Медицински Университет

• 146 738
  • 1 617
  •   3
Отговори
# 885
Благодаря много, епика!
Още нещо да питам за Софийския МУ - освен за общежитие, за какво друго може да е необходимо уверение, за да знаем колко броя да предвидим? Примерно за карта за градския транспорт искат ли такова или е достатъчна студентската книжка?

# 886
На дъщеря ми са издали за БДЖ, което не й трябва. Но за сметка на това ни трябва за градски транспорт, а нямаме 🤨 Съмнявам те, че със Студентска книжка може, по-скоро с лична карта, студентска, както ученическата

# 887
С лична карта се зарежда само младежка карта.
За студентска карта искат уверение. Студентската книжка няма да е готова сега така или иначе.
При нас те се раздаваха на първия учебен ден - подпечатани. В ЦГМ печата им трябва.

# 888
За ЦГМ мисля, че преференциите важат до септември месец. Проверете в онлайн портала на ЦГМ и даже от там заредете картата, да не направят проблем на каса. Нещо ми се върти в главата, че не даваха уверения за градския…

# 889
Студентската лична карта е с печат, но и аз мисля, че ще трябва уверение. Казали са й, че няма уверение за градски транспорт, което няма как да е вярно. Не се е поинтересувала, защото не плаща тя картата в пълен размер 🤨

# 890
Поздравления за всички приети деца! Нека успехът бъде с тях и занапред!❤️
Ние оставаме отчаяни😔 Момиче с бал 37,98 при минимален 38,38 в МУ Пловдив. 38,16 при минимален 39,03 в МУ София и 31,90 при минимален 32,86 в СУ. Има ли някаква надежда за следващи класирания, как мислите? Девойката не мога да я успокоя вече втори ден, плаче ми се с нея 😔

# 891
Ние оставаме отчаяни😔 Момиче с бал 37,98 при минимален 38,38 в МУ Пловдив. 38,16 при минимален 39,03 в МУ София и 31,90 при минимален 32,86 в СУ. Има ли някаква надежда за следващи класирания, как мислите? Девойката не мога да я успокоя вече втори ден, плаче ми се с нея 😔
Мисля, че имате шанс. Много деца са приети и на трите места.

# 892
Simona055, аз мисля, че за СУ ще успеете на второ класиране, в МУ Пловдив - също.

# 893
Друг въпрос за МУ-София към тези, които вече са се записали. В сайта на МУ-София пише, че при записването трябва да се представят 4 снимки формат 4/6 см. В сайта на Факултета по фармация - 3 снимки паспортен формат, а на Медицинския факултет - само пише личната карта и студентската книжка да са със залепени снимки.
Какви снимки в крайна сметка трябват за Медицинския? Във фотото синът ми като е казал, че иска снимки 4/6 см, са го питали за тайландски паспорт ли му трябват... За личната карта и студентската книжка какъв е формата, че още не сме ги виждали като документи? От провинцията сме и трябва предварително да се подготвим, няма да имаме възможност да обикаляме фото-студия в София, на място ще купуваме студентска книжка, ще режем и лепим снимки. Синът ми вика - тия университети нямат ли си Школо ...

Simona055, и аз мисля, че имате голям шанс на второ класиране.  Баловете на момичето са много близки до летвата, просто трябва търпение, макар да разбирам колко е трудно това в такъв момент. Никой не си е позволил лукса да кандидатства само в един университет и ще има голямо движение на второ и трето класиране.

Излязла е и химията във Варна.

# 894
Поздравления за всички приети деца! Нека успехът бъде с тях и занапред!❤

За СУ се обзалагам, че влизате на второ класиране! И нямам никакво съмнение, за другите не бих могла да кажа, може би Пловдив. Пишете, като ви приемат

# 895
GG,отивате в някое фото и искате снимки за документи, те са стандартни и също така ги правят по 4 така че няма и да се чудите за количеството.

# 896
Симона, успокой детето!
Много скоро ще бъде студентка.
Аз лично познавам 6 момичета, класирани и в СУ и в МУ и вече се записаха в МУ, т.е освобождават бройки в СУ, а кой знае още колко такива деца като тях има.
Успех й пожелавам от сърце.
За съжаление на моята госпожица балът е доста по-нисък. А в СУ има 5.80 по химия и НЕ на втората част. Биологията е 5.40 в СУ и да, но не върши работа.

# 897
  • София
И аз мисля, че за СУ и Пловдив има шансове.

# 898
Много благодаря на всички за споделеното мнение!
Ще предам и на нея, поне малко да се успокои и ще ви държа в течение.
Стискам палци и на всички останали, които са като нас - в процес на чакане!

# 899
Моята девойка освобождава място в СУ Медицина, утре отива да се запише в МУ.
В СУ вероятно ще се сменят изцяло приетите с нови на второ класиране

Общи условия

Активация на акаунт