💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 164
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
Sparkling Heart Дилеми, благодаря ти още веднъж.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 21:42 от midnight__sun

# 91
Дилеми, хиляди благодарности за труда ти! Flowers Hibiscus

А сега да си припомним какви са били емоциите ни преди 1 година.
Скрит текст:

Паралели Heart Exl

# 92
  • Плевен / София
Айдан се усети първа за детето. Браво на нея , от този момент почнах да треперя как Серкан ще научи истината. Хубаво го измили Айше ,че Еда му каза , а не вкараха допълнителна интрига по тази линия.

Просто нямаше за кога да започва нова сюжетна линия...Заради новият сезон и повече серии се насладихме на какво ли не ....Само Серкан може да ме накара да пиша от телефона. За друг не бих си го причинила.  И да защитя Еда разбира се 😏
Лека вечер.

# 93
Дилеми много ти благодаря за чудесните преводи, прекрасна си.

На тази снимка ми се струва че пръстена на ръката е този с който Ханде беше на почивката на Малдивите с Керем.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 22:33 от azisiq

# 94
Ново от Керем

# 95
Ново от малката но с голям талант Мая

Керем

Ханде

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 23:22 от azisiq

# 96
  • София
Аслъ Енвер е лайкнала Ханде на тази снимка.

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 23:57 от БлагаВест

# 97
Здравейте. Чета и Ви следя с интерес. Heart  Обожавам Х и К.
Слизам от балкона само да споделя, че лично според мен, скоро тези двамата пак ще се съберат. Прекалено много съвпадения в профилите им в ИГ, качват почти едни и същи неща, по едно и също време.

# 98

Вай бе, в тази тема нямате спирачки Heart Eyes
Колкото пъти отворя форума, толкова пъти изкачат известия за двадесетина нови постове.
Невероятни се Grinning

Дилеми, знам какво казваше преди Серкан. Той много обещания даде на Еда и много ат тях наруши. Първо заради " амнезия" после заради болестта си. Винаги има оправдание,  а потърпевша е все Еда...

На практика Еда плати пълната цена сълзи и страдания за тази любов.
През цялото време Серкан даваше обещания, които не само не изпълняваше ами правеше точно обраното.
Любовта и страстта между двамата колкото ги привличаше един към друг, толкова и изгаряше връзката им.
Въпреки това всеки път този огън вместо пепел оставяше след себе си жар в сърцата и под краката им.
Двамата дори и разделени бяха свързани в умовете, душите и сърцата им. Не знам кой е автор на характерите им, но ги е изградил перфектно. Интроверт с огромно его и екстроверт с его като спящ вулкан готов да изригне всяка секунда.

# 99
  • София
Здравейте. Чета и Ви следя с интерес. Heart  Обожавам Х и К.
Слизам от балкона само да споделя, че лично според мен, скоро тези двамата пак ще се съберат. Прекалено много съвпадения в профилите им в ИГ, качват почти едни и същи неща, по едно и също време.
И едни и същи хора ги лайкват. Като Шюкрян Овалъ. Едновременно, по едно и също време са я последвали Ханде, Керем и Гамзе. Ето на това се казва съвпадение. Да не коментираме, защо новите испански приятели на Керем решиха в една и съща нощ да последват Ханде в инстаграм, без лично да я познават. Отново съвпадение. 

# 100
Еми Hug , радвам се да те видя в темата. Отдавна не беше писала и в другата тема. Дано да си права в усещанията си , мен ме знаете от кой отбор съм,  но качих някой друг процент с последните събития. Joy

Дени, толкова активни сме само в сряда. Всяка сряда от 20ч има купон в темата. Всички са добре дошли. Stuck Out Tongue Winking Eye Преговаряме епизодите от сериала, а защо сряда? Защото сериала се излъчваше в сряда по Fox. 😏 И веднага ти отговарям кой е отговорен за характерите на Еда и Серкан - Айше Кутлу. Тя е автор на историята, както и на сценария през половината епизоди от първи сезон и през целия втори сезон.

Азисия, този пръстен си е на Ханде. Гамзе има същия. И двете не ги свалят никога, предполага се, че са подарък от майка им или те са си ги взели в нейна памет.

Линде, нашите хора отдавна следват въпросната Шюкрян (или както там й се чете името). Керем я следва покрай "Въпрос на чест". А Ханде не знам от кога, но е слагала лайкове по снимките й още през август миналата година. Мисля, че са приятелски семейства Гамзе - Джанер и Шюкрян с мъжа й , те също имат малка дъщеричка. Днес Гамзе беше качила даже на стори мъжа на Шюкрян с детенцето им. Явно почиват заедно. Трима татковци бяха на снимката. Явно 3 семейства и Ханде там да им свети. Joy
Скрит текст:
Ей така чакаме снимката Линде. Joy

А сега да премина към обзора на епизода тази вечер.

Еда и бялата рокля. Серкан си глътна езика. Stuck Out Tongue Winking Eye

Серкан: Майка ми обожава ястия с патладжан, добре е да го знаеш.
Еда: Значи с майка ти си приличаме, плашещо. 😂
Еда: Да й занеса ли малко?
Серкан: Няма нужда, ще критикува теб, храната,  роклята, ще те обезпокои.
Еда: Няма проблем, все пак не ми е истинска свекърва. Спокойно. 😏😂

Когато Серкан реши, че трябвало да пътува с Енгин не можах да разбера той наистина ли за работата мислеше или просто си търсеше причина да се отърве от вечерята със Селин и Ферит. 🤔 Така бързо скочи, хукна, Енгин му казва да не идва , той стегна куфара.
Еда: Ти си робот

Серкан: Ще говорим по-късно

Ти така си мислиш, Серкан Болат. Joy

Тръгна да я спасява обаче. Робот със сърце. Stuck Out Tongue Winking Eye

На вечерята.
Айфер: Еда има такава способност, някак си успява да извади най-доброто от всеки човек. ❤

В Анталия сме. Какво е взела Еда в куфара си? Флип-флоп. Joy

Еда: Майка ти е много мила жена , наистина го мисля. Звъни ми , аз затварям, пак звъни , пак затварям, защо ме търси толкова настоятелно?
Серкан: Може би, защото те обича. 😂

Нямам търпение за утрешния епизод. Да си припомним прекрасни моменти от Анталия. Звезди, водопад, червена рокля...Nature Fire

Лека нощ и сладки сънища. Nature Dizzy

# 101
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

# 102
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Ново

И от Керем. Присъствал е на 50-тия музикален фестивал в Истанбул.

https://twitter.com/hanker_updates/status/1539704854960308224

Журналистът Нилай Орнек каза: „Керем Бюрсин беше пред мен на концерта. Той аплодира и камерата го засне. Когато аз бях начело на интернет, Ватан беше на върха на интернет и графиките на гледане и прочетеното избухна. Това е всичко, което знам за Керем Бюрсин, но винаги мисля, че той е обичан лудо."

# 103
Бабчето позакъсня,
асансьора изтърва,
по стълбището се заизкачва
тема шеста да настигне с бърза крачка.
Но нали няма тренинг като Серкан и Еда,
доста се позапъхтя
и на седма страница спря.
Що да види: момичетата мили
актуалностите вече споделили.
Добро утро, прекрасни! Кафе?!?

mikipoli, макар със закъснение, благодаря за прекрасната тема!
Dilemi, благодаря за поредния преговорен епизод!
На новите момичета - Добре дошли!
На правилното място сте!
На отпускарите - Вятър в косите, слънце в очите и любов в сърцата!
Трупайте преживявания!
На всички - Весело лято!

И едно предложение, но с телефона не мога да го скрия, затова:

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 13:18 от бабче-mp3

# 104
Веселата компания на семейство Ерчел

Керем , красив и естествен

Общи условия

Активация на акаунт