Медицински Университет

• 146 897
  • 1 617
  •   1
Отговори
# 810
Първо излизат резултатите, после когато е класирането, излиза дали е прието детето или не.
Трябва да отбележа обаче, че на второто класиране това отбелязване се появи доста по-късно, отколкото беше обявено в списъка.
В профила на дъщеря ми не пишеше нищо, а аз като влязох на страницата на МУ, видях в списъка на приетите на второ класиране номера й.

# 811
Винаги оценките излизат ден по рано, в случая 10 юли. На следващия ден до 13:00 може да си видят работите и след този час излиза класирането. Първо се качва в https://etr0.mu-sofia.bg/ като общ списък по номера, след това в сайта като новина и най-накрая в профила на кандидат-студента.

# 812
На страница 22 в тази тема

# 813
  • Варна
Успех на децата днес в Плевен и утре във Варна! Simple Smile

# 814
Здравейте, някой би ли ми казал как се кандидатства за платено обучение медицина в МФ Бургас?

# 815
След като мине основното класиране (до трето) почва класирането за платено обучение. Мисля, че допълнително се подаваше заявление, ако имате висок бал, може и по телефона да ви звъннат. Поне така беше миналата година.
Е, стига да сте навити да давате и по 3500 лв на семестър за това обучение.

# 816
  • София
Грешка, това е за София. Сега видях, че въпросът е за Бургас.

# 817
Има резултати от МУ Пловдив и биология в МУ София.
Чакаме класирането Simple Smile
Успех на всички в групата!

# 818
Има резултати и биология МУ Плевен

# 819
Здравейте! Какви са вашите очаквания за бала тази година, много голям скок ли ще има? И въпросът ми по-конкретно е според Вас дали момиче с 38,16 бал има шанс за медицина в МУ-София?

# 820
Здравейте! Какви са вашите очаквания за бала тази година, много голям скок ли ще има? И въпросът ми по-конкретно е според Вас дали момиче с 38,16 бал има шанс за медицина в МУ-София?

Според мен - да, защото миналата година дори още на първо класиране балът е по-нисък - 37,52, а пък на второ класиране пада до 37,33, тоест почти единица под вашия бал.
Лично на мен ми се струва, че няма да се качи чак толкова много бала, но все пак винаги има риск.
Проблемът е, че разликите са много малки, децата отстоят едно от друго със стотни и е малко трудно да се прогнозира със сигурност, но аз мисля, че има голям шанс.

# 821
  • Sofia

Липсва статистика. За съжаление нищо не е сигурно, докато не излезе класирането.
Успех на всички деца!

# 822
  • Варна
Има резултати и биология МУ Плевен
Да, успях да видя оценката, но в момента вече я няма в профила .... Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 15:07 от elle.kv

# 823
Има резултати химия МУ Плевен  и химия МУ София.

# 824
Здравейте! Не успях да се ориентирам в сайта на МУ-Варна  кога излиза класирането, ще съм благодарна да ми дадете информация! И  дали се  публикуват първо резултатите с оценките или това се случва заедно с класирането?

Общи условия

Активация на акаунт