Азиатска козметика и грим - 23

• 68 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • софия
Привет момичета, от няколко дни се каня да питам…дано не звучи странно, но как предпазвате околоочния контур от изгаряне? Питам понеже имам атопичен дерматит в околоочната зона и лятото се обостря супер много от слънцето. Та в този ред на мисли, околоочен със слънцезащита или пък коректор, или пък и двете?!? Благодаря предварително!
Erborian е с SPF20, леко оцветен е и много добър като база.

# 121
Привет момичета, от няколко дни се каня да питам…дано не звучи странно, но как предпазвате околоочния контур от изгаряне? Питам понеже имам атопичен дерматит в околоочната зона и лятото се обостря супер много от слънцето. Та в този ред на мисли, околоочен със слънцезащита или пък коректор, или пък и двете?!? Благодаря предварително!
Erborian е с SPF20, леко оцветен е и много добър като база.

Да, аз съм ползвала техния бб и беше много добър, ама явно съм пропуснала че има околоочен 😂 Нещо откакто родих и кожата ми в тази зона се прецака тотално, пробвах всички възможно дермокозметики и какво ли не препоръчано от дерматолози, ефект почти никакъв! Благодаря на Catalano и на Вас, ще пробвам с Ербориан дано се получат нещата, че е много досадно кожата на лицето да ти е ок, а очите като зомби хаха

# 122
И пак съм аз 😂 Ровя се из старите теми( тъй като съм абсолютен новак в ползването на КК) да събера малко повече инфо за някои марки и дали си струва да се дават повечето пари. Споделете който е ползвал Laneige, Glow Recipe, Peach and Lilly примерно. Как са продуктите които сте ползвали, понеже гледам че Laneige e доста хвалена марка, особено тонера им Cream Skin и нощната маска, Glow Recipe също с един тонер с пъпеш, дори някои дерматолози го препоръчват. Та да, ще се радвам да чуя малко повече за нещата които сте ползвали от тях, съответно ако се сещате и за други от този ценови клас и дали има някакъв ефект! Благодаря, дано не нахалствам 😁

# 123
Всички с поръчките влезли на 24.06. в UK ще си почакаме незнайно още колко, Royal Mail стачкуват.
Преди малко получих имейл, че пратката ми от същата партида е доставена днес на превозвача. Ще видим какво има за плащане като пристигне в България, но засега сагата приключи.
Кашончето е пълно с продукти на Ладор от скритата продажба и май ще ми е последната поръчка, докато (ако) не падне доларът стабилно.
Но да не се заричам, че Jolse-то често има с какво да ме изкушат. Добре, че около Коледа и в началото на годината се запасих с любимите продукти за 1 година напред, че и за повече.
Ама изследователката в мен не е доволна хич 😆

# 124
  • Prismatica Aerie
Да, Kim_Song, и моята пристигна. Нищо, че ще ферментират, докато ги получа.
Извинявам се, че ви подведох.( Същия ден поръчвах лакове в един английски сайт и видях съобщение, че поради стачка на роял мейл, ще има забавяне на поръчките.)

# 125
Нова скрита разпродажба в джолсе.
Непознат бранд има 1-2 любопитни неща. Чудя се на околоочния серум. По бюджетен е от донгинби, но дали е добър, никакви ревюта не намерих.
https://jolse.com/category/secret-saleyunjac-zeroid/3476/

Разгледах сайта на бранда, добре че в джолсе няма -The Elixir of Immortal Youth, че едва ли щях да мога да му устоя.

# 126
Има безплатна доставка в Джолсе  на всички поръчки само днес.

# 127
Здравейте момичета!Ползвам КК,харесва ми,но все нещо не ми достига на 53 г.със смесена,но застаряваща и отпусната кожа!Има ли в КК продукти с добър лифтинг и анти ейдж ефект за тази възраст и състояние на кожат?Ще се радвам на мнения от лични впечатления!

# 128
  • Prismatica Aerie
Има ли в КК продукти с добър лифтинг
Не, и в никоя козметика няма.  Няма мазило, което да повдигне тъканите, не и задоволително. Някои неща може и да стегнат леко и временно кожата, но само ние ще го забележим или по-скоро ще ни се иска да е така.
Ако се търси продукт с думата "лифтинг" в описанието - ок, такива има доста и нищо не се случва в действителност.

Анти ейдж също е нереалистичен термин. Остаряването е естествен, биологичен процес и не може да бъде спрян, забавен или върнат обратно .
Може да се помогне на кожата да изглежда добре, да е по-гладка, сияйна, тонът да е равен, да се минимизират несъвършенства..

# 129
  • София
Видях преди няколко странички, че се коментира тази Центела  на ONE THING като ОК вариант
https://jolse.com/product/one-thing-centella-asiatica-extract-30 … y/2356/display/1/
струва ми се ОК цената, и се чудя дали да не и поръчам и едни галактомицели за другарче.
Някой с отзиви за ONE THING Galactomyces Ferment Filtrate
https://jolse.com/product/one-thing-galactomyces-ferment-filtrat … y/2356/display/1/

# 130
  • софия
Има ли в КК продукти с добър лифтинг
Не, и в никоя козметика няма.  Няма мазило, което да повдигне тъканите, не и задоволително. Някои неща може и да стегнат леко и временно кожата, но само ние ще го забележим или по-скоро ще ни се иска да е така.
Ако се търси продукт с думата "лифтинг" в описанието - ок, такива има доста и нищо не се случва в действителност.

Анти ейдж също е нереалистичен термин. Остаряването е естествен, биологичен процес и не може да бъде спрян, забавен или върнат обратно .
Може да се помогне на кожата да изглежда добре, да е по-гладка, сияйна, тонът да е равен, да се минимизират несъвършенства..
Ами да, така е разбира се, но това пречи ли ни да хвърляме пари в тази неравна битка?! Stuck Out Tongue Winking Eye
Моля, моля, моля, дайте мнение за тази ампула EGF. А те са и два вида! ИСКАМ Я! Помогнете ми:kissing_heart:

# 131
Светулка, недей не ти трябва Joy каза тази, която набързо напълни една кошница.
Аз се чудя на моделиращите маски на one thing. Някой си беше поръчвал, но нямам спомен да съм чела отзиви.

Neli, продължаваш да ползваш упорито и системно, както е казала  catalano важното е кожата да изглежда добре и да успеем да позабавим времето.

# 132
  • софия
Аз, zari, аз ги хвалех тези маски! Наистина са хубави, взимай тези с колаген, аз вчера отворих последната и
ще взема пак. Изчиства, изсветлява, не изсушава.

# 133
Благодаря,много обичам да ви чета!:heart:

# 134
Иначе чакам 2 продукта и ще дам отзиви като пристигнат:
Слънцезащита - CANMAKE Mermaid skin
Маска за коса на Elizavecca, виждала съм във форума да се публикуват снимки на хилауроновата киселина от тази марка (онова хелуинско прасенце Grinning ), но не мога да намеря в темите отзиви.

Пристигнаха и двата продукта и много ми харесват. Слънцезащитния е разкошен, плътен и не изсушава, наистина дава блясък на кожата. Маската за коса е също хвалена доста с причина, направи косата ми много мека и гладка.

Общи условия

Активация на акаунт