Phyto

• 94 211
  • 388
  •   1
Отговори
# 30
А каква е цената на една ампула Фито; могат ли да се купуват поединично от аптеката и как се използват -преди къпане или след...? newsm78

# 31
А каква е цената на една ампула Фито; могат ли да се купуват поединично от аптеката и как се използват -преди къпане или след...? newsm78
За цената не мога да ти помогна, много отдавна не съм си купувала, но ги продаваха на бройки. Аз даже като си купих цяла кутия ме гледаха странно. И доколкото помня след къпане ги слагах.

# 32
Цената е 5 лв. на ампула. Използват се на мокра коса след къпане се втриват в скалпа. Не се изплакват. После стилизирате косата си по обичайния за вас начин.

# 33
благодаря ви! Simple Smile

# 34
Днес си взех шампоана против косопад след като ви изчетох и сега очаквам чудеса.

# 35
Ето брошурката Simple Smile
http://snimka.bg/album.php?album_id=90424
съжалявам, че някои страници са на една страна, но не можах да ги обърна.

Мерси за брошурата!   bouquet

# 36
няма защо Wink щом я имам няма да си мълча я-
жалко, че късно видях темата Confused

# 37
и аз съм адски доволна от серията ....ползвам най-4есто един мисля с ром и яице PHITORUM  Peace

# 38
И аз търся Redken без резултат.
Иначе съм ползвала на Phyto - Phytheol  force 1 - шампоан против пърхот, изключително съм доволна. А за срещу косопад ефективен е шампоана Fitoval - (не е на Phyto).

# 39
Супер съм доволна от шампоана срещу косопад!
Прави малко суха косата, но си взех и балсам за чувствителен скалп от същата марка!
Преди това 8 месеца лекувах досаден косопад, изпих купища витамини и кви ли не фитовали!Почти без ефект!
Сега със сигурност мога да кажа- Фито-то е невероятно! Hug

# 40
Ето брошурката Simple Smile
http://snimka.bg/album.php?album_id=90424
съжалявам, че някои страници са на една страна, но не можах да ги обърна.

Мерси за брошурата!   bouquet

iguanka  мерси за брошурата    bouquet

# 41
Аз ползвам шампуан за суха коса с яйчен жълтък и ром-МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!

# 42
Някой ползвал ли е Phytophanere, хранителни добавки за укрепване на косата? Отзиви?

# 43
Аз ползвам шампуан за суха коса с яйчен жълтък и ром-МНОГО СЪМ ДОВОЛНА!

i az nego polzvam.....a nqkoi da znae dali imat nqkakvi balsami za razresvane bez otmivane ?

# 44
 Ползвах Phytocyane по време на бременността,защото косата ми страшно много падаше,и бях много доволна,косопадът наистина спря;след раждането обаче отзад на скалпа ми се появи една екзема,която много се изсушаваше от този шампоан и спрях да го ползвам,но наистина е много добър-препоръчвам го на всеки с косопад Peace

Общи условия

Активация на акаунт