Египет /Тема 13/

• 81 786
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
  • Бургас
Нова Година в Хургада, х-л Хаваи Ривера Аква...новогодишна вечеря - €60 на човек.
Екскурзии до Кайро и Луксор - €90 на човек.

# 466
  • BG
В Дезърт Роз нашата Коледна вечеря е 220 лева на човек.

# 467
  • Beyond the Frontiers
Не разбирам сравнението на цените, какво значение има?
Ако един хотел предлага коледна/ новогодишна вечеря, обикновенно има доплащане.

# 468
  • BG
Не разбирам сравнението на цените, какво значение има?
Ако един хотел предлага коледна/ новогодишна вечеря, обикновенно има доплащане.
Я кажи ще става ли за плаж, остави вечерите Simple Smile

# 469
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
за плажа става.
във водата не се знае как ще е. Simple Smile
това със сравняването на цените не знам защо е, но човещинка..

# 470
За мен е доста полезна информацията за цените на вечерите. Да не говорим, че ми се е случвало преди години да платя двойно повече, само защото не съм проверила добре фирмата, през която се записвам и си слагаха процент за тях от новогодишната вечеря (в случая 100 процента и не става дума за Египет). Та е хубаво човек да има достъп до такава информация.

# 471
  • Beyond the Frontiers
За мен е доста полезна информацията за цените на вечерите. Да не говорим, че ми се е случвало преди години да платя двойно повече, само защото не съм проверила добре фирмата, през която се записвам и си слагаха процент за тях от новогодишната вечеря (в случая 100 процента и не става дума за Египет). Та е хубаво човек да има достъп до такава информация.

Тук ги има сравнително пригледно посочени цените.
https://www.teztour.bg/page/ny_hurgada.bg.html
https://www.onextour.bg/documents/Hurghada_5_nights_NY_2022_2023_upd5.pdf
При Емералд си е за всеки хотел по отделно. При Абакс също.

За съжаление цените ги обявяват обикновенно на доста късен етап и това при кого, колко струва вечерята, трудно може да е критерии за избор на фирмата.
Но ако някой го интересува поне горните ги имат в табличен вид.

# 472
Здравейте , някой може ли да даде отзиви за хотел ,,Jaz Makadi Oasis ,, ?

# 473
  • Beyond the Frontiers
Здравейте , някой може ли да даде отзиви за хотел ,,Jaz Makadi Oasis ,, ?
Миналата година бях за 2-ве нощувки в него. Абсолютно класически Джаз хотел като стаи и мебелировка. Тази верига са им доста еднотипни помещенията. Ресторанта не е много голям, но е приятен и храната си беше доста добра. Даже повече ми хареса в сравнение с Джаз Аквамарин.
Реално хотелът е втора линия, но плажът е на 5 минутки по една алея.

# 474
  • София
Ние сме били в съседния Jaz Saraya също през миналата година. На мен много ми хареса. Той също е на втора линия. Веднъж през престоя може да се ползва аквапарк, до който се стига с автобусче. Плажът е този на Jaz Macadina, но всеки хотел си има определено пространство с чадъри и шезлонги на плажа. Има много хубав риф, до който се стига не чрез понтон, а с плуване. Има корали, дори с вода на ниво до кръста. Няма голям отлив.
Ресторантът и храната на Jaz Saraya на мен много ми харесаха. Имаше тематични вечери, нямаше много хора. През ден имаше вечерни забавления, много приятни на масички с коктейли, докато тече представлението.
На нас ни ъпгрейднаха стаята за джуниор сюит срещу скромно доплащане. Персоналът е изключително мил и приветлив.

Последна редакция: чт, 15 дек 2022, 18:18 от dechy

# 475
Някой има ли отзиви за La Rosa Waves Beach в Хургада?

# 476
Здравейте, момичета!

Все още се колебаем дали да изберем програмата, която е с кацане в Кайро и след това 6 дни в Хургада или тази с кацане в Хургада и последен ден в Кайро? Коя от двете е по-оптимална от гледна точка на това посещението на пирамидите и музея да не бъде прекалено изморително? Ще се радвам да споделите опит.

# 477
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, момичета!

Все още се колебаем дали да изберем програмата, която е с кацане в Кайро и след това 6 дни в Хургада или тази с кацане в Хургада и последен ден в Кайро? Коя от двете е по-оптимална от гледна точка на това посещението на пирамидите и музея да не бъде прекалено изморително? Ще се радвам да споделите опит.
Времето е еднакво.
Във вариант стартиращ от Кайро си спестявате едно ранно ставане в 02:00-3:00 часа. А и чисто психологически първо е големият град с неговите крайности, а после приятна почивка в хотел ...

# 478
  • София
Здравейте, момичета!

Времето е еднакво.
Във вариант стартиращ от Кайро си спестявате едно ранно ставане в 02:00-3:00 часа. А и чисто психологически първо е големият град с неговите крайности, а после приятна почивка в хотел ...

Много вярно!

Аз избрах другия вариант- първо хубав хотел и плаж, на финала Кайро и пирамидите. Беше изморително.
Ако сега трябва да избирам, вариантът на Galactic Voyager е най- удачен.

Започенете с Кайро и после се насладете на слънчевата си почивка. Simple Smile

# 479
Здравейте, момичета!

Времето е еднакво.
И аз препоръчвам този вариант. Два пъти сме били по другата програма, просто така се наложи, заради датите. Тя е много по-изморителна. Знаех какво предстои и много се колебаех втория път..., но нямахме друг избор. Третия път със сигурност ще бъде първо Кайро.

Общи условия

Активация на акаунт