Любители на котки - Тема 174

• 29 613
  • 771
  •   1
Отговори
# 315
Като прочетох Ушко, написано от Кардю, се сетих, че от много време нямаме вести от Ушатото... Какво ли става с него?

# 316
Успях да направя изследвания на котката както и ренген на корема.Кръвните изследвания и биохимия са добре.Ренгена също.За 14г котка всичко било много добре.Амилазата е доста завишена,до 1500 са нормите,а тя е 3300.
И Са леко над нормата.Нещо си говореха за панкреаса.Но в крайна сметка казаха,че продължават лечение за гастрит.Пак й сложиха същата подкожна инжекция,но котката не иска да яде.Предния път 3часа след инжекцията и почна да яде.А сега няма такива намерения.Вчера в 15ч й я поставиха.Вече се чудя какво да правя.
Между другото котката много се кротна.Даже ренгена беше в една клиника,а кръвните в друга.Този път кротува.Може би е изтощена дето не яде.

# 317
Здравейте, минавам да се отчета със снимка от снощи, последната с мандаринки.  Днес в 16часа е операцията за кастрация на Зе. Дано всичко мине , както трябва .

# 318
  • София
Бебешки истории 😻

Geo_antonina, готина снимка ,,😹

# 319
  • София
Днес в 16часа е операцията за кастрация на Зе.
После ще е сладур без мандаринки. Simple Smile
Много бързо ще забрави.

Как се убива кашон... бързо.

Началото

Към края

Всичко започна като невинна игра с въженце.

# 320
AnMary, точно гледах тази снимка
Приликата е поразителна. Кажи му, че братовчед му го търси Laughing
Дано Зе  бързо ми прости какво ще му причиня!

# 321
И на мен ми е много уютно във тази темичка, скоро ще докладвам със снимки как е Пухчо на село. По повод транспорта на малко коте, да споделя нашата кутия направи си сам, с която минахме над 200 км. Може би защото е малък и в апартамента все искаше да е близо до нас, беше много спокоен до мен на задната седалка.

# 322
Сега и аз се опитах да го снимам под опашката,ама не знам колко успях.Отивам до клиниката и исках да покажа какво смятам за тестис.Мисля,че трябва да бъде до кастриран.Цяла нощ вие,успокоява се понякога,когато Сакура е долу,а не при нас горе.Но не винаги.Понякога идва и вие в спалнята,два пъти се изпика на пода там деконстративно и си слезе долу.Освен това игрите му с това нежно съшество са мкого агресивни и и скача от нищото.
Ще  бъда по-спокойна за нея,а и за него,че виждам как се мъчи,ако това се окаже втория тестис и му го махнат.
Скрит текст:
Моля,Мари,ако и се занимава да я скрие.Забравих как ставаше от телефона🌻

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 11:21 от AnMary

# 323
  • София
Моля,Мари,ако и се занимава да я скрие.Забравих как ставаше от телефона🌻
Скрих. От телефон трябва да изписваш кодовете за спойлер ръчно.

Тъмна е снимката и не мога да преценя.
При моите бих казала, че има само кожа. Аш беше доста надарен и разликата е осезаема.

Дъщеря ми каза, че оня ден бил гонил Оникс, скачал му и правел характерни сексуални действия.

Пуснах пост (само за приятели) във фейса за Джасмин и за 15мин се намери осиновител. Чули са се с Ирина. Довечера като е по-свободна ще ѝ пиша във байбър да ми разкаже.
Софиянка ще е.

Последна редакция: пт, 01 юли 2022, 14:15 от AnMary

# 324
Да,благодаря!
Взех му час за понеделник.Надявам се този път всичко да е наред!

# 325
  • In the land of Never Never
Здравейте!
Бях споменавала наскоро,че Изи има проблем с изхожданията от повечето от 2 месеца .В крайна сметка реших да и сменя храната и марката.
Днес е 4 ден откакто е на новата суха храна и от вчера започна да се изхожда оформено. Олекна ми....
Бях опитвала и с Гастроетестинал ,както и хипоалергичната на Роял Канин и нищо.Една година се хранеше с Канин за капризни и нямаше никакъв проблем и изведнъж се започна с диарията .
Дано от сега нататък няма проблеми!
На Васко също му изписваха ветовете подобни храни срещу разстройството, всички видове съм пробвала, гастроинтестинал, хипоалергични, на Про План, Роял Канин, Вирбак, ефектът беше обикновено в началото, после отново се връщаше дрискането.
Влажни храни с един протеин също препоръчваха, какви ли не глупости пробвахме, месо от конско, заешко, кенгуру или просто говеждо, но всичко напразно.
Накрая просто минахме на порция котешка влажна храна, по-рано му давах за чувствителни котки, сега минахме на ренал - за бъбреци, плюс две порции варено свинско (около 70-90 грама всяка), и малцова паста. Със свинското се оправи от дрискането.

# 326
Така, кастрацията мина, прибрах го, плаках 3 часа заради угризения и вина какво му причиних.  Може ли да ми кажете кога да очаквам да се събуди? Стои безпомощен и не помръдва.  Диша.

# 327
Много е индивидуално за всяка котка кога и как ще излезне от упойката. Но като се събуди май още ще трябва да погладува, докато не премине действието на упойката. Може да е като пиян ден-два. Още нещо много важно - поне тази нощ трябва да е на място, където не може да скочи и да падне и да се нарани.
Но е странно, че са ти го дали заспал...

# 328
Той продължава да спи... казаха ми до утре сутрин да го държа в клетката и да не го пускам. Поне затвори очи, до преди малко беше с отворени очи и изплезен език.

# 329
Това трябва да са пълни идиоти са ти го върнат преди да е излязъл от упойка. В колко часа е кастриран, знаеш ли ?

Общи условия

Активация на акаунт