Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
И аз преди харесвах такива топове, имам 3бр, екрю, черен и шарен от НМ и не ги нося. Мисля, че дантелата ги прави да приличат повече на нощници. Трябваше да ги направят ето така, мисля, че щяха да са 100 пъти по-красиви и с принтовете, а и защо не и едноцветни.    За тениските - Те нали правят само oversize тениски с по-дълъг ръкав и някои с поло, които не са за лятото, и сега са се опитали да предложат някой летен модел, по-тънка и къса, с по-къси ръкави и без да е така висока около шията, ама можеше да ги пуснат на 45-50лв най-много, макар че пак е много. Като я гледам, 100% съм сигурна, че бързо ще се захаби.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 21:30 от Море

# 706
В закопчано състояние 33. 5 см едностранно. Може да се отпусне и повече в зависимост на кое копче се закопчае.
Ivelivave, благодаря ти за отзива и снимката! Дали можеш да кажеш дължината каква е на колана в най-широкото си закопчаване?
Защото като им звъннах да си поръчам същото коланче заедно с Мajestic Garden топа, момичето ме убеждаваше, че щом панталоните ми са размер S, значи от този колан трябва да си взема размер М и малко се усъмних.

# 707
  • Варна
Уф не ми се искаше аз да го казвам, за да не обидя някого, но и моето мнение е такова за тези потници...

# 708
В закопчано състояние 33. 5 см едностранно. Може да се отпусне и повече в зависимост на кое копче се закопчае.
Благодаря ти много! Определено размер М ще ми е огромен, добре че не ги послушах да го поръчам и после да го заменям и отиде месец. Беше ми много полезен отзивът ти.

На мен пък топовете с дантели ми харесват. Чакам този с магическата градина, ама чак в края на месеца. Дано след преиздаването материята да не е по-шитава, както им е редовния номер.

# 709
  • Пловдив
E то по- шитава от тази едва ли ще намерят.
Аз съм с малък бюст и на мен топа с дантела ми стоеше като много широка нощница 😂

# 710
Имам чувството, че девойките на телефона никога не са запознати с нищо. Не знаят дължини на поли или рокли, не знаят точно материята, не знаят никакви мерки никога. Винаги ми отговарят, ами ще го изпратим и ще прецените. Кому е нужно това разказване напред назад на дрехи и губене на време. Ако знам точни мерки на момента мога да преценя. Таблицата им за размери е просто колкото да има нещо.
Благодаря ти много! Определено размер М ще ми е огромен, добре че не ги послушах да го поръчам и после да го заменям и отиде месец. Беше ми много полезен отзивът ти.

На мен пък топовете с дантели ми харесват. Чакам този с магическата градина, ама чак в края на месеца. Дано след преиздаването материята да не е по-шитава, както им е редовния номер.

# 711

Кога е преиздаван този потник? Те го пуснаха на 01.07 и веднага го поръчах точно заради това с материите. Нямам спомен да е бил изчерпан или нещо греша?

# 712
Беше изчерпан известно време, както и късата рокля с дантелата в същия принт и го бях добавила в любими да следя преиздаване и когато ти качи снимките с твоите топове в другите два принта, помня, че много ми харесаха, влязох да го проверя, беше наличен отново и го поръчах веднага.

Моята поръчка е от 9ти юли с доставка края на месеца 27-31.07

# 713
При мен датата на изпращане е 21-26 юли......поръчано на 01.07 - цял месец от лятото минава.....
А за материите би трябвало да са еднакви, поне първата година. Ако има търсене и догодина и ако решат да преиздават тогава има вероятност да е различен, но сега трябва да са се подготвили с достатъчно от плата....

# 714
  • Варна
Аз затова се чудя за кога пускат нови летни модели, като чакаш по 1 месец.

# 715
За другата година да може да се носи , че тогава може да поскъпне .

# 716
  • Варна
При мен датата на изпращане е 21-26 юли......поръчано на 01.07 - цял месец от лятото минава.....
И то я я получиш тогава, я не. Ето банският ми дето щеше да е с дата на доставка 11-14 юли още не е подготвен дори за изпращане.

# 717
Ако не я изпратят до 26 ще им звънна. Ядосва ме това моткане. Понякога от яд ми идва да откажа поръчката, но като ми харесва........трябва много да ме ядосат...
Замислям се какво ли ще има на намалението. Остава малко време до тогава. Дано да пуснат и от преди 1-2 години от моделите

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 09:35 от Mo6ko

# 718
Някой случайно да поръча този бански? Не мога да видя хубаво емблемата на долнището.
Скрит текст:

# 719
Кръгче би трябвало да е с логото .

Преди какви хубави неща е имало .

Общи условия

Активация на акаунт