💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 38 131
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Гифчетата към еп.41 Flowers Cherries

# 46
  • София
Привет!
Марги, супер си! Страхотни гифчета Grinning Колкото повече, толкова повече!

Скрит текст:
И аз имам късмета да съм леля! Като гледам как Ханде се занимава с Мави, изпитала съм го същото! Имаме прекрасна връзка, остана такава през годините, в много случаи се е доверявала повече на мен, дори по време на teen-годините много често бях посредник-преводач Grinning между нея и майка й. Сега е голяма, има вече семейство, не се виждаме често, защото живее много, много далече на Изток, но все още мога да й кажа и тя на мен неща, които не споделяме с всеки.

Stuck Out Tongue Winking Eye фотошоп?

# 47
И аз пристигам...
Поли, чудесно местенце си сътворила!
Момичета💓, благодаря, че го правите толкова уютно и притегателно!
Марги, чудесни гифчета!🍒

Дилеми, огромно благодаря за постоянството и отдадеността към нас и "нашия" сериал! Последните серии обикновено преговарям само с това, което си ни подготвила. Но миналата сряда отново съпреживях историята на Еда и Серкан. И отново се удивих на майсторството на Айше Кутлу. Сякаш с вълшебен лък мина по струните на душите ни, възбуди чувствителността и възприятията ни, върза здраво изтъканите нишки в първите епизоди и ни върна в приказката.
А Ханде Ерчел? Изключителна! Много силна игра! Прави много естествен, запомнящ се образ.

Приятно гледане на всички!

# 48
  • София
Отново здравейте, момичета Heart Eyes

И пак ви моля за подкрепа Smiley

41 епизод Почукай На Вратата Ми Sen Çal Kapımı
Излъчен на 16.06.2021
Хаштаг #halaaşığım още съм влюбен /а/

Това е моята дъщеря. Това е дъщеря ми. Моя дъщеря е.

Кираз: Мамо! Виж, намерих си приятел!

Пъръл: Джан. Хайде. Джан, синко.
Мело: Това е моята дъщеря. Това е дъщеря ми. Моя дъщеря е. Аз я родих, майка съм й. Ела при мен. Ето така. Моя дъщеря е.
Енгин: Приятелка ли си намери?
Еда: Не смей да се издаваш, ясно?

Серкан: Мело...Мелек, твоя дъщеря ли е?
Мело: Разбира се, аз я родих, пълно мое копие е.

Кераз: Мамо, виж, приятелят ми има белези. Не е ли много яко?
Мело: Дай да видя? Къде точно? Колко е яко, колко е готино!. Хванете се за ръце и поиграйте, дакато тук не се е развалила атмосферата.

Енгин: Брей, Мело! Толкова дълго ли не сме се виждали? Значи имаш дъщеря? Не е за вярване?
Мело: Нали? Всичко това е малко объркващо. Защото беше трудно.
Енгин: Било е трудно?
Мело: Под трудно имам пред вид, че раждах цяла година. Цяла година продължи.

Айфер: Има пред вид това. Докато мислеше да ражда или да не ражда и после...
Мело: Да. В този смисъл. Беше трудно.
Айдан: Къде е съпругът ти?
Мело: Добър въпрос. Винаги ли задавате такива въпроси и поставяте хората в неудобно положение? Разбира се, невъзможно е да се направи сам дете.

Съпругът ми. Съпругът ми стои там. Познавате го. Закрили сте мъжът ми. Дръпнете се. Скъпи мой, дай да те целуна. Давай да си тръгваме. Към къщи.
Серкан: Мелек. Забрави дъщеря си.
Мело: Не съм я забравила. Пускам я, а тя като навигатор намира пътя си и се връща вечерта. Хайде, лека ви вечер.

Серкан:  Добре, сега разбирам. Затова се шляе навсякъде безпризорно.
Еда: Какво значи безпризорно? Тя е свободно дете.
Серкан:  Ха! Свободно дете?

Айдан: Значи безпризорното дете започна да се нарича свободно.
Айфер: А ти как би я възпитала? Кото играчка ли? Като кукла ли?
Пъръл: Приятели. Всеки възпитава детете си по свой собствен начин. Нали? Моля ви, да не задълбочаваме. Серкан, може ли да поговорим?

Серкан: Ще бъде чудесно.
Енгин: Джан, чакай тук с приятелката си. Не с чичо Ердем, а с приятелката. Става ли?
Пъръл: Наглеждайте се един друг.
Енгин: Хайде братко. Да поговорим за две минути. Какво става?

Пъръл: Серкан, може ли да се върнем в офиса по-скоро? Защото това не е единственият ни проект.
Серкан:  Сега си мислех, Пъръл, че може цялата работа да водим от тук.
Пъръл: Така ли? Ще водиш огромни международни проекти от тук?
Енгин: Не, скъпа. Разбрах, разбрах. Просто видя Еда и мозкът му отлетя. Как ще правиш бизнес от тук, братко?

Серкан:  С твоя подкрепа, Енгин.
Енгин: А, не! Нищо подобно. Вече съм домакин, братле. Само толкова.
Пъръл: А и искаш да спечелиш Еда отново...Но как реши, че Еда иска това?
Енгин: Именно.
Серкан:  Ще говорим за това по-късно. После.

Енгин: Остави го, любима. Остави то, за Бога. Да отидем да вземем сина си и да си тръгнем по-бързо. А ти прави каквото искаш.
Пъръл: Не. Не, ще се върнеш. Серкан, няма такова партньорство. Ще се върнеш във фирмата, Серкан.

Еда: Пст!
Серкан:  Какво?  Какво?
Еда: Може ли да поговорим?
Серкан:  Искаш да поговорим ли? Нека да помисля... Добре, да поговорим.

Айдан: Ммм! Започна. Момичето цветарка започна да го води настрана за разговор. Кошмарът се завърна.

Айфер: Да ти кажа ли най-краткия начин да се отървеш от кошмара? Тръгвай, без да се обръщаш.
Кемал: Дами, оставете ги на мира. Нека сами намерят общ език.

Сейфи: А и може би ще се сдобрят.
Айфер и Айдан: Млъкни, Сейфи!
Сейфи: Добре.

Айфер: Г-н Кемал, Бог да ви даде търпение. Ще се върна към работата си. Както виждате, тук цялата аура вече се е влошила.

Айдан: Извинявай, но защо искаш г-н Кемал да бъде търпелив? Връзката ни приключи преди много години. Сега сме свързани само с работна връзка.
Айфер: Ах, Айдан. Няма значение. Г-н Кемал, провървяло ви е.
Айдан: Невъзпитана. Цялото им семейство са невъзпитани.
Кемал: Айдан. Защо криеш връзката ни от Айфер?

Айдан: Да не би да предлагаш да дам на врага коз? Да хукне и да докладва на Серкан. Трябваше да го кажа, Кемал.
Сейфи: г-жо Айдан, не преувеличайвайте. Г-жа Айфер непозната ли е, защо да го прави?
Айдан: Сейфи, млъкни. Объркваш всичко.
Кемал: Айдан, ако искаш иди в Истанбул и си почини малко.

Айдан: А ти?
Кемал: Ще остана тук, докато не кажеш на Серкан, Айфер и всички останали за нашата връзка.
Сейфи: Да не го притискаме. Ще стане още по-лошо. Хайде.

Какво още се случва:

- Айдан подтичва след Кемал, той трябва да разбере ситуацията. Това момиче цветарка отново влезе в живота им. Не знае какво да прави. Не може да обяви връзката им. Да се опита да разбереш това.
Кемал се чуди, не разбира защо гневът й към това момиче не минава.
Няма и да премине. Не трябваше да напуска Серкан. Но нали той я помоли да си тръгне? Какво е виновна тя?
Айдан: Езикът му изговори това, но сърцето му не го каза. Детето ми за малко не умря. След като Еда си тръгна, той се заключи в къщи с месеци, не можа да излезе. И не допусна никой в живота си. Не мога да простя, че тя го изостави в това положение.
Сейфи: Според мен тази тема да я приключим вече. Всичко свърши и се надявам да не се повтори.
Кемал: Не искам да се разстройваш за това. Но не е ли време да се заемем със своя живот?

- Бурак пита Мело какво значение има Серкан Болат, всичко това не може да се случва заради бившият партньор на Еда. Той е известне архитект, но... Мело не иска да го лъже. Ако иска да попита нещо, да пита Еда.

Yassy_N, прекрасно място. Години наред пролетно време  ходим в района да гледаме цъфналите ябълки и череши, отскачаме до язовира, до селото на Майстора! Наистина е прекрасна България!

# 49
Дилеми, отново едно голямо благодаря за труда ти Hug

Gift Heart

# 50
s..v Hug

Дилеми Hug
Еда започва да се оплита в лъжи...

# 51
Ново видео зад кадър от Vogue
https://www.instagram.com/tv/CfHXdd0FB_r/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Керем

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 20:15 от sani1212

# 52
  • София
Не, още нищо не е свършило.

Еда: Какво се опитваш да направиш, Серкан?
Серкан: Какво?
Еда: Какво се опитваш да направиш?

Серкан: Опитвам се да се пробвам да живея  минималистичен живот като теб, Еда.
Еда: Ти и минималистичен живот?
Серкан: Не може ли?

Еда: Кого заблуждаваш? Какво прави тук работохолик като теб? Знам какъв ти е проблемът.
Серкан: И какъв ми е проблемът?

Еда: Твоето его. Огромно его. Егото, което те разяжда отвътре. Защото проблемът ти е, че Серкан Болат е забравен. Възможно ли е да забравим Серкан Болат? Как Еда може да забрави Серкан Болат?
Серкан: И какво? Еда Йълдъз забрави ли Серкан Болат?
Еда: Забрави го. Доволен ли си. Забравих. Получи си отговора, сега можеш да си вървиш.

Серкан: Всъщност взех решение да остана още малко.
Еда: Не можеш да останеш. Ще си тръгнеш, Серкан.
Серкан: Ще остана.

Еда: Ще полудея. Наистина ще си загубя ума.
Серкан: Какво стана? Нека бъдем честни един с друг.
Еда: Каква честност?
Серкан: Еда, ако се страхуваш да работиш с мен, ще разбера.

Еда: Първо, не съм ти служител. Сама съм си шеф. Освен това, няма нищо, което да ме накара да работя с теб. Няма. Започнах да работя по един проект. Върши си работата, аз ще си върша моята. Тръгвай си оттук.
Серкан: Оставам.

Енгин: Въобще не обичам това. Току-що пристигнахме и дори не можахме да седнем. Веднага заповтаря за работата, каниш се да тръгнеш.
Пъръл: Работа, скъпи Енгин. Момент.
Енгин: Какво стана? Кой е?

Пъръл: Елиф. Г-жа Елиф. Ало, здравейте, г-жо Елиф.
Еда: Ало, Пъръл. Говорих със Серкан. Той ми каза, че няма да си тръгне.
Пъръл: Защото е откачил, г-жо Елиф. Самият той каза, че всичко е приключило и не иска нищо. Но щом видя сградата ви, мислите му отново се объркаха. Самата аз не разбирам.

Енгин: Ало?
Серкан: Енгин, трябва да се върнеш на работа. Връщай се на работа. Трябва да се върнеш.
Енгин: Не, братко, няма да се върна никъде. Отглеждам дете в къщи. А ти управлявай фирмата.

Еда: Каза, че работата е най-важна за него. Нека работи.
Пъръл: Не се тревожете, г-жо Елиф. Така ще го натоваря с работа...
Еда: Не разбирам какво се опитва да постигне.

Енгин: Братле, какво ти е целта?
Серкан: Трябва да намеря начин да работя с нея и да прекарам време с нея.
Еда: Ще намеря начин да го отпратя обратно.

Енгин: Нали всичко беше свършило?
Пъръл: Каза, че всичко е свършило. Господинчото сам каза, че е приключило. Каква безкрайна сграда...
Серкан: Не, още нищо не е свършило. Със сигурност чувства нещо. Чувства.

Енгин: Боже мой!
Пъръл: Боже мой, луд е.
Серкан: Не може да ме е забравила, Енгин.
Еда: Забравих. Всичко свърши. Забравих.

Енгин: Коя е тази г-жа Елиф?
Пъръл: От нашия проект. Ще ти разкажа. Хайде.

Енгин: Елиф? Коя е Елиф?

Какво още се случва:

-Айдан и Сейфи си почиват, край тях минава г-жа Дениз. Разпознава най-разкошната жена от обществото, Айдан. Запомнила я е от сина й. Г-н Серкан е толкова галантен човек. С него не разбира как тече времето. Упешен, красив, скромен. Той е неин гост за известно време.
Дениз: Не знаете ли? Получи напълно проектирането на хотела. Ще остане тук.
Айдан е в паника. Ааа! Ах, ще работи в хетела заедно с момичето цветарка. Всичко се обърка, свършено е с тях. Трябва да намери причина да остане в хотела за известно време.
И... Айдан бързо намира изход - оплаква от стаята, в която е била настанена. Завесите спалното бельо. Килимите, аксесоарите, всичко е старомодно. Би могла да помогне, нали е интериорен дизайнер.
Дениз: Г-жо Айдан, за мен е чест. Разбира се. Екипът на Болат е в хотела ми. Възхитително. Забавлявайте се. Непременно ще го обсъдим.
Айдан: Няма да оставя тази работа нито на цветарката, нито на жалкото й семейство, Сейфи. Ще ги наглеждам.
Сейфи: Страхувах се точно от това. Добре се получи.

# 53
# 54
Сани, нещо линкът в инстаграм ми отваря други неща Thinking
Ето и от мен
https://instagram.com/stories/handemiyy/2866364733216051973?igshid=MDJmNzVkMjY=

https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1539655575306641408

Последна редакция: ср, 22 юни 2022, 20:23 от mikipoli

# 55
  • София
Ще се видим отново, Серкан Болат!

Кираз: Какво е това? Хий! Изкара ми ума.

Серкан: Какво правиш тук? Отново си пред мен.
Кираз: Унищожи дома ми. Извини се.

Серкан: Няма да се извиня, защото не знаех, че си тук.
Кираз: Тази топка вече е моя.

Серкан: Добре, нека бъде твоя. Какво правиш сама в гората?
Кираз: Разтоварвам се.

Серкан: Чудесно, аз също.
Кираз: Докато се разтоварвам, ти разруши къщата ми.

Серкан: За коя къща това...Сама ли построи тези къщи?
Кираз: Какво толкова? Детска игре е.

Серкан: Но все пак... Слушай. Доста добри са. Тоест...Доста добре си се справила. За дете на твоята възраст работиш по-добре от Ердем.

Кираз: Още не си ми се извинил.
Серкан: Наистина...Добре, забрави.
Кираз: Довърши го. Не обичам недовършени изречения.

Серкан: Добре, чуй ме. Моля за извинение. Става ли? За това, че разруших къщите ти. Но мой съвет към теб. Повече не де появявай пред мен.

Кираз: Ще се видим отново, Серкан Болат!
Серкан: Не мисля.

Съдбата винаги намира начин...

Пина: Гледй си краката. Цялата ме изцапа.
Керем: Много се извинявам, много съжалявам. Да те почистя ли?
Пина: Не! Ръцете ти са още по-мръсни.

Керем: Извинявай, принцесо.
Пина: Принцеса ли ме нарече?
Керем: Заобиколи отстрани, да не ти се изцапат обувките.

Пина: Здравейте. Търся Серкан Болат. Тук ли е?

Еда: Надявам се, че не е. Обаче ако види петното, Серкан ще се фокусира върху него.
Пина: За първият ми работен ден исках да изглеждам добре. Стажантка съм в „Арт Лайф“.

Еда: И аз някога работех там.
Пина: Наистина ли? Можете ли да ме посъветвате нещо?

Еда: Бягай.
Пина: Какво?

Еда: Обърни се и бягай. Ако се обичаш, бягай. Ще ми благодариш по-късно.
Пина: Всъщност...

Еда: Да, имаш много голяма мечта. Тъй като Серкан Болат е известен архитект. Да се работи със Серкан Болат е чест. Но знаеш ли? Как ти беше името?
Пина: Пина.

Еда: Знаеш ли, Пина? Ако подадеш ръка на този човек, ще загубиш рамото си. Тоест, той така хвърля прах в очите, унищожава разума. Знам ли...Поглеждаш. завладял е целият ти живот, напълно. Искаш да остане, не остава. Искаш да си тръгне, не тръгва. Всичко се върти около него. Дори и птичка няма да лети без негово знание. И повярвай ми, много е умен. Жесток е, ще те заблуди. Като убиец. Като сериен убиец. Както и да е. Тоест, бягай.

Серкан: Пина.
Пина: Батко Серкан.
Серкан: Как си?
Пина: Много ми липсваше.

Серкан: И ти ми липсваше. Колко хубаво. Запознала си се с г-жа Еда. Еда, Пина ми е братовчедка. Живее в чужбина. Но това лято ще бъде мой стажант и асистент.

Еда: Керем, добре дошъл. Ела тук. Керем е мой асистент. Щом като Пина е твоя асистентка, да направим ли така? Керем, запознай се с Пина. По такъв начин ние...Няма да сме принудени да говорим. Керем и Пина ще уреждат всичко. От сега нататък ще бъдете връзката между нас. И няма да се налага да общуваме помежду си.

Серкан: Чудесно.
Еда: Ти поемаш, Керем.
Серкан: Заеми се, Пина.

Пина: Започнахме зле. Да започнем ли отначало? Аз съм Пина.
Керем: Но ръцете ми са мръсни, принцесо. Забавлявай се.

Пина: Принцеса ли? Какъв дразнещ тип си!

# 56
# 57
Flowers Hibiscus Дилеми, благодаря ти!

Vogue Turkiye: Бяхме с Ханде Ерчел в горещ летен ден. „Аз съм човек, който е изпълнен с радост и мир, когато съм близо до морето.” Ханде продължава любовта си към морето, като описва отличното си лято; „Всяко лято, в което прекарвам по-голямата част от деня в морето, наблюдавам изгрева и залеза дълго време, мечтая много, водя дълбоки разговори на дълги маси, е идеалното лято за мен.”

# 58

Страхотно видео зад кадър са направили от Вог. И тази френска песничка..магия. Heart Eyes

# 59
  • София
Какво още се случва:
Скрит текст:
- Айдан иска да зарадва Кемал, че е намерила начин да остане още в хотела, намерила си е работа, ще бъде до него. Кемал отново пита, дали е казала на Серкан. Защото иска да е в центъра на живота й, не в покрайнините.
Айдан: Добре де, той е романтичен, красив. Но после ме разстройва и си тръгва. И е прав.Тоест, да разкажа това на Серкан лице в лице ми стана фобия. Страхувам се, че ще се ядоса.
Сейфи предлага на Айдан да запишат видео за Серкан с камерата на телефона.
Няколко пъти опитват, но накрая Айдан се отказва. Решава да напише писмо.
- Еда се тревожи за Кираз. И така не говорят за баща й, сега я карат за лъже и за майка си. Какво да правим? Да кажем на Серкан открито? Без да мислим, неочаквано. Ако му беше казала веднага, но сега...
Мело: Да, така изведнъж не може да кажеш. Колко години минаха? Как ще разкажеш?
Еда: Да. Това в лицето му е много трудно. Писмо! Може ли да напиша писмо?
- Бурак иска да говори с Еда за случката сутринта
- Еда се обажда отново на Пъръл. Уредила ли е всичко?
Пъръл: Не, от  сутринта не мога да го доведа тук. Ще се побъркам.
Еда: колко упорит човек! Нали имахте голям проект? Заради който Серкан ще се ядоса, ако го загубите.
Пъръл: Всъщност, има един проект в Катар. Защо?
Еда: Ха! Можеш ли да кажеш на Серкан, че ще дадат проекта на друг и до го извикаш на среща?
- Айдан оставя плик в колата на Серкан:
Айдан: Ай! Май ще успея. Боже мой, нека Серкан реагира положително.
-Г-жа Дениз съобщава на Еда, че г-н Серкан ще се заеме с преустройството на конюшните в задния двор. Ще построи всичко отново. Какво искахте да направите там?
Серкан: Басейн, тенис корт, спа и концепция „well-being“
Еда: well-being. А какво ще правя аз тук?
Дениз: Трябва отново да направите проект за ландшафтния дизайн. В съответствие с проекта на г-н Серкан. Ще можеш.
Еда: Не мога да работя с него. А още повече да коригирам проекта си заради него. Ако иска да работи с мен, нека той промени проекта си спрямо моя.
Дениз: Еда, мисля, че не разбираш. Ще бъде така, както поиска г-н Серкан. Намерете изход, работете заедно. Ще можеш.

Еда: Да, постигна своето, видяхме. Поздравления.
Серкан: Да, ще се наложи да работим заедно.

Еда: Серкан. Пред теб не е предишната Еда.

Серкан: Разбирам. Ще започнем ли работа? Извинявай.

Слушам, Пъръл.

Пъръл: Серкан, искат да дадат проекта в Катар на други хора. Трябва спешно да дойдеш.
Серкан: Това е невъзможно, Пъръл.

Пъръл: Възможно е, Серкан! Звъня, за да разбера истината, но никой не отговаря. В ужасно положение съм. Моля те, ела. Моля те!

Серкан: Шегуваш ли се? Добре, веднага идвам.

Нека направим така. Ела с мен . Ще продължим в офиса ни в Истанбул.
Еда: Никаква сила не може да ме накара да дойда в този офис. Ще си изпращаме чертежите един друг и ще работим така. Защото... Как го беше казал? Колкото по-далече, толкова по-добре, Серкан.

Серкан: Още не сме свършили, Еда.
Еда: Според мен, всичко отдавна е приключило, Серкан Болат.
Серкан: Така или иначе ще дойде в офиса.

Какво още се случва:
- Кираз и Мело играят на криеница, Кираз се скрива в колата на Серкан. Мело вижда плика в колата, Мисли, че еда е оставила плика, вижда, че серкан идва и без да му мисли бързо го прибира.
- Айдан има за Кемал отлична новина.
Кемал: Момент. Да не си разказала на Серкан?
Айдан: Не съм му разказала, но му написах писмо и го сложих в колата му.
От вълнение, Кемал я прегръща. Отначало Айдан не притеснява, ще ги видят всички. Но какво толкова? Нека видят. Всички могат да видят, след като Серкан разбере.
- Мело показва на Айфер плика. Какво? какво е това? За Серкан ли е? Какво е това?
Мело: Не знам, не съм го отваряла и затова не знам какво е написано вътре. Намерих го в колата на Серкан. Взех го, докато не го е видял. А ако го беше видял, щеше да ни измъчи.
Айфер: Секунда, трябва спешно да отидем при Еда. Трябва спешво...Може ли така да се втурне...

Общи условия

Активация на акаунт