Азиатска козметика и грим - 23

• 68 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
VanessaDE и аз стрелях като теб в тъмното с някакви непознати неща Simple Smile Пратката дори е шипната, изненадаха ме. Отделили са само един серум в отделна пратка.

# 166
Моята още не е изпратена 😕
Жолсето имат нови правила за доставка

До Дойчланда обаче е 40$ стандартна и фрий експресна...нещо не можах да схвана 🤔

# 167
Не знам дали гледаме на едно и също място, но до Германия няма експресна. Само стандартна - 6 долара, безплатна над 40 долара.

https://jolse.com/article/notice/1/132252/

# 168
Ами аз това виждам

С 4 гледам ма може и да не съм довидяла 😀
Аааа редактирам се,дребният шрифт със звездичката ми е убягнал People Eyes Joy

# 169
Трябва да се гледа по колони, а не по редове. Ама и аз го обясних.
Стандартната е 5.99, над 40 - безплатна.
Експресна и безплатна експресна няма.
"Sorry. Shipping is not available for the selected country."

И аз редактирам. Видяла си го Joy

# 170
Zari65, новият мултивитаминен серум на Logically от днес е на 12,99 в Джолсе, мисля, че ти го дебнеше:)

# 171
Благодаря, lima.

Умишлено го избягвах 2-3 дена, сега отворих и се вкарах в мисли, и слънцезащитата на hugge e на 12 долара.
И се ввкарах в мисли, до Англия с тези стачки рисково, до Германия скоро не съм поръчвала, незнам дали вървят безпроблемно доставчиците  и как се плаща ДДС, но то същата работа да поръчам дотук с платена доставка и ДДС ще спестя няма и 10лв

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 21:25 от zari65

# 172
  • София
(Минавам да налея малко масло..😈). Няма голямо забавяне в Англия. Поръчки от началото на месеца тъкмо ми ги докара до БГ превозвачът. ❤

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 21:29 от Соренда

# 173
Влизам да споделя 2 неща на тема слънцезащити. Много съм доволна от B_lab Matcha Hydrating Real Sun Screen. Прекрасна текстура - кремообразна, но лека, разнася се лесно. Няма бял слой. Не матира, но и не лъщи, освен в началото, докато попива. Не ме изрива, което също е важно, че с моята смесена кожа, постоянните жеги и пот, положението лятото е олеле майко.

И искам да споделя разочароващата новина, че Missha All Around Safe Block
Aqua Sun Gel освен опаковката, явно си е сменила и качеството. Не са лични впечатления, но нета гръмна от негативни коментари, с които ми разбиха сърцето. Ако има спф, от която съм изхабила мноого опаковки, то това е тази. Нищо общо нямала вече с любимата лека, матираща слънцезащита от преди. Вместо това пуснали някакъв лъщящ мазгоч, който пасва повече на хора с нормална до суха кожа. Та имайте едно наум коя версия купувате.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 00:57 от Reddish Brown

# 174
  • Бургас/Пз
Витамин с от корейските не ме е впечатли никой особено, може би този единствено бих препоръчала
https://www.iope.com/int/en/products/the-vitamin-c23.html
Но пък съм фен на новото витамин С на бонажур, ползите на витамин с плюс хидратация и то видими след кратко ползване.  Витамин С е малко в него и не е от смятаните за супер полезни форми, но са справили чудесно с коктейла от витамини
https://m.en.bonajour.com/product/green-multi-vitamin-vital-nutr … n-serum-35ml/414/

Има скрита разпродажба в джолсе.
От една седмица ползвам серума на Бонажур. Много ми харесва като консистенция. Попива много бързо. Тъй като в него витамин С е малко, дали мога преди него да слагам чист витамин С?? Или ще стане много??
Зари, само сутрин ли го ползваш?? Чудя се дали да не го слагам и вечер заради витаминния коктейл??

# 175
Reddish, лошо, тъкмо съм я поръчала слънцезащитата на Миша, че все бях чела хубави отзиви, кожата ми също е комбинирана. Ще споделя като дойде и я пробвам.
Иначе тази година за морето бях с Biore uv aqua watery essence и за първа година петната не станаха по-тъмни и повече, доволна съм.

# 176
Ани, не бих го слагала витамин с отдолу, дай му още малко време и ще му видиш ползите. Ползвала съм го и сутрин и вечер, зависи какво съм си наумила да ползвам като рутини. Ако искаш още витамин С, ги редувай, едното сутрин, другото вечер.

Тези дни гледайки kokora, че и те ме изкушават с разни купони за отстъпка и била съм събрала и някакви точки за отстъпка се сетих за японския must have, витамин С -melanoCC. Бях го забравила.
Също е чудесен, въпреки че не е силна концентрация и е някаква смесена форма от 2-3 форми на витамин С, с добавка хидратацията.
Мислех си напоследък за високите концентрация дали ползите превишават вредите, за мен стигнах до извода  че с моята клоняща към суха кожа, лесно реактивна и зачервяване , не са подходящи. Изсушават ми кожата, придобива един сивеещ, увехнал вид, който ми отнема време да преодолея.
За себе си съм решила  че ще се въздържам от високите проценти витамин С.

С това реформулиране колко неща развалиха, така развалиха любимата  ми innisfree winter barrier.

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 10:41 от zari65

# 177
  • Бургас/Пз
Благодаря, Зари, ще го ползвам за сега самостоятелно, че лятото избягвам до натрупвам продукти, особено сутрин преди грим. Засега само с този серум, околоочен, слънцезащита и фдт-н, кожата ми се чувства прекрасно.

Момичета, имам нужда от съвет и мнение от ваша страна. Изхабих две опаковки от Bor tox Medi peel. Много съм доволна, но пусто желание за пробване на нещо ново ме спира да поръчам трета Simple Smile Мислите ли, че е подходящо да го заместя с тази ампула на  Ладор https://kocos.bg/bg/Ampula-za-litse-LADOR-La-Pause-Time-Tox-Ampoule-45-g.p3027

Зари, запазила съм си слънцезащита на Неоген по твоя препоръка. Дали ще е подходящ за суха кожа и комбинация отгоре с фдт??

Последна редакция: сб, 30 юли 2022, 11:02 от ani_d

# 178
  • Germany
А някой с отзиви за vita C на Миша? Въобще за нещо от серията? Сигурно и в тях витамин С е колкото ретинола в лилавата ампула, но са ми любопитни продуктите 😉

# 179
А някой с отзиви за vita C на Миша? 😉
Аз си го взех, но още не съм го отворила... Чакам да свърша избелващия серум на Нацифик...
Взех малко да се притеснявам да не ми пресушава, че нали е киселина, а аз съм с много суха кожа.
В този ред на мисли, Missha All Around Safe Block, при мен се държи много добре, единствения му кусур е, че белее...но да лъщи, мазнее не мога да кажа в никакъв случай.
Дойде и втората ми поръчка от джолсе, този път дойде, не с федекс, а с DHL, платих общо 54 лв. данък + такса DHL да ми освободи пратката от митницата. А първият път, когато поръчвах, нещата дойдоха с федекс и платих само 20 лв данък на митничарите, нямаше допълнителна такса... Нищо де смятах, правих, струвах и пак излиза по евтино от джолсето. Да ги похваля изключително бързи бяха и двата пъти и ми пратиха много мостри и няколко маски за лице.
И последно, най-новите неща, които пробвах и за суха кожа са чудесни, са маската с краставица и избелващата шийт маска на Миша, в Лили бяха много намалени и си взех.

Общи условия

Активация на акаунт