Alesa - снимки и мнения на дрехи от бранда - 6 тема

• 27 871
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Ох, наистина това да слагат дантела навсякъде , голяма мания е. Чисти пижами са за мене...

Иначе и аз чакам намалението Септември и да купя няколко поли от стари колекции , щото не ми се дава 100 лв за 1 пола.... стига да не ми ги откраднат другите девойки -клиентки , както стана миналата година и аз останах на сухо и без пола.... бях бясна.

# 721
Ами...кой предвари, той завари 😂 аз помня как седях на бутона и не дишах, хаха! И поръчах всичко, което исках и такива, от които имаше 1бр.

# 722
Ох, наистина това да слагат дантела навсякъде , голяма мания е. Чисти пижами са за мене...

Иначе и аз чакам намалението Септември и да купя няколко поли от стари колекции , щото не ми се дава 100 лв за 1 пола.... стига да не ми ги откраднат другите девойки -клиентки , както стана миналата година и аз останах на сухо и без пола.... бях бясна.
и на мен не ми харесват тези дантели, точно защото и на мен ми приличат на пижами...Иска ми се да поръчам някой топ с нормална дължина, ама още се чудя...

# 723
Какво мислите за новата им реклама? Аз нещо не я разбирам, не знам...не ми допадна на 100%. Може би проблема е в мен, от моторите и изведнъж на люлка.

# 724
Море, абсолютно едно към едно с моето мнение. Много се вълнувах като чух че са пуснали реклама и като я видях....пф..
Може и аз да не разбирам нещо. Възможно е да искат да покажат, че клиентките им могат да бъдат с най-различни стилове. Друго не ми идва на ума, но определено губя замисъла някъде...след тигрите, на които мястото им не е там. Аз затова се сдържах да попитам за нея тук, но щом повдигнахте темата Smile

# 725
На мен ми харесва рекламата и песента към нея също .
Само някакви вина споделят , увеличила им се е продажбата покрай Алеса .

Последна редакция: пт, 15 юли 2022, 17:01 от prodaljavamenatam

# 726
Море, абсолютно едно към едно с моето мнение. Много се вълнувах като чух че са пуснали реклама и като я видях....пф..
Може и аз да не разбирам нещо. Възможно е да искат да покажат, че клиентките им могат да бъдат с най-различни стилове. Друго не ми идва на ума, но определено губя замисъла някъде...след тигрите, на които мястото им не е там. Аз затова се сдържах да попитам за нея тук, но щом повдигнахте темата Smile
А, да и тигрите! Много странно, наистина нямат място там! Много посредствена....иначе Мими е с готиното яке за милиони и панталонките към него, за лятото този избелял ефект на петна и раздърпани небрежни краища изглежда страхотно, и на кожа с тен и въобще много ме кефи! Мая позира с това яке на снимките с банските, Мими в в рекламата, ама не се сещат да го преиздадат. Не знам не се ли работи по въпроса. Мисля, че на всички ни е ясно, че моделите, които се показват в рекламата, пак ще почнат да се търсят, въпреки, че са стари.

# 727
Ох Море, ти май го сънуваш вече това яке .. 🤣

# 728
Ох Море, ти май го сънуваш вече това яке .. 🤣
Мани, една нощ май наистина го сънувах как си го поръчвам, не съм сигурна, защото като стана и забравям бързо, ама имаше нещо такова!

# 729
Извън оценката на рекламата: понякога карането на мотор по къси гащи много боли. Ако има мотористи тук - карайте с дълги гащи!! Вече имам два белега по краката да се правя на модерна докато карам.
Почти съм се решила да си поръчам бежовата яхтена рокля, но гърба на "х" ме кара да чакам новата с колибрито. Ако и тя е с Х отзад ще взема яхтената, ако не ще има дилема 😃

# 730
Аз купих сутиена от Ойшо, който тук ми препоръчаха, за съжаление не си спомням коя съфорумка го препоръча. Много е хубав, но не става за роклята. Чашките му стърчат отстрани, на гърба се подават презрамките, макар, че са на Х и са ниско долу на кръста, а другата презрамка я сложих през врата да ми минава. Хубав е, но ако имам път към Пловдив, ще го върна в магазина. Роклята сега не знам да я върна ли, или да карам шивачката да я стеснява в горната част, за да я нося без сутиен. За щастие не се очертават зърна и подобни работи, просто без сутиен съм си като сплескана 😂 и няма така малко обем..като цяло не просто си отговаря на размера, ами направо май си е уголемена роклята. За разлика от червената с буболечките, която е доста умалена. Уж големи претенции имат, пък не могат две рокли еднакви да издокарат. За пореден път много им се дразня с размерите им.

# 731
Получих кроп топа, колана и късите панталони в зеления принт. Харесват ми. Панталонките взех в М, но са ми леко широки. Мисля, че съм между С и М, та ще ги задържа и ще ги занеса при шивачката леко да коригира.

Някой има ли панталона в бежово в яхтения принт ?

# 732
Ако е се бъркам Море го имаше този паталон, ама ма го върна......
Новите обувки са хубави, но 203 лв. с отстъпката.......

# 733
  • Варна
Само някакви вина споделят , увеличила им се е продажбата покрай Алеса .
Пропиха се хората заради единия етикет 😀 тия дни само снимки на вино гледам
Новите обувки са хубави, но 203 лв. с отстъпката.......
Мен пък ми приличат на обувки за боулинг, хич не ме кефят

# 734
Поръчах една детска тениска с дата на изпращане 24-29.06 🤣
110лв детско сако 😬 с отстъпка ..

Последна редакция: сб, 16 юли 2022, 15:46 от krystall

Общи условия

Активация на акаунт