💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 760
  • 736
  •   1
Отговори
# 30

Специален поздрав за приятен и прохладен следобед Flowers Hibiscus

Чудесното видео е продължение на това от вчера и създава много настроение.

Двойката Керем и Ханде са много красиви и омагьосват зрителите.

Имам и други любими двойки, актьори и актриси, но тези  двамата влязоха с летящ старт в моята собствена класация на ТОП 5

# 31
Сиси Hug обичам , когато се появяваш с такъв дълъг пост и не се извиняваш накрая. Stuck Out Tongue Winking Eye

Леле, тези хора са решили да ни довършат днес. Първо Керем без блуза Nature Fire, сега Ханде по бански. Nature Fire

Продължавам с фактите , доказващи златното сърце на Керем Бюрсин.
10. Дори онези, които го хейтят или го нападат директно, той ги уважава и им отговаря по стилен начин, защото това е той, той е класен, уважаващ човек с добро сърце.

11. Той никога не пропускаше шанс да сподели любовта си с феновете си и да им покаже колко е благодарен, че ги има ♥️

12. Винаги, когато срещне своите приятели (фенове), той се отнася към тях с толкова много доброта и любов, той също така се опитва да не подведе никого и да се снима с тях, приема подаръците им, прегръща ги, ако поискат или подписва някои неща. 🤍🥺

13. Той вдъхновява феновете си да даряват и да правят нещо добро в света.

14. Връзката му с приятелите му е невероятна, начинът, по който се подкрепят един друг, е това, което най-много обичам в тяхното приятелство 💙

15. Той е толкова обичан във всичките си проекти и е приятелски настроен с всеки актьор, с когото е работил 🥰

16.
Когато създава нови приятелства, можем да усетим как го обичат и се радват да го срещнат, неговата личност, маниери и неговата смиреност е това, което кара хората да го ценят.

17. Жените, които досега са били част от любовния живот на Керем, не са имали нищо друго освен страхотни и прекрасни неща, които да напишат за него. 🤍☺️

18. Е, мисля, че всички знаем историята на Джем Йълмаз и как той отнасяше с Керем през 2019 г., но ето, че сега е с Керем, който му прощава и доказва колко добър човек е отново.

Това е от мен, отивам да ви снимам морето. Stuck Out Tongue Winking Eye
Надявам се да успея да се включа за преговора довечера. Nature Boom

# 32
Здравейте прекрасен ден ви пожелавам Purple Heart

Темата е много хубава Мики Heartpulse  и аз хванах асансьора

на почиващите приятна  и незабравима отпуска ,а на работещите полеко и бързо да им минават работните дни

DeniAra, добре дошла в нашата щура къщурка Flowers Blossom

# 33
Flowers HerbЛято, да ... постоянно правя малки забежки в горите, планините, морето и задгранични вояжи.
Това райско кътче е от Конявска планина между с.Ябълково и с.Доганово малко преди Кюстендил, бягаме от топлината и магистралите.
Връщам се и Вие вече сте изписали три страници от новата тема 6. Нова, но наша си уютна, вълнуваща, топла като добре подреден дом - Мики сръчко, отново ни радваш и упорито ни глезиш, БЛАГОДАРЯ!

Горещо, ще се събличаме ... красиви тела на двамата ни любимци!

# 34
# 35
Привет прекрасни момичета:sparkling_heart:
Асансьора все пак изчаква и закъсняващите, но истински влюбени в темата дами. Мики, огромно благодаря за новия все така уютен дом:gift_heart:

# 36
Ново

Почивка на макс

Някой май е сърдит?

Мая

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 16:41 от azisiq

# 37
Керем в испанската преса Wink

Мики, ако ти остане време може ли да му хвърлиш едно око, дали има нещо ново в статията... Благодаря ти предварително Kissing Heart
Cupid

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 38

Намерих отговор на въпросите, които ми изникнаха снощи след епизода в постовете на Слънцето, Мики и Гости. Благодаря. Flowers Bouquet

Дени, едва сега схванах кое е общото между клиповете в двата ти поста - съдържат песни от сериала.
Ох, и ти залитна по тази двойка Nature Fire
Първи или втори сезон на сериала ти харесва повече? Дано се включиш и с коментари за някои любими моменти примерно. Stuck Out Tongue Winking Eye Не че нещо, така поопознавам събеседниците/вкусовете им. На новодошлите винаги им досаждам.

Сисиии, много мило Grinning Kissing Heart Ако кажа, че не се е случвало преди ще излъжа. Съфорумки като видят маргаритки ги свързват с мен, снимат, носят ми, радвам им се и така... В последно време осъзнавам през ден споменавам любимото ми цвете, но то само ви намира и не мога да се спра Joy
 Златна и nrgmama поднесоха на Мики, но и аз си отскубнах Satisfied

Готова съм с гифчетата за 41 еп. Олях се, много са Joy Много сладка Черешка и през цялото време докато се занимавах днес си мисля за Линдето. Някои от нас, включително и аз, миналата година казвахме, че малката преиграва, а Линдето цитирам по памет, попита: "а вие какво поведение очаквате от едно 5- годишно?"Sweat Smile Не било лъжа, те на тази възраст са такива, а Мая изигра по възможно най-добрия начин написаното в сценария.
Леля съм на една малка Черешка и аз, това лято за мое огромно щастие прекарва доста време с мен и наблюдавам отблизо Satisfied
Допреди няколко седмици като се разсърди думичките бяха: "повече не съм ти пИятелка", сега най-често употребяваното е "ти обичаш ли ме или не" Satisfied
Та, при малките наистина можеш да очакваш неочакваното. И вече нищо необяснимо не долавям в образа на Кираз, включително и това, че се тръшка или лигави пред непознат, какъвто в първата серия ѝ беше Серкан.

# 39
Нов клип от зад кулисите на Disney.

Без повод

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 18:34 от midnight__sun

# 40
Сани Hug , Яси Hug , Габи Hug

Миси, погледнах статията , няма нищо ново , но ми хареса анонса в началото.
"Заради горещата вълна столицата на Испания кипеше на 14 юни, но той само с присъствието си накара температурата да се повиши още повече. А факт е, че красивият турски актьор отприщва страсти, където и да отиде.
Питат го за Olyverse, кога ще дойде отново в Испания, харесва ли му страната, мисли ли да си купи къща там и учи ли испански. Отговорите на тези въпроси вече сме ги превеждали по-рано. Blush Заглавието е "Мислех да си купя жилище в Испания" , само това ги вълнува тях, кога ще се установи за постоянно там , но той казва, че си е мислил по този въпрос, не че е решил нещо. Искал да види какво е да живееш там повече от 1 седмица.

Обещах ви море 🌊

# 41
Красиви и сексапилни Ханде и Керем

Семейство Гамзе

# 42
  • София
Както й предположих, тази снимка не е от вчера или днес. Керем е написал: "Един от онези дни". Ах Керем, защо чак сега ни я показваш тази "гореща" снимка.

А Джанер е баща за пример. Защото и другите татковици взимат пример от него.

# 43
Бамбини, сряда вечер е, време за парти Tropical Drink

Ето и линковете  за  еп. 41 с бг. суб
https://ok.ru/video/2611917818551
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi

.. и по традиция - стартираме в 20:00 ч Wink

П.С. Мики, още веднъж благодаря Hug

# 44

Общи условия

Активация на акаунт