💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 196
  • 736
  •   1
Отговори
# 195

„Нарисувах всичко, което имаше вътре в мен.“

Vogue Turkiye: "Ханде, която предпочита да действа с чувствата си, не само когато става дума за проектите, в които ще участва, но и в почти всяка стъпка от пътя. Тя е благодарна за чувствата си, които не са я подвеждали до днес: „Благодарна съм, че правилните хора, правилните работни места и подходящото време винаги са стояли на пътя ми за нещата, които исках от сърцето си. Мисля, че оттук нататък ще е така."

Sparkling Heart

# 196
Нашите нещо се "губят" днес Wink

.. да вземат да се намерят, че да си отдъхнем Stuck Out Tongue Winking Eye

Sparkling Heart

# 197
Между другото на мен и 14 не ми харесва. Satisfied

Без повод

# 198
Миналата седмица Керем беше в Мадрид, за да представи проекта Olyverse, в който участва заедно с известния испански актьор Алваро Морте, а програмата на Corazon спомена накратко посещението му.
https://mobile.twitter.com/Kerembursinsp_/status/1540437886390108162
Превод:
Скрит текст:
Той е принцът на турските сериали Керем Бюрсин, който беше отново в Испания , за да участва в новаторски проект с Алваро Морте,  където персонажите ще са под формата на аватар. Неговото последно посещение беше през Страстната седмица. Керем Бюрсин посети Малага, а Антонио Бандерас беше негов домакин. Сега признава, че е влюбен в нашата страна и очарован от Бандерас. Керем: "От дете съм голям фен на Антонио Бандерас , той е страхотен актьор , актьор на международно ниво , да се запозная с него за мен беше сбъдната мечта."

# 199

Gift Heart

П.С.
Мики, много ни разглезваш Kissing Heart

# 200
Миси, превеждам ви, за да тренирам , знаеш, че като не използваш един език и се забравя. Stuck Out Tongue Winking Eye

Още нови/стари снимки

# 201
Мики, продължавай с тренировките Hug Wink

Gift Heart

# 202
Топ сериалите по HBO Латинска Америка за 25 юни.

"Почукай на вратата ми" е най-гледаният турски сериал в руския сайт.

Днес съм на вълна...Керем с малките партньорки. Sparkling Heart

# 203
# 204
Момичета прекрасни, здравейте!❤

Златна, 🌷честит празник! На теб и порасналото ти момиче желая здраве, споделено щастие, успех във всяко начинание!🌟

Линде, на теб весела и разтоварваща почивка!⛵

Поли,🍀
Скрит текст:
Преди много години дъщеря ми, тогава на 4 годинки, имаше подобен проблем. Дерматологът ни постави на двуседмичен режим - варен ориз и варени картофи с малко сол. Още се чудя как издържахме. След този период прибавяхме всеки ден по нещо различно. Към 10-я ден обривът спря да се появява. Сърбежа борехме с дефламол (случайно открихме, че облекчава). Само споделям. Надявам се бързо да мине.
С удоволствие чета и преводите ти, и обзорните ти постове след всяка телевизионна серия.

"-Изглежда е любов...
 -Любов?
 -Ако очите ви постоянно я търсят...Независимо от цялата и лудост...Ако не можете да се откажете един от друг. Ако ви омагьосва във всичко...
Изглежда това е любов."

Скрит текст:

Освен всички емоции, които този сериал предизвика и продължава да предизвиква, аз доста си попътувах с героите му.  Задоволявах страстта си към пътешествия с дестинациите, които ни предлагаше сериала. При затворени граници - само виртуално.
Хотелът "Барут Хемера" , в който се настани "Арт лайф", се намира в гр.Сиде, на около 70 км от Анталия и на близо 50 км от Алания. Градът освен красиви хотели и плажове има впечатляваща древна история. Най-пълно хронологично представяне на историята на града и богат снимков материал за стария град намерих в кулинарния блог на irenkata.☺

Куршунлу водопади се намират 20 км североизточно от Анталия, в рамките на много красив, голям природен парк.

# 205

Скрит текст:

Малко фантазия в нощните часове и спомени от Анталия

Докато си почивам обичам да си играя с нещо приятно, а какво по-приятно от снимките на Керем.
Опитах се да събера всичките му герои в една снимка.
Надявам се ви допадат подобни експерименти.
Тези от вас, които ме познават от другите теми, знаят, че не прекалявам с импровизациите.

Посрещнете утрото с усмивка Grinning

# 206
S..v ,
Скрит текст:
благодаря ти за споделения опит, и аз четох, че препоръчват диета на картофи и затова си я самоналожих, ако трябва и 2 седмици ще издържа, само да мине.

Бабче,
Скрит текст:
благодаря и на теб, но за съжаление няма как да пътувам извън града. Другата седмица ще обикалям лекарите тук да видим... Живи и здрави да са ти внуците, правнуци да дочакаш! Hands Pray
Дилеми Hug

Минавам да ви оставя едно стихче за лека нощ

Очевидно
И да се смеем, и да плачем-
живеенето е за малко.
За малко само нещо значим.
Една черта от химикалка.
Приятели - дано са здрави.
Деца - дано да са щастливи!
Това най-много да оставим.
Довиждане - и си отиваме.
И нищо няма да си вземем.
И нищичко не притежаваме.
Освен, назаем, малко време.
И радостта, която даваме.

Мария Донева

Лека нощ! Nature Dizzy

П.с. Дени, много хубави колажи. 🥰

# 207
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много усмивки и добро настроение Wink

Gift Heart

# 208
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Неделно... Stuck Out Tongue Closed Eyes Flowers Cherries

По 3 милиона за клиповете на Atasay и Vogue.

Satisfied

# 209
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Прочетено в интернет....
"Събрахме много по-добро дарение, отколкото очаквахме, благодаря на всички, които ни подкрепиха финансово и морално. Нашето дарение ще бъде добавено към дарителския фонд на Детска асоциация Пеперуда и ще даде надежда на много деца. 🦋" Написа официалната страница на Ханде Ерчел.
" Изпратихме списъка с дарителите заедно с плакета и сертификата. ♥️"
И още.....
"За да отпразнуваме новата работа на Ханде, ние предадохме плакета и сертификата за нашето дарение на Детската асоциация на пеперудата на Ханде на срещата ни преди няколко дни. Тя благодари много на всички и каза, че ни очакват много хубави дни."
На сертификатите беше написано:
Flowers Hibiscus
"Уважаеми Ханде Ерсел,
От години вдъхновявате феновете си с всяка своя стъпка и всяка доброта, която правите. Докато сбъдвате мечтите една по една, продължаваме да се гордеем с вас.
Дарението, което направихме от ваше име, за да ви пожелаем късмет в новите ви пътувания
ще бъде надежда за Децата на пеперудите."
Flowers Hibiscus
"Уважаеми Ханде Ерсел,
Както е било от години, ние сме много щастливи, че сме с вас във всяка вълнуваща стъпка.
Вдъхновени от вас, ние дарихме на децата от фондация "пеперуди" от ваше име да ви пожелем  успех с чисто новите ви пътувания.
Толкова се радваме, че съществуваш
Вашите фенове"

Общи условия

Активация на акаунт