Египет /Тема 13/

• 81 755
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
  • Beyond the Frontiers
Здравейте момичета , да знаете Тур агенция която да предлага Египет но през априлската ваканция 8-18 април в този прозорец
Всички налични оферти обхващат и този период. Даже свариха да вдигнат цените за него.

# 451
Здравейте, приятели ни поканиха на почивка в Хургада в последния момент ( поне за мен е така Simple Smile , става въпрос за датите 20, 28 декември. Въпроса ми е според вас дали може да се плува в морето по това време, дали е подходящо за плаж?Бих отишла там заради морето , рифове, риби , много обичам да плувам, но ако не е подходящо, предпочитам да отида друг период! Благодаря ви предварително!

# 452
  • Sofia
Според мен, въпросът е относителен, защото зависи най-вече от твоите предпочитания. Може да видиш в AccuWeather какви са средните температури за месеца. Аз лично съм плажувала и на по-студено време, но определено не е за всеки. Затова казвам, че всеки трябва сам да си прецени. Simple Smile
Ако ти се е отворила възможност да отидеш – според мен, давай, все ще можеш да поплуваш. Ако, обаче, тази почивка ще замести някоя друга, реализирана в по-топло време, аз лично бих пропуснала.

# 453
Според мен, въпросът е относителен, защото зависи най-вече от твоите предпочитания. Може да видиш в AccuWeather какви са средните температури за месеца. Аз лично съм плажувала и на по-студено време, но определено не е за всеки. Затова казвам, че всеки трябва сам да си прецени. Simple Smile
Ако ти се е отворила възможност да отидеш – според мен, давай, все ще можеш да поплуваш. Ако, обаче, тази почивка ще замести някоя друга, реализирана в по-топло време, аз лично бих пропуснала.
Много благодаря, да, по -принцип имаме планове за догодина да посетим Египет в по-подходящо време за море, за това си мисля, че ще трябва да пропуснем това ходене. Благодаря още веднъж!❤️

# 454
  • Sofia
То, не само студът, но и вятърът, и бурното море през зимата биха могли да бъдат сериозен проблем. Simple Smile

# 455
  • Beyond the Frontiers
Много е пресилено да говорим за студ...
И периодът си е перфектен за екскурзиите до Луксор, за круиз.

# 456
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аааа, студ си е. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
свикнали сме на 25-30 нощем над 40 денем и сега 19 нощем и 27 денем ни се вижда студено. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 457
Здравейте, имали вариант за екскурзия от Хургада до Лукор за няколко дни? Тези които прегледах са еднодневни тръгват в 4,30 сутринта и се прибират вечерта. Вижда ми се малко натоварващо защото ще сме с деца.

# 458
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, имали вариант за екскурзия от Хургада до Лукор за няколко дни? Тези които прегледах са еднодневни тръгват в 4,30 сутринта и се прибират вечерта. Вижда ми се малко натоварващо защото ще сме с деца.
От българска агенция - не. Освен при програмата с круиз.
Местните агенции имат вариант с преспиване в Луксор. Но цената си става съответно двойна. 200 долара за възрастен, 180 долара за дете.

# 459
Здравейте, пристигам с питане към пътуващите за Нова година. Излязоха ли ви цените за новогодишната вечеря?
Ние ще сме в Дезърт роуз и току що ме сюрпризираха с цена от 273лв 😬

# 460
  • На топло в неговото сърце.
Ние ще бъдем за Коледа и цената на вечерята е 117 лв.

# 461
  • Beyond the Frontiers
За Египет цените за НГ вечеря варират от 30 до 300 евро според хотела тази година. Някои ги обявиха рано, други малко се забавиха.

# 462
Здравейте, имам молба, ако имате инфо за египетска  туристическа агенция в Шарм , която да ми организира някои частни посещения. Ако някой има опит подобен . Благодаря!

# 463
Всъщност ТА, с която ще пътувате, работи с местна такава. При нас на другия ден, след пристигането, ни предложиха различни екскурзии по "каталог", но се уговорихме за "наша" екскурзия, на нашата компания.
Питайте, едва ли ще Ви откажат.
Да не говорим, че на плажа щъкат постоянните "зарибители" с оферти.

# 464
  • София
Здравейте, имам молба, ако имате инфо за египетска  туристическа агенция в Шарм , която да ми организира някои частни посещения. Ако някой има опит подобен . Благодаря!

Частни, в смисъл да не вървите по стандартните предлагани програми ли? Защото повечето агенции включват в група, но примерно за Here Egypt знам, че организират private турове. Бяха направили такъв до манастира "Св.Катерина" за една двойка французи от нашия хотел, доволни бяха после.

Общи условия

Активация на акаунт