Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 756
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз от надяващите се точките по математика да повлияят на крайната оценка, защото на класното има 5, а пишеше, че то ще се смята х2.
За протокола БЕЛ 79, МАТ 100.
И сега не знам точките негови ли са си или са му дали прословутите +4. Когато си гледа отговорите след изпита каза, че всичко е точно и се надявам, че са си негови.

И дано най-накрая им обявят профилите.

# 91
  • Варна
94 МАТ и 77 БЕЛ
По МАТ не са добавяли нищо май.
Очакванията бяха за 90+ и по двете. Ще ходи да гледа какво и откъде е рязано.
Струва ми се, че има нещо тотално сбъркано по БЕЛ.  В класа имат 1 с 83т., после е тя. Странно ми изглежда.

Последна редакция: пн, 27 юни 2022, 17:09 от julisa

# 92
91 т. БЕЛ
100 т. МАТ

# 93
MAT 100
БЕЛ 61
ИТ 91

Май повечето са катастрофирали по БЕЛ

# 94
  • София
61 МАТ, 74 БЕЛ. Иска да си види БЕЛ. Но като гледам какво споделяте....По математика е очаквано за мен, а и за него. Предмет, който никога не е харесвал, а последната година беше двустранно неглижиран. Виж, по БЕЛ му е далеч по-приятно и поради учителката, и поради лични наклонности.
Съвпадат му точките със срочни и годишни оценки. Ако иска повече, трябва да даде повече. Мисля, че го осъзнава и ако идните две години училищният успех му привлече повече вниманието, ще знае какво се иска.

# 95
# 96
  • София

Ние получихме днес заявленията със  срок до утре да се полълнят. Без коментар на датата, която ги получаваме, нито срока, който имаме да ги върнем

# 97
За статистиката -77 БЕЛ, 80 МАТ.
Предвид неученето й - ОК съм!

# 98
А аз съм силно впечатлена от резултатите на децата ви по математика. Браво!!! Точки от порядъка на 85+ са много високи за мен.

# 99
  • София

Ние получихме днес заявленията със  срок до утре да се полълнят. Без коментар на датата, която ги получаваме, нито срока, който имаме да ги върнем

Явно най-накрая са се сетили. Той още е на училище, аз не съм се прибрала от работа. Ще разбера довечера.
И какво става ако за определен профил не съберат достатъчно желаещи (не го очаквам за избора на сина ми), кога ще имат възможност да се преориентират децата Angry

# 100
  • Пловдив
За статистиката:
БЕЛ 82,
МАТ 94.5
Аз съм леко разочарована от българския.

# 101
Didia, някои учители ги взимат предвид. За нашето училище това беше нещо като класно,и според скалата на учителите ни, моята се е издънила с 3-ка.  Демек има 3-ка на класното за срока. Затова писах, че ми причерня. В крайна сметка сумарно и се получава 6 за срока, но не вярвам да получи 6-ца. Особено като има и 5 първия срок, със сигурност няма да е 6 за годината, ама дано не е 4-ка.
                 Все си мисля,че не е правилно тези изпити да влияят на годишната оценка.Сега го чакам да дойде у нас и да ми каже какво е направил,че този път тотално подцених тези изпити и не се поинтересувах за № и парола.Не знам дали са правили и класни.Изложих се този път,но щерката ми даде ултиматум да не тормозя децата и. Smiling Imp Аз не съм и досаждала и тя не иска да го правя с нейните.
                 Единственото ,за което се интересувах профилите,но той каза,че е избрал БЕЛ/история.

# 102
  • София
Златната среда е моята: БЕЛ- 68 т., МАТ- 69 т. Каквото, такова. Доста сериозно се отнася и по двата предмета, а и учителките са добри.  Предполагам си е направила съответните изводи. Оформени са вече.

# 103
И в нашия клас резултатите по БЕЛ са с по около 20 точки по-ниски от тези по математика. Доста са ги орязали явно.

# 104
  • София
Да се отчета за випуска на 73.СУ.
Досега си играх да правя разбивки по предмети с  Excel, защото получаваме обобщена таблица.
Средно за випуска:
БЕЛ  74.11
МАТ 74.11
НЕ 74.04

Общи условия

Активация на акаунт