Любители на котки - Тема 174

• 29 482
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
bronze, поне кръвни и рентген направете днеска, ако не е късно вече. Вета нищо ли не предписа?

# 151
Red,
Те направо като от едно котило Simple Smile писано им е било да се съберат

# 152
Bronze, аз бих я завела. Бени за часове ми се влоши от обезводняване, не е шега повръщането при котки. И ако днес е трудно да намерите доктор, в неделя ще е два пъти по-трудно.

# 153
Red,
Те направо като от едно котило Simple Smile писано им е било да се съберат
Да,и аз така мисля😊
Когато е сумрачно,се ориентирам по големината😊

# 154
bronze, поне кръвни и рентген направете днеска, ако не е късно вече. Вета нищо ли не предписа?
Ами той не каза веднага да ходим.Според мен е видял,че няма смисъл.И аз незнам...иначе и кисело мляко и давах.Чудех се да не я боли зъб...

# 155
  • Бургас
Морковелка,самите малки не са свикнали с хората и мама маца ги води при безопасни според нея хора.
Нашите не дават да ги пипаме веднага щом котката ги доведе,постепенно някои свикват.
Исках доста отдавна да помилвам едно много малко коте близо до нас,то се приближи,една от възрастните котки му изсъска,перна го и то се върна.
Моли при баба разрешава да се доближават,явно ни има доверие.
Много красива и умна котка, вероятно обаче би опердашила яко моя апартаментен пъзльо,който бяга от голяма нощна пеперуда...

# 156
Bronze, аз бих я завела. Бени за часове ми се влоши от обезводняване, не е шега повръщането при котки. И ако днес е трудно да намерите доктор, в неделя ще е два пъти по-трудно.
Днес повръща в 8ч сутринта.Повече не е...Тя много се стресна при ветеринара докато я закараме.Голям страх беше.След като повърне веднага ходи да пие вода.Незнам какво й стана изведнъж.До преди 1ден абсолютно нищо й  нямаше

# 157
  • София
Когато е сумрачно,се ориентирам по големината😊
В тъмното ми е трудно да различавам кой е дошъл да спи при мен в спалнята.
Ако започне да ми лиже краката е ясно Joy

Зак е огромен Heart Eyes

Днес Аш излиза два пъти и беше супер щастлив. Първият път, сутринта, заведохме синът ми до спортната зала на изпит. Не искаше да се прибира и ръмжеше като отивахме към входната врата.
Ранният следобед изведохме и двамата. Единият врещи, че не иска да се прибира, а другия, че иска. Дъщеря ми каза, че Оникс повече няма да го води навън. А иначе е първа писта на прозореца.

# 158
  • Бургас
АnMary,запиши Аш като ръмжи.
Много ми се ще да чуя малкия смел тигър.
Моят рева от ужас до ветеринаря,след ваксината млъкна,явно си знае,че ще се прибираме след като излезем от кабинета.След това стоя върху гардероба цял ден...Пъзльо.

# 159
Пробвам Сакура на повод.Няма проблем с нашийник и нагръдник,но с повода не иска да мръдне.
Закари си ходи,той няма проблем с  нищо.
Иначе,докато Зак бяга навътре в къщата,когато идва непознат,Сакура търчи да види кой е.Зак бяга от мопа,Сакура търси с мен напред-назад.И двамата бягат от прахосмукачката,като Сакура го прави от съпречастност.Тя вече и не се качва при мен,а Зак не врещи вечер.
Преди,въпреки,че можеше да остане,ако иска и той,идваше и като види,че Сакура е върху краката ми,започваше да врещи,слизаше долу и отваряше гардероби и чекмеджета.От 3 дни Сакура си сои долу,Зак също.И вече не ни тероризира преди сън.
Гадняр-не сакам на мен да ми е добре,а на Вуте да му е зле.

# 160
Днес посетихме изложбата на котки и като видях бенгалите...ми Фрея май верно е закръглена... Тя сама си се сложи на диета, че не ще да яде консерви за големи и понеже ми писна да изхвърлям, мисля за поне седмица да я оставя само на гранули, но ще и ги меря вече, спирам да слагам в купата на око като я видя празна Simple Smile

Иначе за изложбата - много, много красота и да ви кажа ориенталските на живо са много симпатични Simple Smile Най-много мейн-кун имаше и доста регдол.

# 161
Аз обожавам ориентали.И изобщо слаби и грациозни животни❤
Ирина сега като ми писа ьа Жасмин,поиска да види Сакура.Каза,че се е закръглила,но и отива.И тя е дебела за бенгал,ама си хапва.

# 162
За уикенда съм на вилата. Мъчно ми е за писан ❤ Той е свикнал да пази къщата, има си автомат на таймер да му сервира папо, обаче нещо все котета ми попадат във фейса днес и ми се прииска да си гушна пуфльото ❤ Минах просто да споделя… може би нещо хормоните ми играят

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 20:08 от Анонимен

# 163
Морковелка,
Тя ще ви доведе котетата. Щом прецени. Нашата така правеше. И първо домъкна най-слабичкото. Джуджи. След малко и Сивчо. Момиченцата.
Шошо(друг Шошо) не го доведе, но ние си го намерихме на др ден в дърварника, където ги криеше. От тогава непрекъснато са били у дома и вън.

# 164
Здравейте и помощ! Днес се борихме със Сина и видях нещо. И се скосих. В понеделник ще звъня на вет за час, но до тогава ще ми е много неспокойно. Та помагайте. Какво е това? И много ли да се притеснявам?

На коремчето е, в задната част.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 20:40 от cardhu

Общи условия

Активация на акаунт