Сто и втора всесезонна плетаческа тема

• 51 326
  • 903
  •   1
Отговори
# 270
Ето още едно шалче от мен, и спирам да ви занимавам със себе си 😊

# 271
Чудесно е, браво!

# 272
Много е нежно!

# 273
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и на мен ми харесва. Simple Smile особено как се преливат цветовете.
мен лично би ме изнервил такъв модел - тъкмо нещо се оформи и трябва да го приключиш и пак да започнеш от 0.
 Simple Smile много си търпелива, аз съм по-скоро джаста - праста.

# 274
Много е хубав
Може ли схемата

# 275
Много хубаво в есени нюанси! Сега една фотосесия където има дървета с червени листа. Ще е много хубаво!

# 276
Еленче, прекрасно шалче! Продължавай  в същия дух да ни занимаваш със себе си, много е приятно. Simple Smile

# 277
Много е хубав
Може ли схемата

Заповядайте

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 13:38 от elen4eto5

# 278
Здравейте на всички!
От мен малко есенно настроение. Рокля от прежда Zermatt Vanity , Biagioli Modesto. Кашмир/мерино/вискоза.
На 4 ката. Около 450 гр. плетох от тая прежда, но в друг цвят и доста е различна плътност. Този цвят по-пухкав. Малък подарък за сестрата на мъжа ми. Моята рокля вече нося повече от година и много съм доволна от преждата.

# 279
Анжи, невероятна красота и прецизност!!! Hands Clap

# 280
  • Балчик
Анжи, прекрасна дрешка, поздравления! Със сигурност и от преждата си зависи, но личи най-вече майсторлъка и желанието, в ръчните работи, там според мен е магията.

# 281
И от мен едно жилетче, не толкова прекрасно като роклята на Анжи, но пък изплетено с много любов:

# 282
Нина, как да не е прекрасно жилетчето! Ти правиш с много вкус и майсторлък  такива хубави неща за младите дами! Аз съм ти голям фен и на теб. Simple Smile

# 283
  • Бургас
Много харесвам къдрички, много женствени стават дрехите.

# 284
Нина, как да не е прекрасно жилетчето! Ти правиш с много вкус и майсторлък  такива хубави неща за младите дами! Аз съм ти голям фен и на теб. Simple Smile
Благодаря! Сравнително отскоро плета, но го правя от сърце, с много любов и старание!

Общи условия

Активация на акаунт