💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 185
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
# 166
Sparkling HeartЗдравейте! Усмивка, съгласна съм на 100% с теб, просто си написала мислите ми. И да е имало ,вече няма.До концерта  и аз макар да бях сигурна на 99% ,че всичко е приключило ,все оставях 1% малка надеждица.След като го видях сам в залата , вече съм сигурна  / според всичко , което ни показват, пишат, говорят/, че е минало.Е, каквото ,такова. Добре поне, че го е имало. Sparkling Heart

Златна, здраве , късмет и успех на дъщеря ти!:four_leaf_clover:

YumСто пъти гледах серията  в Анталия и не можах да разбера ,как когато тръгнаха да гледат звездите Еда беше с празна раница  и с какво я напълни ,та беше толкова издута, когато слизаше към вира, ама това е без значение. Важен беше човекът, който я заведе на това прекрасно място.

Слънчев и приятен ден!

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 12:10 от Mery18

# 167
Добър ден момичета!
Една прохладна и усмихната събота ви пожелавам.

# 168
Стори от Керем
Отново за околната среда и язовира за химични отпадъци на златния рудник.

Момичета, интересно ми е как след музикалния концерт процентите ви са умрели. Thinking Всъщност участието на Керем там беше по работа. Той даже си го беше написал на сторитата #isbirligi .  Този хаштаг може да го срещнете на почти всяко стори на Гамзе. Joy Означава "сътрудничество" - спонсорирана реклама. Това обяснява и защо Гюнфер беше с него. Знаете, че не съм от отбор "ask var" , но да си кажа каквото знам. 😏
Дълго време бях на на 0% , но испанските братя промениха нещата. Joy Чакам логично обяснение защо им беше да последват Ханде, бърза слава ли искат? Не ми се вярва.🤷‍♀️

# 169
Златна, много здраве и щастие за порасналото ти момиче! Flowers Sunflower
Линде, приятно прекарване! Nature Sunny
Мики, със среднощното си произведение не просто създавш настроение ами и ни даваш повод да се замислим...
 Усмивка, Мери, +1. Разделени са според мен, имам тук-там разни усещания и колебания, после решавам, че са моментни. Процентите ми ту рязко се повишават, ту рязко се стопяват, но като цяло не ги мисля много... Ако им е писано да са заедно пак ще намерят път един към друг. Предпочитах да вярвам в една оптимистична прогноза, че тяхната е зряла любов и ще я бъде, но каквото-такова.
Дени, пристрастяващ е сериала. В първите 13 епизода има моменти, които и до днес си ги пускам понякога ей така, за отмора.
Иначе съм от мрънкащите зрители - хумора на доста места го намирам обиден за интелекта, разминавания не липсват, епизодите ми идват твърде дълги и доскучават, но пък това е първата романтична комедия, която изтърпях докрай и не съжалих за отделеното време. Явно е по-специална с нещо Kissing Heart

# 170
Стори от Керем

и тренировка
https://twitter.com/hanker_updates/status/1540637506810839040?s= … G3PFhT4p9YC3U8q-w

https://twitter.com/lauutheb/status/1540638586017665024?s=20& … G3PFhT4p9YC3U8q-w

https://twitter.com/Diliana_G/status/1540642334047617024?s=20&am … G3PFhT4p9YC3U8q-w

https://twitter.com/flowershande/status/1540635874962046976?s=20 … G3PFhT4p9YC3U8q-w
Златна, много здраве и щастие на твоето момиче Flowers Cherry Blossom
Линде, приятна почивка Nature Sunrise

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 13:49 от sani1212

# 171
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Златна, честита да ти е рожденичката. Да е здрава и много щастлива! Flowers Hibiscus

Посещението на Керем си беше спонсорирана реклама. Пусна не едно стори, на което отбеляза, че е сътрудничество между него и профила на Borusan Sanat. След него дойде и цяло видео публикувано в Инстаграм. Той ясно си го е написал, че е спонсорирано.

https://www.instagram.com/p/CfJ7ewRAxYR/

Мери и Усмивка, клоня към вас и това, което сте написали. Но пък кой знае, животът е непредсказуем и сме свидетели на много странности. Satisfied
За проценти не искам да пиша, не съм от стабилните в темата. Animal Hear No Evil

Ново от Matchbox Fitness

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 14:04 от midnight__sun

# 172
  • Плевен / София
Не искам да мисля за калории...

Честито на празнуващите.
За мен е важно да виждам Керем и Ханде удовлетворени от това, което правят.

# 173
Златна, да ти е жива и здрава рожденичката! Birthday
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 174
Гостиии, как обичаш сладости да носиш ти...а аз да покажа ли какво ям 5ти ден...
Скрит текст:
Само на това съм Joy

Извинявам се за спама, но имам нужда от съвет, от неделя вечер почти всяка вечер към 1-2 след полунощ получавам уртикария , която първите дни обхващаше цялото ми тяло, сега е само по краката. Пия само вода, ям само картофи със сол, но това чудо продължава. Пропусна само 2 дни, когато пих предната вечер антихистамин. Алергична реакция , но към какво? Нямам животни, нямам цветя вкъщи, не съм сменяла козметика и не пия никакви лекарства. 🤷‍♀️ Спрях да пия антихистамин, за да мога да си пусна тестове за алергия, ако успея да си запиша час за алерголог изобщо скоро. 😖

Слънце , като казваш, че животът е непредсказуем и се сещам за твоите баба и дядо , дето са се развели и оженили отново след това. Joy Нали не бъркам потребителите , ти беше? Thinking

Нови от Испания

Joy

# 175
Не бъркаш Мики, моите са. Satisfied

Вчера излязоха още снимки от втори сезон. Flowers Cherries

"Не преувеличавай Серкан Болат. Достатъчно е да ми купиш сладолед." Satisfied

Sparkling Heart

# 176
.. нека да има Wink

Sparkling Heart

# 177
# 178
Wink

Sparkling Heart

Revolving Hearts

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 15:54 от mi_si

# 179
Здравейте, прекрасни!
Слънчев, усмихнат и спокоен ден ви желая!
Докато напиша, следобед стана.

Златна, честита да е рожденичката ви! Да е здрава, щастлива и с късмет в живота!
Блага вест, чудна почивка да си изкарате! Еее, Бургас е малко по - красив от Варна, Heart Eyesно вие си знаете.

mikipoli, чудесно нощно вдъхновение.

Чета ви с огромно удоволствие днес. Много нови и интересни неща научих.
И понеже съм оптимистка, тайничко се надявам нашите любимци да ни изненадат красиво. И тук ще цитирам Екзюпери, "Малкият принц"
"Езикът е извор на недоразумения. Думите само ни пречат да се разбираме помежду си."
Очите говорят, а те поне изглеждат щастливи.
"Ако искам да видя пеперуди, трябва да изтърпя две - три гъсеници."
Дано  гъсениците не са 2 - 3 години, но ще чакаме. Времето е наше.

mikipoli,
Скрит текст:
имам внучка, на 14г. Вчера излязоха резултатите от НВО 7клас, сега редим желаните гимназии. Най - големият внук е на 21, студент. Между тях е братовчед им, 15 -годишен.
Аз съм една много щастлива баба.
И за здравословният ти проблем - в Бургас доктори няма. Бягай в София. Бургаските дерматолози и алерголози ме лекуваха за слънчева алергия и инсектен дерматит, а то Лупус излезе.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 16:28 от бабче-mp3

Общи условия

Активация на акаунт