Египет /Тема 13/

• 81 628
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Привет! Предстои ни круиз по Нил - Кайро - Асуан - Луксор - Хургада. Интересува ме дали в района на Асуан има зоопарк, който да посетим в свободното ни време?

Може ли да попитам с коя агенция ще пътувате и кои дати?

# 76
Привет! Предстои ни круиз по Нил - Кайро - Асуан - Луксор - Хургада. Интересува ме дали в района на Асуан има зоопарк, който да посетим в свободното ни време?

Може ли да попитам с коя агенция ще пътувате и кои дати?
Караджъ турс, 26.10-02.11, мисля че все още има промоционална оферта, включваща вътрешен полет Кайро- Асуан

# 77
Има ли някой, който пътува сега на 28.08 за Шарм?
Ние сме по програма на Абакс , но още не сме получили документите от агенцията, а искам да знам полета кога е и дали е потвърден..

# 78
  • Beyond the Frontiers
Ние сме по програма на Абакс , но още не сме получили документите от агенцията, а искам да знам полета кога е и дали е потвърден..
Потвърден е. Или още не са готови документите или вашия агент не ви ги е пратил. Защо не го питате?

Даже днес пуснаха промо цени за тази дата и първите в месец септември.

П.П. в момента и аз пращам документи за различни дестинации за дата 26-27-28.08, така че не е нещо необичайно.

# 79
Получих ги и аз, да Simple Smile

# 80
Тъй като обмисляме екскурзията от А до Я с вътрешен полет. Предлагат я в Екватор, Караджъ турс, Онекс. Предполагам и други, но тези съм гледала. Струват ми се еднакви. Как да избера с коя агенция да пътуваме? Само с Караджъ турс  сме пътували досега веднъж. И още един въпрос. Предполагам октомври е подходящ за обикаляне, за да не е много топло?  Благодаря предварително

# 81
Застрахователните покрития бих погледнала аз, какво се включва особено спрямо ковид, отмяна и т.н.

# 82
  • Beyond the Frontiers
Тъй като обмисляме екскурзията от А до Я с вътрешен полет. Предлагат я в Екватор, Караджъ турс, Онекс. Предполагам и други, но тези съм гледала. Струват ми се еднакви. Как да избера с коя агенция да пътуваме? Само с Караджъ турс  сме пътували досега веднъж. И още един въпрос. Предполагам октомври е подходящ за обикаляне, за да не е много топло?  Благодаря предварително
Екватор = Абакс. На Караджъ не съм сигурна, че е тяхна програмата.

Застрахователните покрития бих погледнала аз, какво се включва особено спрямо ковид, отмяна и т.н.
Застраховките са продукт отделен от туристическия. За мен е безумно да избираш пакет според застраховката...
Медицинските застраховки са с едно и също покритие - 10 000 евро. Ако някой иска по-различен пакет, винаги може да си направи такава и като цяло не е нещо скъпо.
Застраховка отмяна на пътуване имат Абакс и Тез тур (само за Египет), включени в цената. И двете са при Евроинс.
Всеки обаче може да си направи и такава застраховка допълнително.

# 83
Благодаря за отговора.

А някакво мнение за Онекс тур?

# 84
  • София
Препоръчайте ми моля хубав хотел в Шарм с хубав плаж и водни пързалки подходящ за семейство с дете нa 4 години

# 85
  • Beyond the Frontiers
Благодаря за отговора.

Имала съм клиенти с тях - нямаха оплаквания. Но за круиз предпочитам Абакс и Аполо.

Препоръчайте ми моля хубав хотел в Шарм с хубав плаж и водни пързалки подходящ за семейство с дете нa 4 години
Jaz Mirabel Park/Club/Beach, Coral sea (в момента е на промо цени), Риксос, Албатросите...

# 86
  • София
Благодаря за отговора.

Ние бяхме с тях  По стъпките на фараоните през април.
Организацията беше ок само от Иван екскурзовода имам оплаквания. Добре че египетския ни екскурзовод говореше руски, че Иван го мързеше да говори. С нас пътуваха и от Бохемия - момичето което им разказваше беше супер - направо енциклопедия за Египет

# 87
  • София
Здравейте!
Моля да ми кажете горе долу колко джобни трябват за Египет, ако си в all inclusive хотел, а екскурзиите са подсигурени като пари?

# 88
Можете ли да ми кажете дали изискват виза или някаква ваксина при посещение в страната.Благодаря предварително

# 89
  • На планетата Земя
В момента не се изискват ваксини. На влизане в страната в Кайро на летището си купувате виза и я слагат в паспорта.

Общи условия

Активация на акаунт