💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 198
  • 736
  •   1
Отговори
# 180

Малко извън дискусията в момента, но нали още съм силно повлияна от сериала и го въртя като луда, та си мисля за сцените и разиграната история.

Лично аз бих разделила сериала на три сезона ( образно казано). Първи сезон до 12 епизод и момента на "Лудо влюбен съм в теб". Втори сезон, който минава през няколко етапа ( кой от кой по-глупав и абсурден). И трети сезон "след 5 години".

Честно казано през всички епизоди често бях на страната на Еда, но и много ме дразнеше с излишна гордост и преструвка. Лелята и приятелките направо бяха непоносими на моменти с глупавите си съвети. От друга страна Серкан също прекаляваше с вживяване в миналото си, самота си, страховете си и прочие. Обаче когато събереше смелост да сподели сърцето си беше просто невероятен. Цялото му лице играеше, очите говореха без думи, а когато говореше думите изгаряха душата. Толкова истински изглеждаше на моменти, че чак да ти се прииска да го утешиш.

Другото което не разбирам в тези сериали е зверското търпение което героите показват във важни моменти от историята. Като пример ще дам сцената след като Еда говори със собственика на фирмата виновна за срутването на къщата в която умират родителите й. В тази сцена много ми се искаше да видя утешителна прегръдка. Не любовна, а чисто приятелска на двама човека, които по различен начин са платили висока цена за престъпленията на други. Много исках да видя Еда с глава на рамото му да изплаче болката и после да му върти номера колкото иска. Но като и да е, вече е минало....каквото, такова.

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 16:38 от DeniAra

# 181
Здравейте, момичета ☺️❤️
Желая Ви прекрасен и усмихнат уикенд!

Винаги много се радвам да видя нови имена, които се разписват в темата ❤️

Златна, да ти е жива и здрава рожденичката. Бъдете щастливи! ❤️

Дилеми, отново много благодаря за преговора. ❤️

Не мога да съм разочарована от отношението на Еда към Серкан. Айше като че ли я направи твърде рязка във втори сезон, но това не е безпричинно. Мечтите на Еда за щастливо семейство са рухнали. Мислела е, че най-сетне ще бъде щастлива, но грубостта на Серкан е разбила нейното сърце. Еда разбира се не знае за неговите вътрешни битки и го вижда през призмата на събитията, които са преживяли. 💜

Дени, напълно те разбирам за пристрастяването към сериала. Вечерите след като се прибера от работа гледам епизодите по BTV Lady. Тази седмица бяха магичните епизоди в Анталия. Все още ги гледам със затаен дъх след десетки виждания в YouTube. Тези епизоди са заредени с толкова много красота и любов, защото изобразяват първите трепети между Еда и Серкан и не само... Бих казала също между Керем и Ханде ❤️

В някоя от предишните теми бях написала, че за мен Ханде и Керем са разделени. Поради тази причина този концерт не ми повлия. По-скоро се забавлявах с инфлуенсърството на Керем. 🤣 Лично аз мисля, че натискът от фенове, мениджъри и медия допринесе за разпада на отношенията. Вмъквам обаче едно но... Интуицията и това, което виждам в социалните мрежи, ме навеждат на мисълта, че те не са безразлични един към друг ❤️
Винаги ще съм оптимист, че Ханде и Керем след като помъдреят от грешките си и се научат да носят короната на славата, ще намерят път един към друг.
За съжаление нямаше начин тази връзка да не бъде в криза след като всички техни действия бяха следени под лупа.
Да гледаме напред и да стискаме палци!

БлагаВест, желая ти прекрасна почивка. Пожелавам да се върнеш обратно на хубави новини за нашите любимци ❤️

Напоследък Ханде и Керем много са се разхубавили. Последните седмици особено са супер секси на всичките си снимки. Харесват ми така ❤️

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 17:57 от Анонимен

# 182
От стори на Керем

БлагаВест пожелавам ти приятна и красива почивка.....

# 183
  • София
Привет, момичета! Heart Eyes Ех, тази 13-та страница, падна ми се на нея да пиша! Grinning

Златна, Flowers Hibiscus да ти е жива и здрава щерката, да расте щастлива и много обичана! Много късмет й желая!

Гери , Бабче, Марги, Мики, Слънцето, Усмивката , сигурно ще изпусна да спомена някого Smiley и аз си мисля, че  в момента Керем и Ханде са разделени. Мрежата също много се вълнува от темата, радко някои се радват и благославят раздялата, но има и такива, други в момента шият сватбената рокля на Ханде.  Stuck Out Tongue Closed Eyes Каква е истината, само ти си знаят и разбира се най-близките им приятели и роднини. Наистина от време на време се изнася информация, която накланя везните към "заедно" . Истината е, че от страни погледнато бяха много, много красива двойка и изглеждаха много влюбени. И ние се вълнувахме и ги харесвахме, даже се влюбихме в тази любов! Затова ни е малко тъжно. Но...както казват повечето от вас, ако им е писано, ще намерят отново път един към друг. И двамата в момента изглеждат спокойни и щастливи, дано наистина да е така.

И наистина, както преди няколко дена каза Линдето, гледаме 3-ти сезон, този път в реала. Grinning

Мики, Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
Съжалявам! Наистина е много важно да се определи причината.  Не мога да дам съвет, стискам силно палци!

Последна редакция: сб, 25 юни 2022, 19:03 от Dilemi

# 184
# 185
Дилеми, не ми харесва 13, да изписваме по-бързо страницата. Satisfied

"Керем Бюрсин и Ханде Ерчел бяха избрани за най-добър чуждестранен актьор и актриса в гласуването за наградите Maria lo Esco, проведено в Италия."

Ханде е представена в списание Hello Magazine: "Ерчел стана едно от най-обсъжданите имена на вечерта с черната си рокля."

Trophy

# 186
# 187
Ханде и Керем са спечелили й наградата за най-добра телевизионна двойка Trophy

"Керем Бюрсин и Ханде Ерчел бяха избрани за най-добър чуждестранен актьор и актриса в гласуването за наградите Maria lo Esco, проведено в Италия."

Слънце, за теб Wink

# 188

Това със сериал в реала вече го гледах с едни хора и да ви кажа остави горчив вкус и тъжни чувства.
Надявам се тези двама красиви, млади хора да намерят път един към друг, ако любовта е жива в тях.
Ако вече няма любов, да живеят без лоши спомени миналото. Да намерят нова, истинска и силна любов, която да ги прави щастливи и удовлетворени.

# 189
Дени и ние им го желаем. Дано намерят пътя обратно, ако ли пък не, то най-доброто пооделно. Sparkling Heart

Черешка ми е голяма слабост. Sparkling Heart

https://twitter.com/haannkker/status/1534667931904266241

# 190
# 191
Идвам да помогна за 13та страница.

Ханде за списание N ALAÇATI DERGİSİ
„Нарисувах всичко, което почувствах вътре в мен“ 🤍

# 192
Ето какво слушат нашите в Spotify Wink

Wink

Ханде:

Керем:

# 193
Малко архив:
Керем Бюрсин беше пред известния холивудски фотограф Райнер Хош за Some Men през 2018 г.
Керем Бюрсин стана първата турска знаменитост, с която работи фотографът Райнер Хош.

Лайк от Ханде и Керем за общата им приятелка Шюкрян Овалъ

# 194
Слагам красиви неща и аз, за да изпишем 13та страница ☺️

Зачудих се дали този холдинг, на чието събитие присъства Керем, няма да инвестира в проект Braveborn 🤔

Общи условия

Активация на акаунт