💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 192
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
# 106
# 107

Феновете нямат таван на въображението.
Всяка нова снимка е с хиляди редакции и коя от коя по-хубава.
Обичам креативните умове и страстта, с която хората изразяват любовта към своите любимци.

От време на време и аз си играя със снимките на любимите ми артисти.
Удоволствие е да ползваш снимките на Керем Heart Eyes

# 108
  • София
Привет! Heart Eyes

Преди една година, 23.06.2021 Golden Wings

# 109
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Само на нашето момиче да не му прикачат нова изгора, не мога да им смогна, толкова мъже и присъдиха за половинка, че не мога да ги преброя вече. Joy

бабче , страхотна си, смях се от сърце. Благодаря ти! Kissing HeartHeart

Дилеми, хубави времена бяха, искаме още, но кой ни пита, но тук сме оптимисти, вярваме, че доброто предстои. За още награди, пък защо и не за нещо повече.....Stuck Out Tongue Winking Eye Revolving Hearts

Аз и Керем ви пожелаваме усмихнат ден! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 15:41 от Sisi*9

# 110
Здравейте Animal Bee

Бабче Hug, страхотна си. Flowers Hibiscus

Домакинята идва пак да се изкаже,
гостоприемство да покаже. Joy
Нови/стари потребители ,
слизайте смело, не бъдете само зрители. Stuck Out Tongue Winking Eye
Темата врата няма,
пък и на балкона е скука голяма.
По стълбите или асансьора си е ваше решение,
важното е само да имате настроение за забавление.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Дени, така е, признала съм го този фендом. 5 минути след излизането на някоя нова снимка и вече са готови с колажи/мемета/обработка на цветове. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 111
# 112
Фокс:
"Нека си спомним ослепителните комбинации на Еда! Коя ви хареса най-много?"

Sparkling Heart

# 113
Ново от Керем в Инстаграм

https://www.instagram.com/p/CfJ7ewRAxYR/

Керем: "Снощи гледах концерт, който никога няма да забравя в Културен център Ататюрк със световноизвестен диригент и композитор Tan Dun. Имах невероятно премиерно изживяване благодарение на изпълненията на Borusan Istanbul Philharmonic Orchestra, режисиран от пианиста Алексей Ботвинов и акомпаниран от Даниел Хоуп на цигулката. Искам да благодаря на всички, които допринесоха за 50-ия Истанбулски музикален фестивал и на Borusan Holding, който подкрепя фестивала от първата нота.
Музиката е всичко, музиката е живот!" 🤘🏻🤘🏻🎼

# 114
# 115
# 116
# 117
Мая

Сестра Ерчел

Малка и сладка Мави

Биге

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 22:40 от azisiq

# 118
Вай бе, в тази тема нямате спирачки Heart Eyes
Колкото пъти отворя форума, толкова пъти изкачат известия за двадесетина нови постове.
Невероятни сте Grinning

Не е лъжа... Спирачки нямаме. Забранени теми също... И ежедневно,  почти по всяко време на денонощието можеш да откриеш тук някого.  На смени сме Joy
Иначе понякога не сме така активни, пестим си силите за дните, в които ни заливат с информация Joy

Едно кратко представяне Stuck Out Tongue Winking Eye
mikipoli е гостоприемната ни домакиня. Носи ни новости около Ханде и Керем, ако е за превод от испански търсим нея. Stuck Out Tongue Winking Eye
Сутрин, непременно преди 7 Heart Exl влиза mi_si,нещо като ритуал е пожеланието й за успешен ден и на пръсти се броят дните когато е пропускала...
В повечето случаи заедно с нея се включва и azisiq, а ако я няма сутрин идва вечерта за да сложи актуални снимки на Мая Башол - Кираз от сериала.
GeryFan и Dilemi също са от ранобудните в темата. Гери обобщава онова,  което се върти в Туитър, Дилеми - най-активна в сряда вечер за преговора на епизодите на "Почукай на вратата ми" (и ние с нея, като отвързани сме Sweat Smile) от 20 до 21:30. Вървим към финал, другата седмица сме на 42еп. и ще ни липсва този неин различен прочит на историята.
midnight _sun - слънцето в темата. Също ни глези с преводи, но от английски.
БлагаВест и Габи Д - вечните оптимистки.
sani1212 - лаконична, но носеща актуалното.
Sisi*9 - внася положителна енергия. Gugutka52, zlatna1972 и Есенна магия* - не са сред най -активните, но за сметка на това са сред най -редовните. Записват се в началото на всяка нова тема.
gostenka68 - гледа да не ни оставя без кафе и освен това прави впечатление с кратките, лесно запомнящи се цитати.
Останалите Thinking се отбиват по-рядко и за кратко:
nrgmama, sezariya, snimi, Mira07, akvamarin007, s...v, Yassy_N, Mery18, usmivkata20, gali_viki, emiliq.nikolova88, st_ina и тук поставям многоточие, защото на 100% пропускам някоя, а всеки с повече от едно включване оставя следа.
mirka 76 - една дружка от Босна, която се престраши да се регистрира и коментира. Blush
Ninika - чете с разбиране, лайква, но се включва с половин година закъснение (шегичка) Kissing Heart Joy
Поетично настроеното ни бабче-mp3 и Irinak,  която отскоро се радва на бебче и разбираемо не остава много време за темата. Flowers Sunflower
И... аз, която съм една от вас! Kissing Heart
Сори за отклонението, нещо ме прихвана и изпаднах в никому ненужни подробности Satisfied
Някои неща тук не се променят.... Иначе не се придържаме към установени правила и си разменяме ролите. Stuck Out Tongue Winking Eye
Вземаме пример от Серкан Болат: хаоса ни се нрави, по-силни ни прави! Satisfied

Миналата година по това време Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 00:34 от Margarita N.

# 119
SCK с премиера в Чили от вторник под заглавието "Открадна ми сърцето"
❤️‍🔥🚪 Son iki üç dört… 🎶
https://mobile.twitter.com/turcasmega/status/1540039475010699269

https://mobile.twitter.com/turcasmega/status/1540042171079790592

Идвам с обзора на епизода тази вечер.Sunglasses
Най-хубавата част от епизода са ни я оставили за утре. Heart Eyes

Пъръл: Много шикозен избор.
Еда: Благодаря, от един спонсор , но няма да ти кажа кой.

В оригинал
Скрит текст:

Планиращият робот 🤖 и спонтанната фея 🧚‍♀️
Еда:Можеш ли да направиш нещо без да планираш?
Серкан: Не. А ти можеш ли да следваш плана без да мрънкаш?
Еда: Не
Joy

Да се разхладим в морето 🌊

И да поиграем волейбол 🏐

Еда: Ферит е сладък.
Серкан: Аз не съм ли сладък?
Еда: Не, ти си харизматичен.😏

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

Общи условия

Активация на акаунт