💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 738
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Sparkling Heart Красота

Лека нощ! Nature Sparkler

# 677
Ще не извинявате, ама Гамзе е облечена потресаващо с тоя никакъв грозен жълт потник Grin

# 678
Доста бавничко изгледах епизода днес, буквално на всяка минута натисках пауза, за да си запиша нечии реплики. Joy Много хубави диалози и монолози имаше в този епизод. Heart Exl

Енгин: Защо си тук? Тичай да се извиниш на момичето? Имаме една дума "съжалявам", може да провериш в речника, но разбира се, ти не би направил такова нещо и не би се извинил, нали? Знаеш ли, в живота има и други неща като компромиси,  приоритети и извинения, например. 💯
Браво на Енгин. 👏

Еда: Трябваше да си върне думите, да ми се извини , но не го направи. Не се извини, само ме гледаше с онзи празен поглед на робот. 😂 Не е трудно да си признае, че е сгрешил, да се извини, че не ми е повярвал, затова край със Серкан!
Еда, Еда, нямаш представа колко трудно е за някои хора извинението. Особено за Серкан. Аз също трудно се извинявам, но се оправдавам със зодията си - овен. 😅

Енгин: Какво ще правиш с Еда?
Серкан: Извинението е без значение, ако престъпникът не си плати.
Енгин: Боже, калко си скучен. Хайде, да тръгваме! Хайде, ставай! Реших, че трябва да те нося със стола.😂
Енгин: Серкан Болат ще използва проекта да си върне годеницата. Добър ход, но мисля, че ще е по-лесно и по-просто, ако й се извиниш. Дано си спомняш как се прави.
Серкан: При мен нищо не е лесно и просто.

Защото ти го правиш сложно, г-н Робот.

Забранено влизането за Серкан Болат. 😂

Еда: Казах , че Серкан Болат е магьосник и наистина е такъв. Уж го мразех, а той успя да ме омагьоса така , че не остана нищо от омразата. И не виждах друго освен него. Сега магията свърши и магьосникът го няма, остава да приема фактите и да се стегна.

Сириус извадил всички вещи на Еда.
Сейфи: Госпожица Еда му липсва. Казват, че кучетата са много чувствителни.😏
Сейфи сложи белезниците при роклята, да напомнел на Селин, че е обвързана, а то какво ще стане.🤣

Серкан издирва Еда. Добре, че е Мело, иначе нямаше шанс. Поне не му каза директно мястото, нека да се потруди малко. Sunglasses

Еда:Растете здрави, цъфтете и животът ни ще стане по-добър, когато се отърсим от бремето си. Някои от листата ви са увехнали, имате нужда от внимание. Животът е пълен с върхове и спадове, но какво правим, въпреки всичко, стоим гордо изправени, защото децата взимат пример от вас.

Еда: С Каан си оспорвате първото място кой по-бързо ще разбие нечие сърце.
Май така се получи наистина. 😖

Хоп, белезниците са отново в употреба, но този път на другите ръце,  да може Серкан да шофира. 😂 Колко е доволен от себе си , чак си подсвиркваше, докато кара.

Серкан: Не ме улесняваш. 😂
Еда: мхм
😂

Еда: Щом не можеш да ги свалиш, когато искаш, защо ги сложи тогава?
Серкан: Не знам точно, стана непланирано.😂
Сега ми дължиш от едно извинение, защото ме караш на сила да стоя с теб.

Феята полудя. 😂

Мело: Серкан няма как да намери Еда, но може да е любов. Ако е любов, може би сърцето му е казало къде да я търси и той е обикалял, и я е намерил.
Джерен: Хвърчиш високо , Мело.
Мело: Не аз хвърча, вашите стандарти са ниски.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Айдан: Животът понякога се оплита като кълбо, но тогава виждаш отделите нишки и разбираш кое е важното. Накрая успяваш да го разплетеш и си казваш : "добра работа".

Еда: Давам уроци по цветарство на децата.
Серкан: По цветарство, защо са им?
Еда: Носят надежда. Научих всичко за живота от леля и от цветята. Имената им, значенията им. Как живеят , как страдат. Всичко беше урок. Искам и децата да имат надежда.
Серкан: Не знам дали е възможно да има надежда са всички.
Еда: Казвам им да правят като цветята. Стой изправен, обърни лице към слънцето, щом то изгрее, значи има надежда.
Серкан: Разбрах, значи и за нас има надежда.Heart Exl За човечеството.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Сейфи: Цветарката ви държа ръката, когато имахте нужда, но сега нямате и ще я отпратим.
Айдан: Аз харесвам Цветарката като човек, но като съпруга - дума да не става. Виж , цялата настръхнах само като си го помисля.
😂
Имаме напредък , Айдан признава, че харесва Еда като човек. 😏 И това е финалът днес. Направо ми идва да се извиня за дългия пост. Joy

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 679
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 680

Добро да е 🙃

# 681
  • Плевен / София
Здравейте момичета,

Серкан: Не знам дали е възможно да има надежда са всички.
Еда: Казвам им да правят като цветята. Стой изправен, обърни лице към слънцето, щом то изгрее, значи има надежда.
Серкан: Разбрах, значи и за нас има надежда.Heart Exl За човечеството. [/i]Stuck Out Tongue Winking Eye

Особено за него.... Stuck Out Tongue Winking Eye
Още го е страх Серкан да си признае, че феята го повали в нокаут....

# 682
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Излязли са още снимки от втори сезон на сериала, които мисля днес в няколко поста да ви споделя. Relaxed В настроение съм, да се преместим в нова тема до довечера. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Част 1

# 683
Здравейте Animal Bee

Марги, благодаря, че донесе гиф как Серкан си подсвирква в колата вчера.Търсих снощи, но не намерих. Joy

Гости, така е. Трудничко му е на Робота. И после колко пъти ги връща тези фабрични настройки. Animal See No Evil

Марги, темата за днес е "Цветя". Нека направим цветна градина последните страници от темата. Heart Exl

Винаги ще има цветя по света за този, който носи градина в душата си. 🌺🌻🌼🌹🌸🌷
zab g. andrade

# 684
Flowers Hibiscus Страхотна тема за деня Wink
Днес ще ни е цветно ...  Flowers Hibiscus

# 685
Продължавам със снимките от сериала, цветята после. Smile

Част 2

Помня, че някои от нас се притесняваха какво ни е подготвила Айше за началото на втори сезон. Бяхме си фантазьорки Animal Monkey Face, по отношение на новата съперница за сърцето на Серкан. Satisfied А то какво излезе... Animal Hear No Evil

# 686
  • Плевен / София
Два... три дни не съм в командировка и с лаптоп ще се включвам в темите за деня....

# 687
  • София
Само цветя да искате. Мога да отрупам темата с много снимки.

# 688
Слънце, очаквахме змия, то агънце излезе. Joy

Гости Hug

Керем в турската преса. Става въпрос за туита на неговата приятелка от колежа - Марго. Чак и нейни снимки открили. Опасни са. Joy
„Едно момче ме нападна в училище... Той застана между нас и отведе човека, който ме заплаши, като го държеше за ръката.“

Оставям маргаритките, Марги да си ги носи. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 689
Част 3

Елчин участва в нов сериал, който се излъчва по TRT1.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт