Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 86

• 48 032
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
Моята подготовка за трансфер се провали - след 10 дни 2*1 естрофем, съм имала овулация -  прогестерон 3 на 11 ден. Не ми се случва за първи път. Минали опити на 14 ден от МЦ съм била с прогест. 15... Следващия път си дърпам прегледа с ден по-рано.   Поне направихме цитонамазка, да не съм съвсем валат с висене.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 22:45 от Mandaria

# 661
Манди,съжалявам 🥴 въоръжаваме се с още и още търпение,и дано скоро дойде и нашето време за трансфер и радости🍀
А защо не си на ЕЦ щом имаш ову?

# 662
Здравейте, сега забелязах че има отново нов ценоразпис. От днес се готвя за трансфер с ДЯ. В тази връзка има малък ,среден и голям пакет!.Някой с повече инфо за новите пакети. До момента Малкия  беше с 4 я.

# 663
Тези сладури наистина всеки месец обновяват нещо сред цените. Това правили ли са го друга година? Откога започна модата ценоразписа да се променя всеки месец?

# 664
Инфлация...
Тези сладури наистина всеки месец обновяват нещо сред цените. Това правили ли са го друга година? Откога започна модата ценоразписа да се променя всеки месец?

# 665
Здравейте, някоя от вас имала ли е подобен резултат от биопсия за имплантационен прозорец, пише за някакво отклонение? Иначе кръвните имунологични, имунологична биопсия и Крос мач са без отклонения. Исках да направя и тест за ембриотоксини в Надежда, но там не го правят.

# 666
На моя резултат пише абсолютно същото,мисля че това е нормалния резултат,поне не са ми казвали че имам изменен прозорец или нещо такова...
Здравейте, някоя от вас имала ли е подобен резултат от биопсия за имплантационен прозорец, пише за някакво отклонение? Иначе кръвните имунологични, имунологична биопсия и Крос мач са без отклонения. Исках да направя и тест за ембриотоксини в Надежда, но там не го правят.

# 667
Колко вида биопсии правят на ендометриума и мислите ли, че от тях има полза? На мен ми предложиха преди и просто ми е любопитно.
Допълвам - намерих колко вида са остава въпроса дали има полза от тях или само забавят процеса?

Последна редакция: чт, 25 авг 2022, 14:09 от Фрида

# 668
Доста са скъпи, но според мен има до някъде смисъл. Ще дам пример - при ендометриална биопсия за микробиологично изследване може да се разбере,ако има някоя инфекция или бактерия в матката,която да пречи на забременяване или да отхвърля ембриона. Аз ги направих всичките след 2рия ми мисед,търсейки причина и все пак там не излезе нищо,така че 50 на 50 са нещата, при нас явно проблема си е в ембрионите като цяло (с мъжки фактор сме)
Колко вида биопсии правят на ендометриума и мислите ли, че от тях има полза? На мен ми предложиха преди и просто ми е любопитно.
Допълвам - намерих колко вида са остава въпроса дали има полза от тях или само забавят процеса?

# 669
Все се чудя защо ми предложиха биопсия. Уж да се види причината защо ембриона не се е закрепил, ама върви докажи, че е имало жив ембрион, който е искал да се закрепи. Аз правих инсеминации и моите Я, си бяха доста "презрели" според мен тогава.

# 670
Някой купувал ли е скоро Пролутекс инжекция от манипулационната на Надежда да ми каже цената? Че платих едни 650 лв. само за лекарства след трансфера и нещо не мога да се ориентирам...

# 671
Миналата година ми се наложи да ки купувам в началото пролутекс оттам и кутията беше 105лв,по-късно мисля че някой писа че са станали и повече... към момента не мога да кажа понеже си взех от Турция. Какви лекарства имате след трансфера и колко?
Някой купувал ли е скоро Пролутекс инжекция от манипулационната на Надежда да ми каже цената? Че платих едни 650 лв. само за лекарства след трансфера и нещо не мога да се ориентирам...

# 672
Мога да ви кажа от Аптека Промахон каква е цената към днешна дата: 1 кутия от 7 шишенца по 25 мг е 46.20 Евро (+ 6.85 Евро за доставка). При поръчка до 14.30 ч. в работен ден, получавате доставката до края на следващия работен ден.

# 673
Това лекарства за две седмици ли са само?

# 674
Да, за 14 дни.

Общи условия

Активация на акаунт