Здравейте! Усмивка, съгласна съм на 100% с теб, просто си написала мислите ми. И да е имало ,вече няма.До концерта и аз макар да бях сигурна на 99% ,че всичко е приключило ,все оставях 1% малка надеждица.След като го видях сам в залата , вече съм сигурна / според всичко , което ни показват, пишат, говорят/, че е минало.Е, каквото ,такова. Добре поне, че го е имало. 
Сто пъти гледах серията в Анталия и не можах да разбера ,как когато тръгнаха да гледат звездите Еда беше с празна раница и с какво я напълни ,та беше толкова издута, когато слизаше към вира, ама това е без значение. Важен беше човекът, който я заведе на това прекрасно място.

Всъщност участието на Керем там беше по работа. Той даже си го беше написал на сторитата #isbirligi . Този хаштаг може да го срещнете на почти всяко стори на Гамзе.
Означава "сътрудничество" - спонсорирана реклама. Това обяснява и защо Гюнфер беше с него. Знаете, че не съм от отбор "ask var" , но да си кажа каквото знам. 😏
Чакам логично обяснение защо им беше да последват Ханде, бърза слава ли искат? Не ми се вярва.🤷♀️

Нали не бъркам потребителите , ти беше? 

но вие си знаете.

Препоръчани теми