Месец става откакто го открих и го гледам непрекъснато. Изгледам на бързо нещо различно и после пак се връщам на него. Повече пъти съм гледала единствено "Нарекохте Фериха" или "Огледален свят" по нашите ширини.
И понеже ви чета редовно, да взема да ви питам - Двойката Ханде и Керем от самото начало на сериала ли са заедно? Ако е от по-късно, кога са се влюбили? И защо по-дяволите са се разделили? По моето скромно мнение в живота Керем изглежда по-влюбен от Ханде. Обаче може и да не съм права, защото все още не съм опознала съвсем артистите....поне до колкото е възможно да ги познаваме, като хора. Евентуално има ли някакви шансове да се съберат отново или всичко е било времена страст и когато са се наситили един на друг са си казали "чао". Щото и това го има - бърза любов, пламва, гори и изгаря като съчки , след тях, пепел...
На някои им попремина еуфорията, други още ни държи. Не сме се спряли, а сериал няма от миналия септември. На пръв поглед летен сюжет и нищо, което да не го е имало и в другите ромкоми преди този. Според мен голямата химия между Ханде и Керем, в допълнение с изпипания сюжет на Айше Кутлу в първите да речем 15 епизода, допринесе за големия интерес. После дори и да не ти харесва, да намираш дупки в сюжета, ти толкова си погълнат от Серкан и Еда в сериала и от Ханде и Керем в реала, че няма отказване. Отделно и проследяването на взаимотношенията между Ханде и Керем по време на снимките, всичките лайв включвания, които правеха (по инициатива на Керем основно, Ханде беше по-притеснена, но се отпусна). Всички от каста бяха много активни в социалните мрежи. Керем беше свободен, Ханде и тя, малко след началото на сериала. За мен те просто се изяждаха с погледи, търсеха се с очи навсякъде. В темата не се спеше, коментарите летяха. Имаше теми, които се изписваха за дни и такава за 24 часа. Страхотна активност и еуфория имаше и всички много се вълнувахме. Има нещо в сериала, магия някаква. 
По втория ти въпрос, това е много обширна тема.
За начало на връзката им приемаме един пост на Ханде от октомври 2020. Ако питаш мен, още от епизода в Анталия. 
https://www.instagram.com/p/CF7ULH2gBCk/
Като ги гледах и виждах привличане от самото начало. То толкова много си личеше. Керем какво ли не правеше на сета, за да я впечатли. Отстрани, който не е наблюдавал поведението и промяната при Ханде и как тя разцъфна като жена покрай Керем, ще си каже, че той е изглеждал по-влюбен. За мен си беше двустранно, просто Ханде беше по-обрана. Толкова много сме изписали по темата от февруари до края на март, "дисекция" на връзката им е направена. Гледам и Линдето се е включила с последнте събития от януари насам.

с нетърпение те чакам да разкажеш какво си гледала!