Азиатска козметика и грим - 23

• 68 752
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Grinning Взех си ги маските на one thing  и тонера с пелин и слънцезащитата ме изкушаваше, но имам няколко неотворени, та ще почака.

Видяхте ли новия мултивитаминен серум на логикали - почвай да го бройкам за сгодна цена, джолсето са пуснали и стика на лилавата ампула на миша, но скъпичко идват тези 10 грама.

# 136
  • София
В Jolse са пуснали промоция 1+1

# 137
Glossycherry направо ме изуми.Вероятно кожата ти не е толкова суха,колкото си мислиш

Zari ти ползвала ли си нещо на Logically?
Аз нещо не съм много възхитена.Стандартни продукти за нормална кожа.Да хидратират осезаемо или да изпъват бръчки не съм видяла.
Това с Автофагията и продуктите за лице малко не ми е ясно.Кога трябва да се видят някакви резултати...

# 138
Здравейте, лейдис! Реших да се гмурна в азиатската козметика, защото съм фен на по-натурални и изчистени състави върху кожата си, но пък и мноооого обичам да се плескам с бяла козметика и търся две в едно Grinning
Препоръчвайте всичко - измивен, тоници, има ли реален смисъл от есенции??, серуми и т.н.
На 35 съм, имам нормална, зимата към суха кожа. Нямам проблеми с акне, почти никакви пигментации, особени бръчки или други крайности. Усещам, че с годините губи блясък и еластичност. Както казах, обичам да се мажа и ми е ритуал като заспят бебето и детето.
Не ми се занимава с поръчки от други държави и сайтове, затова каквото се предлага в Бг ще ползвам първоначално, пък според процеса ще решавам за после.
Благодаря, на който се включи Simple Smile

# 139
Glossycherry направо ме изуми.Вероятно кожата ти не е толкова суха,колкото си мислиш

Аз научих за него, защото дерматолог го препоръчваше за суха кожа. Гледах и в ревютата че доста хора със суха кожа го харесват.
Просто няма за жалост едно да помага на всички, пробвала съм толкова продукти, които са уж за много суха кожа, а не ми помагат изобщо.
Неприятното е че доста пари заминават на вятъра.

# 140
Искам да благодаря на съфорумката, която писа за безплатната доставка в Джолсе 😘, възползвах се и се запасих много добре... Изчислих, че и доставка и данък да платя, пак ми излиза по евтино от колкото да ги купя от бг сайт.
Кремът Mary&May Idebenone+Blackberry Complex Intense Cream 70гр беше за нещо от сорта на 15 долара, слънцезащитата на Миша беше 13 долара, ампулата с витамин С на Миша беше за 15 долара. По българските сайтове излиза двойно-тройно по скъпо. Запасих се и с тайм революшън найт рипеър... Абе доволна много 🙂.
Орхидея, здравей... Аз не смея да препоръчвам продукти, понеже и аз тепърва прохождам пък и съм с по различна кожа-целогодишно суха и склонна към пигментация.
А... И да благодаря на Зари или Каталано беше, за съвета да сваляме слънцезащитата с мицерална вода... Много ми беше полезен, понеже и аз я отмивах много трудно и не ми беше идвало на ум на пробвам с мицеларна вода.

# 141
Арсен, здравей и тук. Щом има такава разлика в цените, май ще разгледам чуждите🥴От кой поръчваш ти и как?

# 142
Преди половин час влязох случайно в магазина на Кокос на Графа и продавачката беше много мила, та си купих 2 дреболии, които не съм пробвала - мини на Freshly juiced маската на Klairs и Revive Sеrum на Beauty of Joseon.

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 15:51 от Agent Provocateur

# 143
Ванеса, ползвала съм шийт маските и съм доволна, добра хидратация, имам травъл техен, но така и не съм стигнала до него. Слънцезащита им съм чела само добри отзиви тук в темата.
А новият серум на логикали на прима виста ми допадна заради витамините и те са сложили и тяхната патентованата съставка. Този тип продукти ми влият добре, кожата става по-свежа, по-избистрена, а друг ефект не съм забелязала. Но за техния патент нищо не мога да кажа, не съм ползвала достатъчно време, че да дам приличен отзив.

Дива орхидея, харесай си неща и питай, много време и писане е, някой да ти направи прилична рутина с продукти.
Почваш - почистващи, включват олио или балм, измивна пяна или гел, ексфолиант, после тонер, есенция или серум за вечер може с актив, за сутрин нещо на което пише sooting, moisture, hydrating,  крем пак в тази гама и слънцезащита - химична или физична. Това е базово и после разширяваш. Някоя друга маска за различни цели и т.н.

# 144
  • Prismatica Aerie

А... И да благодаря на Зари или Каталано беше, за съвета да сваляме слънцезащитата с мицерална вода... Много ми беше полезен, понеже и аз я отмивах много трудно и не ми беше идвало на ум на пробвам с мицеларна вода.
И на мен никога не би ми дошло на ум да пробвам с мицеларна вода, така че не съм аз със съвета Smile
 Олио/балм като първо измивно за сваляне на слънцезащита.

# 145
Арсен, здравей и тук. Щом има такава разлика в цените, май ще разгледам чуждите🥴От кой поръчваш ти и как?
От тук поръчвам за втори път https://jolse.com/index.html . Ами правиш си регистрация и си пазаруваш като във всеки сайт, но се плаща по банков път. Когато дойде пратката в България от митницата по имейл ми пратиха линк да платя данъка, пак по банков път и на по-следващия ден пратката дойде до адрес с федекс. Малко е хамалогия първия път,  ако човек не е пазарувал от чужбина никога, но си заслужава.

# 146
Catalano, не съм го измислила аз този вариант на почистване, гледала съм го от някой от корейските блогъри - начини за почистване на слънцезащита.

На новаците в пазаруването от джолсе -  не забравяйте да си теглите месечните купони за намаление.

# 147
Момичета някой използвал ли е нещо от тази серия SNP Prep Salironic Serum? Кожета ми е леко мазна в Т зоната лятото,зимата е леко суха,имам черни точки по носа и леки кръгове под очите. на 34години съм.

# 148
  • София
 От COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream и Mizon Snail Repair Eye Cream ми се подува горният клепач. Случвало ви се е и на вас? Може би са само за под очите?
Вие какъв крем използвате за стягане на горен клепач?

# 149
  • Germany
Никога не съм мазала крем по горния клепач. По веждата да, но по клепача…не ми е идвало наум, че трябва.

Общи условия

Активация на акаунт