💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
# 136
  • София
ново

Сани ме изпревари! Grinning

Бабче, Мики, Flowers Hibiscus блазе ви, морски момичета!  Всеки ден си гледате моренцето, а ние цяла година си мечтаем да го видим през лятото за няколко дена! Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 18:12 от Dilemi

# 137
Излезе интервюто на Керем с испански субтитри
https://mobile.twitter.com/Kerembursinsp_/status/1540313062942580737

Същественото го качихме вече, но ето и пълния превод
Скрит текст:
- Добър вечер. Как сте? Ако искате да пресечем?
- Да пресечем, ще бъде по-добре.
- Как сте ? Добре ли сте?
- Добре сме, благодарим. Вие?
- Благодаря.
- Добре дошъл от Испания.
- Благодаря. Трябва да се кача в колата, само за малко.
- Да поговорим.
- Разбира се, добре.
- Бяхте с Алваро Морте "Професорът" от La casa de papel
- Да, прекарах си страхотно с Алваро, чудесно беше, чудесно беше в Испания.
- Също се запознахте с Антонио Бандерас. Ще участвате ли заедно в проект, има ли някоя новост?
- Ще видим, не знам, водим разговори, така са нещата.
- Беше добре приет от феновете там, направиха те тенденция (в туитър).
- Благодаря.
- Сприятели се с Алваро, говорихте ли за Турция?
- Доста, доста.
- Говорихте ли за проект?
- Говорихме за много неща, сега започваме обща работа , затова се запознахме там, но говорихме за много неща, за пазара там, за пазара тук , за всичко. Страхотно беше.
- Вашата колаборация ще бъде филм, продукция или ?
- Свързано е с друга работа , но в същото време тази работа се адаптира към кино сектора. (за Olyverse говори) Много съжалявам, но трябва да се кача в колата, иначе ще ме чакат. Много благодаря, съжалявам, че ви накарах да ме чакате.
- Може ли да направим снимка?
- Разбира се.
- Благодаря, лека вечер.
- Лека вечер.

# 138
  • София
Момичета, привет!
Тук съм, нищо че тази седмица не бях толкова активна. Местихме се от един офис в друг и беше невероятна какафония. Вечер се прибирах "гроги". Днес ми е последният работен ден преди отпуска. Утре ще пътувам към морето. Варна ме зове. Сега ми е едно предваканционно. Обичам си го този град и с нетърпение чакам да си видя нашето красиво море. Така че, сигурно и другата седмица няма много да ви досаждам, но със сигурност ще ви наглеждам.
Много са ни красиви нашите патрони. Керем все по-красив става. Колко ли фенки са му мераклийки. Но аз не си го давам на други. Защото по-красиво от нашето "гардже" Ханде не виждам. Я колко си подхождат.

Ханде пък направо я виждам, като една прекрасна и невероятно грижовна майка.

Тя също с всеки изминал ден става все по-красива. Както писах веднъж, от "грозното" патенце се превърна в един прекрасен бял лебед.
Вижте какъв невероятен интерес е предизвикала в Чешме. Феновете са я налазили и всеки иска да се снима с нея.

# 139
# 140

Еда: Ферит е сладък.
Серкан: Аз не съм ли сладък?
Еда: Не, ти си харизматичен.😏

Ех, просещият си комплименти Серкан... Хубаво е да чуеш, че една жена може да те оцени и е прекрасно да се "вмъкнеш" в нейните мечти...  То не бяха разперени  ръце, то не бе харизма... Sparkling Heart

# 141
Керем в Туитър Wink

Gift Heart

П.С.
Линде, приятна почивка Hug

# 142
Ново стори от Керем. Явно е от снощи, когато му е взето и това мини интервю, поне съдейки по дрехите. Stuck Out Tongue Winking Eye

mury9 , Серкан, Серкан, видимо самоуверен , но всъщност май не толкова ? 🤔 Или просто наранено его , аз съм толкова красив, как може да не съм неин тип ? С какво Ферит е по-добър от мен? 😏 Получи си комплиментите обаче. Stuck Out Tongue Winking Eye
Много ти се радвам, когато се включваш. Още помня какви хубави твои постове съм чела, когато гледахме сериала за първи път. Много се зарадвах и в сряда, когато провокирахме Гости да се разпише за Серкан Болат. Stuck Out Tongue Winking Eye Аз още съм във филма и съм на разположение да си го обсъждаме, въпреки, че вече сме разкостили всичко преди 2 години. Joy

Дилеми, така е , късметлии сме, че живеем до морето, но не го оценяваме. Поне аз , усещам, че не го оценявам и тази година съм решила да му обърна малко повече внимание. Joy

Линде, приятна почивка. Flowers Hibiscus И другият път на Южното Черноморие. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 143
Линде, приятна почивка! Flowers Hibiscus

Бабче и Мики, защо не си организирате една бургаска среща? Tropical Drink Satisfied
Дилеми тези, които живеят близо до морето не го посещават редовно. Я си признайте двете колко често плажувате? Satisfied

Flowers Hibiscus

# 144
Ново/старо видео и снимка на Керем , споделени от гримьора Мехмет Йълдъръм от снимките на БМВ

Wink

# 145
Нашата красива Hande Erçel беше представена в юнското издание на Hello Dergisi от синия килим на Disney Plus 💙🦋

Испанското списание Semana и Diez Minutos отстъпи място на Керем Бюрсин.
Главният герой от "Любвта е във въздуха" посети Мадрид и се възползва да разкаже, че ще остане известно време тук, тъй като има нови професионални проекти в нашата страна. Керем Бюрсин също така мисли да си купи къща в Испания.

Известният турски актьор се върна в нашата страна. За пети път! Влезте в нашата уеб страница, за да научите какво харесва най-много в Испания и дали има намерение да се премести тук. Със сигурност и проекти не му липсват.

Слънце, срам ме е да си призная. Joy Бабчето , ако има внучка може да уредим нещо. Дъщеря ми е заета със сина на Магийка, но имам едно момченце на 5г без булка. Joy

# 146

Какво има в този сериал повече от другите, че направо пристрастява?
Месец става откакто го открих и го гледам непрекъснато. Изгледам на бързо нещо различно и после пак се връщам на него. Повече пъти съм гледала единствено "Нарекохте Фериха" или "Огледален свят" по нашите ширини.

И понеже ви чета редовно, да взема да ви питам - Двойката Ханде и Керем от самото начало на сериала ли са заедно? Ако е от по-късно, кога са се влюбили? И защо по-дяволите са се разделили? По моето скромно мнение в живота Керем изглежда по-влюбен от Ханде. Обаче може и да не съм права, защото все още не съм опознала съвсем артистите....поне до колкото е възможно да ги познаваме, като хора. Евентуално има ли някакви шансове да се съберат отново или всичко е било времена страст и когато са се наситили един на друг са си казали "чао". Щото и това го има - бърза любов, пламва, гори и изгаря като съчки , след тях, пепел...

# 147

Gift Heart

Sparkling Heart

и едно поздравче Wink

# 148
  • София
Поли, аз имам приятелка от Варна и затова сега ще й гостуваме. Варна ме връща в моята младост. Там завърших висшето си образование, там срещнах мъжа на живота си. А иначе винаги съм харесвала южното ни черноморие. Родителите ми ме водеха на море в Созопол и Приморско. Обожавам плажа Аркутино.

Дени, при Ханде и Керем още със започването на сериала пламва и тръпката. Керем е този, който пръв си харесва нашето момиче. Ханде се е колебаела дали да приеме този проект или друг. Доколкото знам е трябвало да играе с Бурак Дениз. Когато Керем разбира, че тя може да избере другия, включва на 4-та предавка и се обажда по телефона на Ханде. Започва да я убеждава да приеме този сериал. Култовата му реплика е: Моля те, недей да отказваш. Заедно започнахме, нека заедно да го завършим. Това окончателно е накарало Ханде да приеме проекта.
След като започват снимките, при тях тръпката се засилва. Дълго време двамата криеха, че имат връзка. Всеки път на въпроси на журналисти отговаряха, че са само приятели и AŞK YOK. Чак, когато завърши първи сезон двамата заминаха на почивка в Малдивите и тогава официално се разбра, че са заедно. До м. януари всичко при тях вървеше чудесно. Нещо обаче се случи и двамата се скараха. Нямаше никаква видима причина за тяхната раздяла. Сигурна съм, че се обичат. Какво се е случило само те си знаят.В момента никой не знае със сигурност дали са разделени. Двамата и до момента не са обявили официално за раздяла. Но има много индикации, че нещата при тях не са такива, каквито ние ги виждаме. Аз лично съм събрала достатъчно доказателство, но предпочитам да не ги коментирам. Времето ще покаже дали съм права. За мен тези двама сладури се обичат и до момента. Те винаги са се опитвали да си изживяват връзката по скрито. Ако са разделени, нищо не им пречи да го обявят открито. Но те не отговарят никога на този въпрос. Заобикалят го. Затова ще си чакаме и ще се надяваме всичко да приключи с любов.
Относно това, кой от двамата е по-влюбен не мога да бъда категорична. Защото двамата са различни. Керем е човек, който не може да крие чувствата си. Затова при него любовта е много видима. Ханде обаче е от този тип хора, които изживяват любовта си без да я афишират. За нея приятелките казват, че когато се влюби, мъжът когото обича се превръща в центъра на  вселената. Виждали сме я как може да гледа влюбено Керем. Очите и греят, тя цялата грее. Затова не съм съгласна да определяме по снимки, кой от двамата е по-влюбен. За мен и двамата еднакво силно се влюбиха.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:33 от БлагаВест

# 149
  • София
Линде, Flowers Hibiscus  приятна почивка! 

Общи условия

Активация на акаунт