Любители на котки - Тема 174

• 29 635
  • 771
  •   1
Отговори
# 435
Amiamo, да драснеш после как са тоалетните... Че и в Кауфланд вдигнаха цените на бентонита... Confused
Вчера чух, че дървени пелети излизали много евтини, в амазон продавали специални тоалетни със сито за дървени пелети... Трябва да се търсят алтернативи за многото потребление... Weary

# 436
Моите не искаха да ползват пелети, даже Бени наказателно ми препика дивана.

Пружинките бяха оценени от Бени, Ади са момента ги игнорира

# 437
А, пелетите смесвала ли си ги с бентонит или направо им ги сипа?

# 438
  • Стара Загора
Ако някой си търси котенце, пишете. Намерих кашонче с три бебета, може би на месец - две женски и едно мъжко.
Ако може да помогнете със споделяне.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xuy8MkjKwGsg8 … d=100002357758079

Последна редакция: ср, 06 юли 2022, 12:19 от BarbieDi

# 439
Много сладки бебета, дано си намерят стопани.
А Сина

Гледа си сянката и се чуди, на кого са тия ушаци? Joy

# 440
  • на брега на морето
Мале, какви очи,  направо извънземни.

# 441
А, пелетите смесвала ли си ги с бентонит или направо им ги сипа?
Направо ги сипах, то аз и не виждам как ще се смесят с бетонит. Или имаш превод като подход за привикване?

# 442
Ако някой си търси котенце, пишете. Намерих кашонче с три бебета, може би на месец - две женски и едно мъжко.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02xuy8MkjKwGsg8 … d=100002357758079
Барби, не изглежда да са изхвърлени. Хранени изглеждат, т.е., майката трябва да е наоколо мястото, където е бил кашона.

# 443
  • София
Момичета, обади ми се един познат. Има хале насред полето и гледа котки с цел да го пазят от мишки и др. полски животинки. Поредните котенца са на около 3 седмици, но не им се отварят очите. На някои се е отлепило по едно, на други нито едно, а така са от около седмица. Някакви идеи какво може да направи? Много добре знам отговора "Да ги заведе на ветеринар", но едва ли ще го направи.

# 444
Чистене на очите с физиологичен разтвор или преварена вода. Капане на антибиотични капки ако има жълт секрет. Хранене на майката с месо. Друго не се сещам, да може да помогне.

# 445
  • Стара Загора
Барби, не изглежда да са изхвърлени. Хранени изглеждат, т.е., майката трябва да е наоколо мястото, където е бил кашона.
Бяха до кофата за боклук, хората около нас, които се грижат за котките не ги познават. Според мен са изхвърлени домашни, защото наистина са чисти и с пълни тумбаци.
Някой ще ми даде ли акъл как да им помогна да проядат? Очевидно са били само на кърма до сутринта...

# 446
Като ги гледам, сигурно имат вече зъбки. Предложи им сварено пилешко или може би сурово. Или пък мусче, пастет. Ако не, ще трябва котешко АМ.

Мяукаща котка около мястото не са ли чули/видели съседите?

# 447
  • Стара Загора
Опитах се да им дам, ама само реват и не ядат. Мазах по муцуните - йок. И без това не спя по цял вечер Joy
Кофите са до голяма улица, котките от квартала си седят около блоковете, което е на около 50 метра. Пред блока имаме котка с бебе, но то е по-голямо. Всички останали котки са кастрирани. Освен ако не изхвърлят и майката скоро...

# 448
  • София
Amiamo, да драснеш после как са тоалетните... Че и в Кауфланд вдигнаха цените на бентонита... Confused

Ще споделя.

# 449
Днес приятелка ми каза, как нейният котарак (мъжки кастриран младеж) й донесъл коте … не е прогледнало още! Мъкнал го като коте - за вратлето! И сега обгрижва една “шепичка”.

Общи условия

Активация на акаунт