чудя за кога....още чакам топа с дантела с колибрито - помня че беше около 15 юли изпращане, ама още нямам уведомление....поръчах го още като го пусаха...
prodaljavamenatam за кой топ става дума?
Панделката се сваля. Днес звънях с няколко въпроса и питах 1во за скрънчито.

# 697
Има подплата топа с едното рамо , по-плътен е от потника .

# 698
Розовото коланче пристигна днес. Впечатлена съм, че не е залепени надписа, а си е директен принт в плата. Искаше ми се да е малко по дебело, но е страхотно и си отговаря точно на размера. Ще го задържа.

# 699
Ivelivave, благодаря ти за отзива и снимката! Дали можеш да кажеш дължината каква е на колана в най-широкото си закопчаване?
Защото като им звъннах да си поръчам същото коланче заедно с Мajestic Garden топа, момичето ме убеждаваше, че щом панталоните ми са размер S, значи от този колан трябва да си взема размер М и малко се усъмних.

# 700
Момичета, пратките имат ли опция за тест ? Мога ли да пробвам в офиса на куриера и да върна след проба, ако не се харесам или не ?

Да , имат.
Аз така премерих панталона в офиса на работа и куриера ме изчака без проблем.

# 701
  • Варна
Оффф изобщо не ме кефи тениската... Не за 60, ами за около 6лв тениска изглежда. Представях си я с по-стегната кройка, а ми стои няк'ва широка. На снимките много не личи, защото съм леко в профил, но фронтално като се погледна - чувалче. Логото е  евтина апликация. Наистина нищо не виждам в тази тениска, което да заслужава 60лв. Също така съм се заблудила, че са ми изпратили и банския, поради простата причина, че пише доставка 11ти-14ти и така някак си реших, че веднъж ще си спазят срока.

# 702
Тениската е сладка, не ми изглежда като чувалче на снимките, но ти на живо най-добре можеш да си прецениш. Според мен тениските им са малко скъпи за обикновени памучни тениски, та дори и с намалението. Тази не изглежда скъпо, даже изглежда много тънка някак и подозирам, че ще се разтегне в пералнята и точно след 4-5 пранета вече няма да изглежда много добре.

# 703
  • Варна
Ох да, наистина така както съм се снимала не личи много, че ми стои една такава широка и безформена. В New yorker продават такива същите тениски къси и широки по 5лв. Колкото и да не ми се занимава с връщанки пак, ще пътува обратно.

# 704

Малко като нощница .

Общи условия

Активация на акаунт