💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 184
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Какво има в този сериал повече от другите, че направо пристрастява?
Месец става откакто го открих и го гледам непрекъснато. Изгледам на бързо нещо различно и после пак се връщам на него. Повече пъти съм гледала единствено "Нарекохте Фериха" или "Огледален свят" по нашите ширини.

И понеже ви чета редовно, да взема да ви питам - Двойката Ханде и Керем от самото начало на сериала ли са заедно? Ако е от по-късно, кога са се влюбили? И защо по-дяволите са се разделили? По моето скромно мнение в живота Керем изглежда по-влюбен от Ханде. Обаче може и да не съм права, защото все още не съм опознала съвсем артистите....поне до колкото е възможно да ги познаваме, като хора. Евентуално има ли някакви шансове да се съберат отново или всичко е било времена страст и когато са се наситили един на друг са си казали "чао". Щото и това го има - бърза любов, пламва, гори и изгаря като съчки , след тях, пепел...
Дени, четейки поста ти, се чудя и аз? Какво толкова има в този сериал, че пристрастява така? Та виж ни нас. Satisfied На някои им попремина еуфорията, други още ни държи. Не сме се спряли, а сериал няма от миналия септември. На пръв поглед летен сюжет и нищо, което да не го е имало и в другите ромкоми преди този. Според мен голямата химия между Ханде и Керем, в допълнение с изпипания сюжет на Айше Кутлу в първите да речем 15 епизода, допринесе за големия интерес. После дори и да не ти харесва, да намираш дупки в сюжета, ти толкова си погълнат от Серкан и Еда в сериала и от Ханде и Керем в реала, че няма отказване. Отделно и проследяването на взаимотношенията между Ханде и Керем по време на снимките, всичките лайв включвания, които правеха (по инициатива на Керем основно, Ханде беше по-притеснена, но се отпусна). Всички от каста бяха много активни в социалните мрежи. Керем беше свободен, Ханде и тя, малко след началото на сериала. За мен те просто се изяждаха с погледи, търсеха се с очи навсякъде. В темата не се спеше, коментарите летяха. Имаше теми, които се изписваха за дни и такава за 24 часа. Страхотна активност и еуфория имаше и всички много се вълнувахме. Има нещо в сериала, магия някаква. Sparkling Heart

По втория ти въпрос, това е много обширна тема. Satisfied  За начало на връзката им приемаме един пост на Ханде от октомври 2020. Ако питаш мен, още от епизода в Анталия. Satisfied
https://www.instagram.com/p/CF7ULH2gBCk/
Като ги гледах и виждах привличане от самото начало. То толкова много си личеше. Керем какво ли не правеше на сета, за да я впечатли. Отстрани, който не е наблюдавал поведението и промяната при Ханде и как тя разцъфна като жена покрай Керем, ще си каже, че той е изглеждал по-влюбен. За мен си беше двустранно, просто Ханде беше по-обрана. Толкова много сме изписали по темата от февруари до края на март, "дисекция" на връзката им е направена. Гледам и Линдето се е включила с последнте събития от януари насам.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 00:01 от midnight__sun

# 151
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Тази вечер в серията по БТВ Лейди на Серкан му дадоха дефиниция за чувството " любов " 😛

# 152
Здравейте момичета,
Тази вечер в серията по БТВ Лейди на Серкан му дадоха дефиниция за чувството " любов " 😛
"Любовта не е математика!" Satisfied

Изтрито, но си го пазя. Satisfied

# 153
  • София
Това да ви е познато?   Обичам емоджитата, които Ханде изпращаше на Керем.

Но не само на мен са ми харесвали. Тази фенка на име Алесандра е написала: "Намерих нещо, което според мен ще хареса на Ханде Ерчел!"
И най-интересното в случая е, че Ханде, която не е никак активна в Туитър, взела че го е лайкнала.

Аз пък Слънчице,  съм си запазила ето тази невероятна снимка от Малдивите. Диви и щастливи.

И нещо новичко от Ханде...

На въпрос от фен в Туитър:

Tv Kuşu отговаря доста интересно. Дали, ако ХанКер са официално разделени нямаше да отговорят, че вече двамата не са заедно? А те отговарят, че има бързи самолетни полети, които не са пречка да се отиде, където й да е.  

Цитат
Какво за любовта? Живеем във време, в което #Hanker има най-бързото транспортно средство, което ще ги събере, когато пожелаят.

Та по този повод, на няколко места се подхвърля, че Керем е бил за два дни в Алачатъ и е взел самолета от Измир, за да се прибере в Истанбул за концерта. По този повод се шегуват, че  вратлето на Керем е позачервено. Препоръчват му да ползва по-силни слънцезащитни мазила.

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 23:59 от БлагаВест

# 154
Обзорът на епизода започвам с мрънкане. Joy

Нееее защо са сменили репликите на един от любимите ми недовършени моменти, даже не е нужно да го търся със субтитри
-И така , Еда Йълдъз, разказвай.
-Ще разкажа, Серкан Болат

Серкан вече е "симпатичен робот" според Еда, имаме напредък. Stuck Out Tongue Winking Eye

Бирол: Ако очите ти винаги я търсят, ако не можеш да се откажеш от нея , въпреки лудостта й и ако си запленен от нейната усмивка,  значи е любов. Heart Eyes

Еда: Аз не се уморявам.
Серкан: Така е , никога не се уморяваш да говориш.
😅

Да погледаме звездите 🌠

Красота 🏞

Мело: Разкажи как е в Анталия?
Еда: Горещо е , голяма жега.
🔥

Серкан 3 пъти каза на Еда, че е много красива. От кога си така щедър на комплименти, г-н Робот? Stuck Out Tongue Winking Eye

Сбъдването на желанието на Еда остава за понеделник. 😏

# 155
  • София
Мики, Flowers Hibiscus с нетърпение те чакам да разкажеш какво си гледала!

# 156
  • София
Пожелавам ви лека нощ с Ханде и Керем.

# 157
Дилеми, радвам се, че обзорът ти допада. Не знам още колко време ще имам желание и възможност да го правя , надявам се поне до края на юли. 👻

Излезе снимката, която папараците са направили на Керем вчера , в края на интервюто. Stuck Out Tongue Winking Eye
Nature FireNature FireNature Fire

Среднощно вдъхновение...
Дени иска за Ханде и Керем да й разкажем,
тяхната история през нашите очи да й покажем.
Това обаче е трудно начинание,
понеже гледните точки са повече от една,
тук всеки си има свое собствено мнение
какво е текущото положение. 😅
За връзката им не само началният ден и час от нас е скрит,
ами и краят е в мистерия обвит.
Април 2021г своето признание със снимки от Малдиви те направиха
и няколко месеца голямо щастие ни доставиха.
За съжаление от февруари положението е съмнително,
постоянните новини ту за нови любови, ту за сдобряване, ни объркват положително.
Фендомът на две се раздели,
така и не разбрах кой с кого и какво дели.🤷‍♀️
От това ми е най-болно в сегашното положение,
между "ask var" и "ask yok" никога няма да има помирение.
В тази тема сме едно малко изключение,
статуса на връзката на Ханде и Керем не влияе на нашето настроение. 😏
Пътищата и на двамата продължаваме ние да следим
и кога/дали ще се пресекат отново очакваме да видим.
😇

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 158
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

Gift Heart

# 159
  • Плевен / София
Здравейте момичета...

Ще я повторя, защото е страхотно да имаш сестра и да сте толкова близки...

Това също ми хареса...

Серията в Анталия винаги ми е била от любимите ..
Погледа на Селин при тръгването на Серкан след Еда е балсам за душата ми.
От телефона толкова...

# 160
Добро утро прекрасен ден момичета 💜

Още един фен с Ханде

Керем

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 08:49 от sani1212

# 161
Добро утро, мили дружки!
Не можах да гледам снощи епизода и на мен ми е един от любимите, но ще гледам да наваксам!
Минавам и да почерпя. На този ден преди 24 г. станах майка на една чаровница, която подхванах да гледа сериала и до сега това е "най-готиния" сериал, който е гледала!

# 162
Добро утро,милички!!

Повдигна се въпросът в темата със стиховете на Мики и затова си позволявам да продължа малко с моите размисли и страсти..
Много ми се иска,ослушвам се тук,оглеждам се там,надявам се,после пак се отказвам от мисълта,че Ханде и Керем са заедно,че дори никога не са се разделяли,че видите ли този,онзи,друг,пети решава ,как да подреждат живота си,как да изживяват любовта си!!
Но снимките на Керем от концерта по случай годишнината на филхармонията и снимките на Ханде от почивката и в Чешме ме накараха наистина да се откажа от тази идея!
Не смятам,че е възможно някой да накара някого за каквато и да е цена да преживява това сам,без да сподели красотата на музиката,или удоволствието от почивката с човека,когото обича!
Толкова много събития,фотосесии,награди,фестивали и на никое  от тези места те не бяха един до друг!
Това ли е любовта!
Кой може да си причини такова нещо?
Да не е редом до любимата си,когато тя получава награда?
Да не е до любимия си,за да се насладят двамата на прекрасната музика?
И наистина ли,ако са заедно за толкова много време никой нахален,нагъл и досаден папарак не можа да ги види,да ги снима,да ги изненада!
Радвам се на снимките на Бурак Дениз с неговото момиче,на Бурак и Фахрие,на Йозге и Серкан и на тяхно място ми се иска да видя толкова смела,силна и щастлива двойка -Керем и Ханде!
Може,може да покажеш на целия свят,че любовта ти е над всичко тогава,когато я има тази любов!!

p.s.В предната серия забелязах преплитане на пръстите ,когато се поздравиха Еда и Серкан за спечелена точка при играта им на волейбол на плажа!!Действие,което говори или за вече зародената връзка между Ханде и Керем тогава,или прекрасна хрумка на режисьора за зараждащите се отношение на Еда и Серкан!

# 163
Добро утро момичета! Flowers Hibiscus

Мики 🌺 страхотни среднощни творения. Hug

Златна, честит празник! Flowers Bouquet
Да ти е жива и здрава рожденичката и да те радва още много години.

Анталия, едни незабравими мигове с ЕдСер или ХанКер, защото и аз както някои от вас съм на мнение, че всичко започна от там, спомняте ли си Айдан, как изпадна в ужас, когато разбра, че и двамата са там, явно е права за Средиземноморският въздух, който оказа влияние, както за Еда и Серкан, така и за Ханде и Керем. Grinning

Пожелавам на всички ви едни слънчеви и спокойни почивни дни! Flowers Hibiscus
Бъдете здрави! Flowers Four Leaf Clover

# 164
Здравейте Animal Bee

Актрьорът, показан в Etiler, обяви, че ще направят съвместен проект с Morte. Бюрсин: "Влязохме в бизнес като партньори. Партньорството, в което сме заедно, е нещо друго, но ние ще прехвърлим това партньорство в киното."

Брей, пак се чувствам изгубена в превода. Видяхте какво ви преведох вчера, тук какво пишат. Joy Казал ли е или не е казал такова нещо? Thinking

Усмивка, съгласна съм, и според мен раздяла е имало , но има ли шанс за помирение? Те си знаят. Stuck Out Tongue Winking Eye

Златна, честит празник , майче! Честита ви рожденичка! Flowers Hibiscus Рождените дни на децата ни са по -голям празник за нас, отколкото собствените ни. Stuck Out Tongue Winking Eye Поне аз към момента така го чувствам, ще видим по-нататък как ще е. Grinning

Пожелавам ви прекрасен съботен ден. Heart Exl

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 11:08 от mikipoli

Общи условия

Активация на акаунт