Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 622
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
Засега се записвам, че има време, но желанието е налице.
Полезнах и аз Grinning

# 526
  • София
Сливке, добре подсети за баджа, да взема и аз да го откача от пердето Joy
Izida, вече много ми залипсва твоята червена рокля.
Някой има ли ника на Краси, която беше на последната среща, че й обещах да направя бадж.
И, Спунк, хайде без тийнейджърски номера. Тръгваме си в 10 от кръчма, а ти по Пепеляшкино време се прибираш. Айде, молА ви се, играли сме ги тези преди около половин век Grinning
beki8,  Шарлот, звездица, Naneto да не изброявам, че ще изпусна някого, и вас не съм ви виждала от много време. Хайде постарайте се да съберем.

# 527
Раздвижи се темата …  и аз се записах!
По темата за следване в чужди унита, аз съм от тези, които мислят, че ученето в чужбина не трябва да е самоцел, но пък от друга страна, то дава други хоризонти и възможност на младите да направят сравнение и избор.  И не мисля, че само някои специалности си заслужава да учиш навън, или пък че други определени - е по-добре да учиш у нас.  С две думи: и в България можеш да учиш ядрена физика, а пък  педагогика или икономика  в чужбина .  Всичко е въпрос на лично желание и преценка.

# 528
  • София
Сливке, добре подсети за баджа, да взема и аз да го откача от пердето Joy
Що? Някой няма да ви познае и двете със сливката без бадж ли?  Satisfied
Полезнах и аз поста.

# 529
  • София
И аз ще дойда с удоволствие, стига да съм в София, че ми е много далеч 10.09 Sunglasses

# 530
  • София
... И, Спунк, хайде без тийнейджърски номера. Тръгваме си в 10 от кръчма, а ти по Пепеляшкино време се прибираш. Айде, молА ви се, играли сме ги тези преди около половин век Grinning ...
Ами бавно ходя. К'во да направя? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 531
  • София, в момента в любимото ми село Железница
... И, Спунк, хайде без тийнейджърски номера. Тръгваме си в 10 от кръчма, а ти по Пепеляшкино време се прибираш. Айде, молА ви се, играли сме ги тези преди около половин век Grinning ...
Joy

# 532
  • София
Ех, няма да полезна и този път. Последния уикенд преди 15.09. напоследък все почивен го раздаваме. Ще чакам и аз като Изида следващата, здрави да сме!

# 533
  • София
За "бавноходещите" като теб предлагам безплатна доставка до дома (в рамките на София). Ама ще чакам да си влезете вкъщи и да присветнете с лампата три пъти. Да не ми щипнеш нанякъде, ако те оставя пред входа Joy
ПП Офертата е валидна, в случай че не сме на заведение на 50 м от нас. Тогава ще пия. Много! Kissing Face

# 534
  • София
Предлагам този път до сме в по-различна обстановка, момичета.
Да си направим тротоар парти пред входа на Лейди или на отсрещния. 😜

# 535
  • някъде ... тук ...
Ще ме уморите Crazy
Няма да се записвам засега, че кой знае на къде ще сме. Ако мога, ще дойда Simple Smile
Поздрави от един много як плаж на г*за на Евия, Гърция

# 536
  • София
Ей, кажи нещо повече за Евия. В коя част е най-добре да се отиде?

# 537
  • някъде ... тук ...
Не знам, честно.
Скрит текст:
Вече шести ден обикаляме от Глифа по източния бряг. Що черни пътища и завои минахме заради плажове... А и завоите и наклоните и на асфалтовите са олеле майко. Много е диво и красиво. Мнооого! На североизток и тъжно - много жестока и гадна гледка са последиците от миналогодишните пожари.
Вече сме почти до Каристос и ще завъртим от западната страна. Ще остане още много за гледане и обикаляне. За друг път оставихме и качването на върха на Евия Дирфи.
Да съм по темата - наборът беше на море с приятели. Утре се прибира от лагер. За училище не се говори.

Последна редакция: чт, 18 авг 2022, 18:26 от ЕлиТ

# 538
  • София
Много сте свежи. За сега няма да "полезна", че ми много далеч.
Аз следя темите на чуждите унита. На децата съм казала, че ги готвя за следване в чужбина, защот подготовката започва от по-рано и е по-тегава, но те могат да решат и да останат в БГ.
Набора за пореден път обеща, че тази година ще се потруди за по-добър успех, ама с всяка минала все по-малко му вярвам. Насочил се е към машинен инженер или индустриален дизайн. Заряза немския, ще се бори с АЕ.
Малката е залюбила, за сега, биологията, но още не може да се насочи към конретна специалност.
Дълго стана, сори.

# 539
Селена6, точно тази специалност на английски в Германия се изучава в КИТ Карлсруе, но трябва хорариум по физика от последната година, т.е. профил.  Обаче е много трудна специалност. Там няма начин да не научи на място немския, поне говоримо.

Общи условия

Активация на акаунт