На море в Гърция 2022 - III

• 57 554
  • 760
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Коментирахме го съвсем наскоро. За мен Василики и съседното Понти са много добро място за отсядане. Ние бяхме в Понти.

# 136
Най-добре си е Василики, и близо до знаковите плажове. На север духа, на изток плажната ивица е отврат.

# 137
  • София
Благодаря Simple Smile
Значи започвам да "преслушвам" настаняването там.

# 138
Здравейте,какво бихте казали за Керамоти?Далечни място ли е?Какви хотели има?

# 139
  • Sofia

Много далечни, направо на края на света. Grinning
А сега сериозно – ако ще ходите натам, аз лично препоръчвам направо Тасос. Супер е островът.

# 140
Здравейте,
В сряда искаме да посетим пазара в Неа Моудания. Може ли съвет относно паркирането - платено ли е, къде можем да оставим колата?
Благодаря.

Здравейте. Точно преди пазара, има много свободно пространство за паркиране. Не е платено, спокойно може да спрете.

Само отидете по-рано сутрин, защото в час пик няма места и е страшна блъсканица.

# 141
Препоръчайте ми подходящо място за 5 дневна почивка в Гърция,по възможност по-близко ,тъй като ще отпътуваме от Бургас

# 142
И още една интересна фериботна линия, засега предстояща - Солун-Лесбос-Измир.
https://www.greece-is.com/news/thessaloniki-izmir-route-inaugura … Xy2KboDbjlhaZFXl0

# 143
И още една интересна фериботна линия, засега предстояща - Солун-Лесбос-Измир.
https://www.greece-is.com/news/thessaloniki-izmir-route-inaugura … Xy2KboDbjlhaZFXl0

Не мога да се ориентирам коя е компанията, която поема линията 🤔

# 144
Момичета, помагайте. Дайте идея за готини плажове, некомерсиални в Корфу. Вчера бяхме на Глифада, днес на Агиос Гордиос.. Ами не, не е моето. Прекалено пренаселено и като изключим чистата вода нищо оосбено. Честно казано, след Крит миналата година, сега съм леко разочарована. Някак еднообразно ми е в Корфу.

# 145
Исос и Гарденос.
Има и един плаж, на който се ходи по черен път от Кавос, Аркудилас.

Да, тези, за които казваш, са супер комерсиални. Агиос Гордиос е адово място, само гледките му отвисоко са хубави. А като си представя, че има и по-лоши, дето не ми е стъпвал кракът Simple Smile
Също може да пробвате да пообиколите с лодка каменистите заливчета около Лиападес и Палеокастрица.

# 146
  • София
И Халикунас преди Исос - копринен пясък, кристално море и 5 човека на кръст. 😃 Абсолютен кеф.

# 147
И Халикунас преди Исос - копринен пясък, кристално море и 5 човека на кръст. 😃 Абсолютен кеф.

Изпревари ме....😀

# 148
Здравейте,какво бихте казали за Керамоти?Далечни място ли е?Какви хотели има?

Плажът на Керамоти действително е най-близкият хубав плаж, ако се влиза от Капитан Андреево. Дълга и широка пясъчна ивица (почти като бургаския плаж Wink ). Иначе Керамоти е едно голямо хубаво село и атмосферата му е една такава селско-идилична.  Освен да се търкаляш на плажа, няма какво друго да правиш. Но пък Кавала е близо, Тасос също, така че може да се разнообразява с разходки до тях. Хотелчетата са малки, основно тип къщи за гости. Заведенията са също малки семейни ресторантчета.

# 149
Малко далеч ни идва всичко, но като решихме да спим в Керкира...
Между другото дворецът е в реставрация за 2 години, така че в момента има достъп само до градините, като повечето статуи и те са  в процес на почистване и консервиране:)

Общи условия

Активация на акаунт