💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 755
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
Малко инфо за филма:

Според статия от 23.06. снимките са започнали в град Aguilas. От друга страна, както обикновено във филмите на Сантяго Сегура, със сигурност ще има много епизодични роли и се подозира, че в град Агилас има няколко актьори от най-високо ниво, които участват в снимките на този нов филм. И се подозира, че известният комик и актьор Хосе Мота също може да участва в записа, който се извършва в Агилас; както и Паз Падийя, която вече имаше важна роля в първия филм. Филмът ще излезе през декември.
Първият филм "A todo tren" е най-касовият испански филм през 2021 г. със събрани над 8 милиона евро. Историята в първия филм: Рикардо е избраният родител да заведе всички деца на лагер с влак. 7 деца. Joy На спирка Рикардо и дядо Фелипе правят пауза за цигара и влакът тръгва с децата, но без възрастните, започвайки весело преследване.
За втория все още не се знае каква ще е историята. Blush

# 663
# 664
и да приключа с архива Wink Gift Heart

# 665
Още нещо от мен

# 666
# 667
  • София
А ето как започна всичко...
Цитат
Току-що се срещнахме с Ханде Ерчел, тя е много мил човек.

# 668
Flowers Herb Допълнения и от мен в черно-бялата фотоизложба

Хармонични!

Какви смееци се сини очи от днешната изненадваща реклама?
В плен на очите ... смеещото се момче!

# 669
# 670
Семейство Ерчел

# 671
  • Плевен / София
И тази вечер по БТВ Лейди...
Серкан към Мело. .." И какво стана със зетко"... Stuck Out Tongue Winking Eye
Какво...яко нагази лука...

# 672
Яси, сини ли ти се струват очите му ? Thinking От дрехата явно. Пъстрички са и си променят цвета. Много добре ми се видя и на мен. Ханде и тя се показа днес, доволни сме. Joy

Между другото това стори с Керем вече е изтрито. 😏😅 Все едно има някакво значение вече... явно не е трябвало да се разкрива къде е Керем, но феновете бързо събраха 1+1. Joy

Отивам да гледам епизода и аз. Sunglasses

# 673
Още малко черно-бели кадри

# 674
  • София
Снощи Ханде с Гамзе и Джасин са били на ресторант. Те бяха придружени от Джанер, съпругът на Джасин, Мелих - братът на Джанер и братът на Бенсу Сорал. Тактиката на Ханде е добра. Когато го няма Керем тя пуска снимки с нейното най-близко обкръжение, та да няма послe спекулации и да й приписват нови връзки.

Попитали са известният блогър Токио, дали има вече нови проекти за Ханде и за Керем. Той е отговорил, че проект за Ханде все още не е ясно кога ще има. Относно Керем е отговорил: "Той ни липсва толкова много".

А Ханде е много сладка с очила.

Последна редакция: пн, 11 юли 2022, 23:30 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт