💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 6/

• 37 761
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Поли, много благодаря.

Ще чакаме, да видим Керем дали ще участва в този филм или в някой друг. Макар и малка роля ще се радвам да се включи. Искам това момче да успее да пробие в Европа. За него турското кино е тясно. Той е космополитен човек и мястото му е в европейското кино.

# 646
# 647
Поли, много благодаря.

Ще чакаме, да видим Керем дали ще участва в този филм или в някой друг. Макар и малка роля ще се радвам да се включи. Искам това момче да успее да пробие в Европа. За него турското кино е тясно. Той е космополитен човек и мястото му е в европейското кино.

Линде, тъкмо идвах да пиша, че най-накрая навързвах нещата. Днес много нова информация ми се събра и бавно загрявам.Joy В този скрийншот, който качи по-рано,   изброяват актьорите в този филм. И една от тях е Паз Падийя - комедийна актриса. Тя е и собственик на марката Nonina и тя качи клипчето с Керем. 😏 От тук и логиката, че са се срещнали на сета и го е използвала и за малко реклама. Stuck Out Tongue Winking Eye

🤍🖤

# 648
Ново:
Семейно Wink

Sparkling Heart

# 649
Bell Известният португалски фотограф Руи Паля (Rui Palha) казва: „Когато снимате в цвят, показвате цвета на дрехите. Когато правите черно-бели снимки, показвате цвета на душата.“
Bell Хората, които ме познават знаят за любовта ми към фотографията и черно-белите снимки. /аватарът отдавна ми е в тези цветове/

Bell "Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..." - "Малкият принц" - Антоан дьо Сент-Екзюпери /понякога не всички мислим еднакво, защото пъстротата е в различието/ Прекрасна вечер.Flowers Rose

# 650

Много благодаря за великолепната черно бяла серия на Керем и Ханде Heart Eyes
Двамата заедно и по отделно са феноменални като лица, артисти, модели и не на последно място като хора.
Колкото повече разглеждам и чета за тях, толкова повече ги харесвам.

# 651
# 652
Дени, на снимка номер 3 не е ли Джан Яман? Joy На него ми прилича. Thinking

Цитирам те:
Колкото повече разглеждам и чета за тях, толкова повече ги харесвам. 🤍

# 653

Gift Heart

черно-бял Керем от днес Wink

# 654
Гости, да ти е жив и здрав татко ти. Нека още дълго е до вас. Flowers Hibiscus

Дени, много се радвам, че си ги харесала. Мислех, че Керем те доведе основно в темата, но се радвам, че си преоткрила и Ханде. Flowers Hibiscus

Част 2

Последна редакция: вт, 12 юли 2022, 00:37 от midnight__sun

# 655

И Ханде за баланс Stuck Out Tongue Winking Eye
Красивата фотосесия, която донесе Слънцето провокира и мен. Само дето са произволно избрани от нета. Sunglasses

П.П. докато си напиша поста се появи и част 2.

# 656
И малко Керем с "любимото" ми нещо на главата му Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 657

Децата го обичат Heart Eyes

# 658
и малко Бамби Sparkling Heart

Gift Heart

# 659
Балансирам Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт