Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 600
  • 724
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
В Пловдив имаме от 3 години някъде, off line кафе, което е само за настолни игри, и е посещавано от всякакви възрасти, може и рожден ден да празнуваш. По принцип it-тата, говоря за големи, семейни хора, се забавляват основно по този начин, със стратегическия тип настолни игри, и те си имат зали, в които се събират и играят.

# 586
Настолните игри са супер, ние имаме няколко и играем вкъщи, напоследък все по-малко. Те са стратегически и за големи, някои доста сложни, няма нищо притеснително в тях.

# 587
  • София
Не е ли по-лесно да ходят по гаджета, на купон, на дискотека/за несемейни е предложението/ Laughing, лично аз за първи път чувам, че има подобни зали.
Може би е пак вид социализация.
Помня моя младеж като беше по-малък ходеха в някаква такава зала да играят Ю-Ги-О. Състезаваха се, разменяха карти, дори продаваха. Беше поканен на някакъв турнир във Варна. Не отиде, защото трябваше да има придружител. Никой не се нави.
Сега картите стоят и прашолясват, а той няма интерес да играе игри освен Черен Петър със сестра си.

# 588
  • Sofia
Аз одобрявам това, че не са не телефон или компютър, че тези игри изискват мислене, стратегии, креативност, срещат се и с нови хора, но не ми харесва, че е на закрито с часове в хубавото време, а и само си намира някакви нови занимания и не поглежда нищо учебно Rage

Игривата слива, моят човек не е от тези по купоните и дискотеките. Виж за гадже ("приятелка") е положително настроен, но направо не знам в днешно време как се случват нещата. Това "поиска ми/поисках ѝ Инстаграм-а" ми е много комично. Може да срещне сродната си душа в някой клуб Grin

# 589
Anik, с две ръце заставам зад мнението, че се развива мисленето и се създават контакти. При нас това е начина в къщи да го отлепим от устройствата и до ден днешен.А, това не му пречи и на купоните. А, по игрите ни запали точно едно IT. 😉И това е само една част.

# 590
  • София
Аз одобрявам това, че не са не телефон или компютър, че тези игри изискват мислене, стратегии, креативност, срещат се и с нови хора, но не ми харесва, че е на закрито с часове в хубавото време, а и само си намира някакви нови занимания и не поглежда нищо учебно Rage

Игривата слива, моят човек не е от тези по купоните и дискотеките. Виж за гадже ("приятелка") е положително настроен, но направо не знам в днешно време как се случват нещата. Това "поиска ми/поисках ѝ Инстаграм-а" ми е много комично. Може да срещне сродната си душа в някой клуб Grin
Ееее то да поискаш инстаграма днес сигурно е като да поискаш телефона по наше време. Wink
И какво учебно освен списъка с литература трябва да погледне през лятото?

# 591
  • София
Да искаш инстаграма в наше време е най- голямата свалка. Изключвам запознанства по приятелски начала/приятел/ка на приятел/ката. Но пак преди това е огледан/обекта на запознанство/ в инстаграм и преценен дали става за запознанство. От опит го казвам. Това лято бяхме на почивка близо до къмпинга на наши приятели. Тъй като те бяха със техното момче и гаджето му, запознаха моя син с тяхна приятелка, като той предварително е бил огледан , предложен и одобрен от инстаграм. Така случайни запознанства вече все по-рядко се случват.

# 592
  • София
Да искаш инстаграма в наше време е най- голямата свалка. Изключвам запознанства по приятелски начала/приятел/ка на приятел/ката. Но пак преди това е огледан/обекта на запознанство/ в инстаграм и преценен дали става за запознанство. От опит го казвам. Това лято бяхме на почивка близо до къмпинга на наши приятели. Тъй като те бяха със техното момче и гаджето му, запознаха моя син с тяхна приятелка, като той предварително е бил огледан , предложен и одобрен от инстаграм. Така случайни запознанства вече все по-рядко се случват.
А какво ли правят децата без Инстаграм, или тези, които не са активни в него? Smiley

# 593
  • Sofia
BTW, наближава рожденият му ден и като нищо ще получи подарък настолна игра Wink

Ali97, има той едни страници с изрази на немски да учи. Уж и руския щеше да "изкълве" (негови закани от началото на лятото), отвори 2 пъти една граматика с упражнения и това беше.

В Инстаграм и другите соц.медии понякога снимките са толкова недостоверни - живата действителност рязко те приземява. Другото - да те "сийнва", няма по-ужасно отношение от това Laughing

# 594
BTW, наближава рожденият му ден и като нищо ще получи подарък настолна игра Wink
Дай да спретнем на астралните близнаци един общ рожден ден! Ще запознаем наборът с френските мадами, ще го препоръчаме и горещо калко е готин! Two Hearts

# 595
  • Sofia
Ради, даже и още двама от компанията му са в близките около датата дни Wink

# 596
Ради, даже и още двама от компанията му са в близките около датата дни Wink
Хе-хе ние се шегуваме, но като се замисля поне 2-3 пъти са празнували заедно рожден ден. Онези организирани бебешки септемврийски партита за рожден ден ! Sparkling Heart

# 597
  • София
Eiger, аз не знам, защото не съм в тази възраст, но децата ни със сигурност знаят. Сигурна съм, че начини има, и то такива за които не сме и подозирали.

# 598
  • София
aniK те всички тръгват с голямата кошница в началото на лятото.Но в последствие действителността се оказва различна.
И аз един ден видях госпожицата с отворена английска граматика и се учудих.Нещо си припомняла..Като знам как държи на свободното време през ваканцията...а дано!
Хе-хе ние се шегуваме, но като се замисля поне 2-3 пъти са празнували заедно рожден ден. Онези организирани бебешки септемврийски партита за рожден ден ! Sparkling Heart
Еййй подсети ме и за нашите организирани партита преди мнооого години.

# 599
Няма(МЕ) Инстаграм, няма и желание. Приятели - много малко от класа, повече от махалата- лостове, велосипеди, Морска градина, по-рядко-плаж.
Чудя се, може ли да се развие някаква мания към тези лостове и разни "мурафети" (не им знам точните имена) в училищните съоръжения на открито. Само за това се говори и така минава 90%от времето, в което не спи.

Общи условия

Активация на акаунт