На море в Гърция 2022 - III

• 57 440
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Здравейте на всички в последния момент  ми се отвори възможност за почивка извън България и реших да е о.Корфу. Сега сядам да прочета малко и да направя някакъв план за нощувки. Иска ми се да го обиколим целия за една седмица (не съм била до сега там), за сега само това е ясно. Ще тръгваме утре вечер, така ,че трябва да бъда много бърза последния ден ще резервирам .
Аз също търся нова информация. Явно е поизтъркана тема.

# 421
Бърз въпрос - от Лефкада до Паксос и Антипаксос отиват ли круизи/ фериботи? 1 ден разглеждане на двата острова достатъчен ли е, заслужават ли си като цяло? И последно някакъв сайт, от който мога да видя маршрути от Лефкада (градът) до разни дестинации с ферибот или круиз за 1 ден (тук изключвам стандартните оферти до плажовете и островите на Онасис).

# 422
Dioni, Niditop3,
Корфу се коментира непрекъснато, във всяка поредна тема, включително и в тази.

# 423
Момичета, къде търсите места за настаняване? Попаднах на групи във фейсбук,но не знам дали са сигурни.
За първи път ще сменим Бг черноморие с Гърция.
Ориентирала съм се към Неа Ираклия, Керамоти, Неа Ираклица, Неа перамос,.Искаме да не е много далеч и да не ползваме ферибот, като за първа година.

# 424
  • София
Аз отварям гугъл мапс. Маркирам си мястото и от там търся. Ако нещо ми хареса пиша на имейл.
Отделно сайтове, букинг, навсякъде, където може да изпадне информация.

# 425
Zvanche,
извинявам се за глупавия въпрос, но мислех, че EgnatiaPass е електронен пропуск само за Виа Егнатия, тъй като (за разлика от нея) магистралата към Атина и Пелопонес се стопанисва от редица различни оператори.
Важи за толовете по всички магистрали в Гърция, тъй ли?

# 426
Момичета, къде търсите места за настаняване? Попаднах на групи във фейсбук,но не знам дали са сигурни.
За първи път ще сменим Бг черноморие с Гърция.
Ориентирала съм се към Неа Ираклия, Керамоти, Неа Ираклица, Неа перамос,.Искаме да не е много далеч и да не ползваме ферибот, като за първа година.
Предполагам, че гледате български групи във ФБ. Не го правете-български собственици пренасят български номера от черноморието в Гърция. Като за пръв път може да пробвате Буукинг, но най-добре както са Ви писали-Гугъл мапс и връзка със гръцки собственици през техен сайт или и-мейл.

# 427
За Букинг вече е късно, останали са само скъпи и тъпи места за това лято. Ползвайте гугъл мапс, както е описано, или линковете от 1-ва страница, където има събрани доста контакти на гръцки собственици в северна Гърция.

# 428
  • София
Zvanche,
извинявам се за глупавия въпрос, но мислех, че EgnatiaPass е електронен пропуск само за Виа Егнатия, тъй като (за разлика от нея) магистралата към Атина и Пелопонес се стопанисва от редица различни оператори.

Някъде бях чела, че важи за всички магистрали, но отстъпки се ползват само за стопанисваните от издателя участъци.

# 429

Днешният плаж. Аз съм сама, всъщност, и се мъча с книжка в ръка и коктейл. Мъжът ми и синът ми решиха да наемат лодка и отпрашиха някъде.

Това се вижда от студиото ни.
Къде е това? И как се казва мястото на което сте отседнали?

# 430
  • София
Zvanche,

Някъде бях чела, че важи за всички магистрали, но отстъпки се ползват само за стопанисваните от издателя участъци.
Точно, важи за всички оператори на магистрали, но само за Егнатия има 5 % отстъпка.
И аз тръгнах да вадя, вдъхновена от Звънчето, но ММ отказа да ползва паса. Няма такъв Плюшкин като него да си събира хартийки и да ги пресмята. 😂😂😂

# 431
  • Варна
Dioni, Niditop3,
Корфу се коментира непрекъснато, във всяка поредна тема, включително и в тази.

http://patepis.com/?p=35385
в patepis.com има и други интересни

# 432
  • София
Скрит текст:

Днешният плаж. Аз съм сама, всъщност, и се мъча с книжка в ръка и коктейл. Мъжът ми и синът ми решиха да наемат лодка и отпрашиха някъде.

Това се вижда от студиото ни.
Къде е това? И как се казва мястото на което сте отседнали?
[/quote]
Амулиани. Студиото се казваше Aeolos.

# 433
  • София
Пристигна. Започвам я.

# 434
И аз си я поръчах днес спонтанно. Дано дойде преди да заминем към Гърция, за да мога да си я чета там.

Общи условия

Активация на акаунт