Медицински Университет

• 146 884
  • 1 617
  •   1
Отговори
# 825
Simona055,според мен, резултата на детето е абсолютно достоен и достатъчен!Дано няма изненади,че покрай статиите с многобройните шестици ми е свито сърцето и чакам четвъртък с леко притеснение.

# 826
Здравейте! Не успях да се ориентирам в сайта на МУ-Варна  кога излиза класирането, ще съм благодарна да ми дадете информация! И  дали се  публикуват първо резултатите с оценките или това се случва заедно с класирането?
Първо излизат оценките и след това е класирането, до края на седмицата най-вероятно ще има класиране.
Оценките ги качват най-напред в профилите, след това се публикуват и на страницата на Университета  по номера.

# 827
Щом са излезли вече резултатите в МУ-София, са обявили гледане на работите утре, което означава, че може да се очаква и класиране.

# 828
Simona055,според мен, резултата на детето е абсолютно достоен и достатъчен!Дано няма изненади,че покрай статиите с многобройните шестици ми е свито сърцето и чакам четвъртък с леко притеснение.
И ние така чакаме със свито сърце.Повечето деца около нас са с бал 38 и нагоре.На предварителните се коментираше ,че момчетата влизали с тройки......Да ама не!Ние сме с бал 38,24 и пак не сме сигурни дали ще ни стигне за медицина.

# 829
  • Пловдив
Наистина ли таксите за семестър, платено обучение, са толкова ниски. 😳

# 830
Таксите в МУ София за семестър са тези:
5856 лв е медицина
5397,50 лв е стоматология
5867,50 лв е фармация
   Най-скъпо е обучението по фармация. Спрямо стандарта на живот в страната, не виждам кое е евтино в случая.

# 831

Ами, ниски е субективно понятие.

Ако за Вас 6000лв. за семестър е ниско, за друг може да не е.  /Медицина/

# 832
Погпеднато от друга страна, толкова е и в частно училище, предучилищна и начални класове 😀
Всъщност повече:

# 833
Класирането за МУ като новина ли ще го пуснат (това май е по-вероятно утре да се случи)?
Май прочетох по-назад, че в системата за кандидатстване трябва да се появи днес.
Къде точно да гледаме, дали ще изскочи заек Laughing

# 834
Класирането за МУ като новина ли ще го пуснат (това май е по-вероятно утре да се случи)?
Май прочетох по-назад, че в системата за кандидатстване трябва да се появи днес.
Ако става въпрос за МУ-София. Първо излиза тук: https://etr0.mu-sofia.bg/ като списък. После пускат новина в сайта с този линк и най-накрая излиза в системата. Щом вече има резултати може и днес да го пуснат след 13:00 ч. Поне досега винаги е било така.

# 835
Въпреки че на сайта им пише, че ще излезе на 11 юли, е възможно и днес, така ли?
Ако става въпрос за МУ-София. Първо излиза тук: https://etr0.mu-sofia.bg/ като списък. После пускат новина в сайта с този линк и най-накрая излиза в системата. Щом вече има резултати може и днес да го пуснат след 13:00 ч. Поне досега винаги е било така.

# 836
Излезе класирането за София:
https://etr0.mu-sofia.bg/

# 837
Въпреки че на сайта им пише, че ще излезе на 11 юли, е възможно и днес, така ли?

Много благодаря, вътре е синковецът фармация, както си искаше с бал 35.90 Simple Smile

5.50 - биология
4.78 - химия (по-високата оценка)

До кога е записването, че и това не видях.

# 838

Много благодаря, вътре е синковецът фармация, както си искаше с бал 35.90 Simple Smile

5.50 - биология
4.78 - химия (по-високата оценка)

До кога е записването, че и това не видях.
Току-що обявиха новина в сайта. От утре до 12 часа на 17 юли

# 839
Имам си студентка по фармация в МУ София.  Новината я свари на път за Монпелие, много е щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт