Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 751
  • 724
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Тук поне свободно си пишем резултатите Joy
74 бел, 94 мат. Без добавено време, може би с плюс 4т. Сега се надяваме на 6 за годината по мат, че да закачи стипендията. Обаче вече не е на училище, така че каквото стане.

# 76
  • София
И при нас ситуацията не е розова:88 MAT и 62 БЕЛ.Тръшка се и иска да си види резултата по БЕЛ.
Някой знае ли къде могат да се разгледат работите по МАТ и БЕЛ?

# 77
Хайде някой да се похвали с 90т. или поне с 85т. по БЕЛ, че иначе ще ми мине яда Joy

69 БЕЛ и 95 МАТ - да не мислите, че ги крия, ама в седмокласната ме наплашиха Blush Искала да си гледа работата. Не можело да бъде...
83 точки по БЕЛ брои ли се Laughing

# 78
  • Варна
100 мат
58 БЕЛ
Очаквано.

# 79
Хм, по БЕЛ май масово няма високи оценки.

75 БЕЛ
65.5 МАТ

Според мен си е екстра, никакви самостоятелни подготвки нямаше.

# 80
  • София
Брои се Раде, Браво! Ето, значи може Simple Smile
Взе да ми става интересно, ще има ли статистика за 10 клас?

# 81
Тук поне свободно си пишем резултатите Joy
74 бел, 94 мат. Без добавено време, може би с плюс 4т. Сега се надяваме на 6 за годината по мат, че да закачи стипендията. Обаче вече не е на училище, така че каквото стане.
                 Защо си мисля,че тези изпити нямат отношение към годишните оценки или бъркам?До колкото си спомням не бяха задължителни.

# 82
  • Пловдив
Моето си беше изчислило 70 бел, като мислеше че тезата му е перфектна. Явно обаче нищо не са му дали за нея...Но от всички, които е питал за сега има само един резултат по-висок от 70..Не знам какво се случи, не че е учил де, но по МАТ виждам дота по-високи резултати. Иначе и при нас имаха добавено време.

# 83
  • Варна
Да, нямат отношение,  просто се надява че заради високия резултат ще я оформи нагоре към 6 Simple Smile

# 84
  • София
Май масово БЕЛ-ът зле. Мойта е с 80, ама много я насмотах по телефона. Тя си заслужава де, много се е отпуснала и мисли само за купони, но не и за училище.
Иначе по МАТ е със 100, ама там е очаквано.

# 85
  • В средата на времето
И аз бих искала да знам къде могат да се видят работи по БЕЛ. Ще го пратя, да ходи да си я види и да се черви. Не че ще иде, ама много ме е яд на него. Мно-го!

# 86
  • Sofia
От сайта на РУО София-град:

Информация за реда и мястото за запознаване с писмените работи на учениците от НВО в VII и X клас ще бъде публикувана на сайта на РУО – София-град не по-рано от 27.06.2022 г.

# 87
100 МАТ
97 БЕЛ
Sunglasses

# 88
Да, нямат отношение,  просто се надява че заради високия резултат ще я оформи нагоре към 6 Simple Smile
              На НВО в 4-ти клас точно за такъв проблем вдигнах грандиозен скандал при директорката в присъствие на математичката.Все го подценявше и му пишеше 4-ки,а на НВО имаше 6.От 22 6-ци в класа имаше само 7 на НВО и то само една на дете с 6,другите основно 4-ки и две 5-ци.Та си поговорихме на висок тон и....я пенсионираха,защото не бях единствената с оплаквания за тормоз над децата.
              Та при вашите точки се чудя как така няма да и пише 6!

# 89
  • София
Didia, някои учители ги взимат предвид. За нашето училище това беше нещо като класно,и според скалата на учителите ни, моята се е издънила с 3-ка.  Демек има 3-ка на класното за срока. Затова писах, че ми причерня. В крайна сметка сумарно и се получава 6 за срока, но не вярвам да получи 6-ца. Особено като има и 5 първия срок, със сигурност няма да е 6 за годината, ама дано не е 4-ка.

Общи условия

Активация на акаунт