Малко извън дискусията в момента, но нали още съм силно повлияна от сериала и го въртя като луда, та си мисля за сцените и разиграната история.
Лично аз бих разделила сериала на три сезона ( образно казано). Първи сезон до 12 епизод и момента на "Лудо влюбен съм в теб". Втори сезон, който минава през няколко етапа ( кой от кой по-глупав и абсурден). И трети сезон "след 5 години".
Честно казано през всички епизоди често бях на страната на Еда, но и много ме дразнеше с излишна гордост и преструвка. Лелята и приятелките направо бяха непоносими на моменти с глупавите си съвети. От друга страна Серкан също прекаляваше с вживяване в миналото си, самота си, страховете си и прочие. Обаче когато събереше смелост да сподели сърцето си беше просто невероятен. Цялото му лице играеше, очите говореха без думи, а когато говореше думите изгаряха душата. Толкова истински изглеждаше на моменти, че чак да ти се прииска да го утешиш.
Другото което не разбирам в тези сериали е зверското търпение което героите показват във важни моменти от историята. Като пример ще дам сцената след като Еда говори със собственика на фирмата виновна за срутването на къщата в която умират родителите й. В тази сцена много ми се искаше да видя утешителна прегръдка. Не любовна, а чисто приятелска на двама човека, които по различен начин са платили висока цена за престъпленията на други. Много исках да видя Еда с глава на рамото му да изплаче болката и после да му върти номера колкото иска. Но като и да е, вече е минало....каквото, такова.

Ех, тази 13-та страница, падна ми се на нея да пиша! 
да ти е жива и здрава щерката, да расте щастлива и много обичана! Много късмет й желая!
и аз си мисля, че в момента Керем и Ханде са разделени. Мрежата също много се вълнува от темата, радко някои се радват и благославят раздялата, но има и такива, други в момента шият сватбената рокля на Ханде.
Каква е истината, само ти си знаят и разбира се най-близките им приятели и роднини. Наистина от време на време се изнася информация, която накланя везните към "заедно" . Истината е, че от страни погледнато бяха много, много красива двойка и изглеждаха много влюбени. И ние се вълнувахме и ги харесвахме, даже се влюбихме в тази любов! Затова ни е малко тъжно. Но...както казват повечето от вас, ако им е писано, ще намерят отново път един към друг. И двамата в момента изглеждат спокойни и щастливи, дано наистина да е така.