Азиатска козметика и грим - 23

• 68 755
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
Има разчистване в джолсе,  успях да взема кушоните на whoo, бб крема и червилата ми изчезнаха в кошницата, платих 8 долара доставка, че да не ми избягат и те.
Успях и с почистващия стик на неоген, почистващата вода на real barrier, шампоана на dr jart  лосионът за тяло на атопалм.
Доволна съм.
Изтича им срока, но няма да отидат зян.

# 151
  • Prismatica Aerie

Вие какъв крем използвате за стягане на горен клепач?
su:m37° LosecSumma Elixir Eye Cream
The History of Whoo Jinyul Eye Cream

# 152
Кой от трите серума е най-подходящ за 35г. нормална към суха кожа, без особени проблеми?
Благодаря Simple Smile

# 153
Серумът на Some by mi действа при мен много успокояващо и заздравяващо на несъвършенства, озарява тена и изглажда кожата. Самостоятелно обаче не е достатъчен за хидратация за мен. Кожата ми е комбинирана и склонна към несъвършенства. Като цяло много ми харесва. Другите два не съм ползвала.

# 154
  • София

Catalano, кой от двата беше със силно изразен стягащ ефект? Мисля че имаше коментари в темата, че след нанасяне ефектът е поразителен,  е... след това отпуска, до следващото нанасяне. Мисля беше su:m37, но не съм сигурна. Ще си потърся тестери, ако има някъде.

# 155
  • Prismatica Aerie
Скрит текст:

Catalano, кой от двата беше със силно изразен стягащ ефект? Мисля че имаше коментари в темата, че след нанасяне ефектът е поразителен,  е... след това отпуска, до следващото нанасяне. Мисля беше su:m37, но не съм сигурна. Ще си потърся тестери, ако има някъде.
Grinning  Аз  определих su:m37 като поразителен, но не се хващайте на определението, все пак е субективно!
Чела съм мнения, че е подхранващ - моето възприятие за подхранващ е.. мазно, а той не е такъв.
 Специфичен е и трудно може да е универсален - много зависи какво се нанася под него, какво количество и какво точно се очаква. Аз лично не мога да го нося на долен клепач, защото ме стяга до степен на сбръчкване.
Тестери - в ибей.

Скрит текст:
Кой от трите серума е най-подходящ за 35г. нормална към суха кожа, без особени проблеми?
Благодаря Simple Smile
Много са различни. Зависи от нуждите на кожата.
 Първият е с бакучиол, уж алтернатива на ретинол.
 Pyunkang Yul е хубав, базов серум, минималистичен състав, без активи.
В описанието на третия:
Скрит текст:

# 156
Има разчистване в джолсе,  успях да взема кушоните на whoo, бб крема и червилата ми изчезнаха в кошницата, платих 8 долара доставка, че да не ми избягат и те.
Успях и с почистващия стик на неоген, почистващата вода на real barrier, шампоана на dr jart  лосионът за тяло на атопалм.
Доволна съм.
Изтича им срока, но няма да отидат зян.
Охх, недей така, че тъкмо вчера ми пристигна голямо кашонче, заявено преди 5 дни, изумена съм! Е, платих ДДС и Dhl, но явно няма как иначе.
Някой ползва ли приложение за въвеждане на рутината като Picky например?
Искам да отбелязвам какво ползвам, за да мога да следя състоянието на кожата.

# 157
  • софия
От COSRX Advanced Snail Peptide Eye Cream и Mizon Snail Repair Eye Cream ми се подува горният клепач. Случвало ви се е и на вас? Може би са само за под очите?
Интересен въпрос е това. Срещала съм при европейски продукти инфо, че може да се нанася И върху горния клепач. Което поражда въпроса: а ако не е споменато НЕ МОЖЕ ЛИ?
Не си представям, че може да има отделни кремове за горен и долен клепач, ама знам ли.... Може да има и за ляв и десен. 
Grinning
 Но, ако някой ми дразни горния клепач, няма да го сложа и на долния. Охлювът си е специфичен продукт, може да бъде алерген(то всичко може, де... питайте ме за, вит. С Confused)
Аз с losec имам сложни отношения - стяга леко горния ми клепач, но не прави чудеса, а след като дълго го мъчих за долната част, накрая го комбинирам с water full eye serum (който сам по себе си е много полезен) и става по - добре.
Но, ако трябва да си кажа пристрастията , те са за the history of whoo. Това за мен е подхранващ крем-мазничък, но някак "пухкаво мазен",  и кожата  просто го "гълта" ...
Ее, колко писах, ама така сме ваканционните.. време бол
Heart Eyes

# 158
Аз пък ще си взема NEOGEN Black Volume Cream Kit и TOSOWOONG Cica Clinic SOS Repair cream от разчистването .
Новия серум с вит С на COSRX как ви се струва ?

# 159
  • софия
Еййй, хубави работи е имало за ранобудните, чудесно сте разчистили.
Свиркайте, моля, като има акция по чистотата, струва, си!
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
Имам следното питане за доставка от jolse. Мъжът ми работи в Германия, но по цял ден не си е в квартирата, от къде може да ми вземе поръчката, ако я пусна до Германия?

# 161
https://jolse.com/product/jolse-box-45/57131/
Кутията ми се струва интересна, мисля да се пробвам на второто отваряне Innocent
Ще допълня с неща от разпродажбата, ако ме чакат до утре.
===================================
За доставката до Германия - не знам с какво изпращат корейците до там, но има само стандартна доставка.
Освен това пише, че декларират реалната сума. Може и да отиде на митница.
От друга страна,  като съдя по писмата, които ми пращат от Zara, H§М и пр., винаги може да се свърже с куриера, да промени час на доставка. Предполагам и с пощите е така.

# 162
  • Germany
Нямам предства с кой куриер доставят от jolse, но всички си имат пакет шопове, където оставят недоставените пакети. Предполагам ще му оставят бележка, къде се намира пакета. Това е, ако е с предплатени такси. Иначе на митница.
(Сега прочетох в Редит, че пратките от jolse се доставят с DHL, като най-вероятно ще има нещо за доплащане заради митницата. Ако няма кой да вземе пакета ще получите бележка от къде да си го приберете 👍)

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 00:01 от PeaPink

# 163
И аз успях да помогна в почистването Grinning бях си казала че следващите месеци нищо няма да поръчвам,но как да устоиш на такива цени.Като луд с картечница Grinning Няколко кушона и няколко крема,есенции...Не познавам нито една от марките,ма за тея пари...ще ги пробвам
Зари,ти си виновна Flowers Hibiscus

Vanesa,последната ми поръчка от Jolse,преди месец,кацна на митница,вече не може да се минава между капките явно.
DHL оставят в пощенската кутия бележка от кой пощенски клон да отидеш да си вземеш пратката.И,че дължиш едиколко си евро митническа такса и 6 евро такса към DHL за услугата.Моята поръчка беше за около 60$,платих 5 евро митническа такса и 6 евро DHL такса.
На касата в пощата искат лична карта,да сверят данните така че,пиши на пратката имената на съпруга ти.Плаща си таксите и отнася кашончето.

# 164
Благодаря за инфото, беше много полезно.

Общи условия

Активация на акаунт