Медицински Университет

• 146 096
  • 1 617
  •   1
Отговори
# 1 020
  • Варненска клюкарка
В групата на сина ми 2 девойки работеха почасово като сервитьорки, той и друг колега бяха демонстратори по химия и биология. Синът ми взимаше 3 групи седмично. Упражненията са по 1,5 часа но поне още толкова отиваха  за подготовка. Програмата в първи и втори курс е доста рехава и който има добри навици за учене се справя, успехът му през първия семестър на втори курс беше почти 5,80, през втория на втори курс завърши с 5,50.
И други негови колеги работеха, бях чула също за мол и кухненски работник.

# 1 021
  • София
Принципно е възможно да се поработва, но не го препоръчвам, ако не се налага. Изключвам работата като демонстратор, която е даже полезна.

# 1 022
Имах наемателка, която първата и втората година работеше като промоутър. Помня, че ми споделяше тогава 2018-2019, че взимаше 10лв на час и три дни в седмицата по 4 часа правеше това.( понякога уикендите повече). После, когато стана трета година си намери нещо хоум, вече ми се размива времето( дали не беше ковид), но пък и много учеше и все ми пращаше студ книжка с отлични оценки..

# 1 023
  • Варненска клюкарка
Някои в горните курсове поработват в кол-центрове, най често вечер, от вкъщи и дори почасово, парите са добри.
За демонстратора да, полезно е, синът ми взимаше немски групи, но им препододаваше на английски, такива са изискванията. За парите, не са били целе- за 30на упражнения взе 160 лв. даже не съм смятала по колко се пада на упражнение. Следващия семестър пак толкова, но пък
Имаше лични  контакти с доцентите по химия, упражняваше в реална чуждоезична среда английски и немски и държеше високо нивото си по химия, въпреки че дисциплината се учи само в първи курс.

# 1 024
  • София
Да, ММ е бил демонстратор по анатомия. Със сигурност това е полезно.

# 1 025

Здравейте!Мога ли да попитам дали тестовата част по химия и биология от КСК са въпроси досущ като в сборника.Тоест падат се 20 въпроса едно към едно както са от сборника?Същото искам да попитам и за задачите по химия и за разписването на теми по биология.Най-отзад на сборника има примерни теми за разписване.Те ли се падат на изпита?

# 1 026
За кой университет и чий сборник се отнася питането ви?
Вече всички медицински университети са на тестови формат, конкретизирайте.

# 1 027
За кой университет и чий сборник се отнася питането ви?
Вече всички медицински университети са на тестови формат, конкретизирайте.

За София

# 1 028
По химия се падат едно към едно със сборника, докато по биология са само примерни да се види как би изглеждал теста и писмените въпроси.

# 1 029
Здравейте! Да се похваля и аз приети сме медицина СУ с бал 31.90 на второ класиране! Не мога да ви кажа обаче колко е минималният, тъй като не излиза.
Благодаря на всички, които казвахте, че ще успеем!❤️

# 1 030
Сигурна бях. Честито и Успех!

# 1 031
Вие бяхте най-сигурна, страшно благодаря, със сигурност сте изпратили позитивна енергия!😁 Много успехи и на вас!❤️
Сигурна бях. Честито и Успех!

# 1 032
Simona055, много се радвам! Честито!!!

# 1 033
Някой има ли кандидатствал за военнен лекар ?
Какво представлява физическият изпит ?
И струва ли си според вас ?

# 1 034
Някой има ли кандидатствал за военнен лекар ?
Какво представлява физическият изпит ?
И струва ли си според вас ?
Влез в сайта на МУ Варна, от там има препратка към Военноморското и всичко е подробно описано.
Освен физически изпит има и медицински преглед,  и там много деца не минават.

Общи условия

Активация на акаунт