Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 610
  • 724
  •   1
Отговори
# 570

Хммм, ама това с кока колата е, хммм. Аз и само на кОла плещя маса глупости, ако я заменя с някаквоградусово питие, не нося отговорност за думите си

Аааа, нали знаеш приказката - "след 8 часа каквото и да съм казал/а, не се брои..."

# 571
Сесо, аз кОла не близвам… тоя цитат не е от мен  😂 - на Лейди е!
Днес не ми е ден за вписване и цитати…

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 21:12 от saffron

# 572
Сесо, аз кОла не близвам… тоя цитат не е от мен…😂 -на Лейди е!
Днес не ми е ден за вписване и цитати.
Съвсем на добра воля се включих при “големите” с искрено пожелание и нормален коментар, а се нахвърлиха върху ми без време. Добре поне, че пожеланието ми беше прието също така искрено, както и беше отправено.

То беше към Лейдито, ама нещо цитирането оплесках...

# 573
  • София
То, ясно е, че е към мен. Аз друг да пие кока кола на сбирки не съм виждала. Нормалните хора на маса си пият бЕло, червено, кехлибар. Ама са извадили късата клечка да ме познават и да развалям хармонията Joy .
Нищо де, поправимо е.

# 574
  • София
Язък,че на последната сбирка седях толкова време до теб и не съм забелязала какво пиеш.Нищо де,поправимо е.😉

# 575
  • Sofia
Я и аз да се "обадя", но не полезвам постове, защото не се знам изобщо какво-що.

Ние избутахме морската почивка миналата седмица. Освен цялото домочадие, водихме и набора с 4-ма приятели. Те уж се оправяха сами, но ги возихме в двете посоки, 3 пъти вечеряха "при майка ми" (сиреч при мен) и бяха на около 200м от нас в къмпинга. Не сме им досаждали, но то и нямаше за какво - кротки момчета са. Последните две вечери се бяха събрали с набори от 18-то, палили огън, пекли разни неща. Казаха, че са прекарали много добре и вече планират морето за догодина - този път неасистирано.. уж Wink

Тази седмица си почивам от почивката Sweat Smile

# 576
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Тази седмица си почивам от почивката Sweat Smile
И аз много обичам да си почивам от почивката.
Наборката е на лагер от понеделник. Вчера следобед а чувам, ама много уморена от бурното море и слънцето. Питам какво смятат да правят вечерта, ама естествено на дискотека. Събрали се с друг лагер от 22-ро, че те пълнолетни и да си имат придружители 😁. Да ама юнаците се напили пък се сбили с охраната. Голям купон. Накрая се обадили на техния си даскал да дойде да ги прибере. 🙄 Той карал пред тях с колата, а те пеша от дискотеката до ММЦ-то. Влачили се 1.5 часа. Ей такива ги вършат по морето.
Дребния и той на лагер в Гърция, та ние с ММ сме ергени.

# 577
Никак не го харесвам това Приморско -любима наборна дестинация 😩
Ани - ти все едно си била отново на Еразъм+ Приятна почивка!

# 578
  • София
Още помня едно ходене на ски когато бях на 23. Ставахме в 6 сутринта, защото лифтът от нашата отдалечена хижа работеше само от 7 до 8 сутринта и следобед от 17 до 18. Та в 6 ставахме, в 7 хващахме лифта и после автобусчето до пистата. Цял ден там и вечер към 18 си бяхме по стаите. Къпем се, вечеряме, малко почивка и после на дискотека до 2-3 през нощта. Явно и тогава годините са ми били в повече, защото един ден възкликнах "Ние сме мазохисти". А на едно море с подобна програма, последните 2 денонощия не бях спала грам и заспах права във влака за София - права! Сега се уморявам само като си ги спомням тези моменти Joy А не съм от поспаливите.

# 579
Ами аз от толкова време не съм писала, че чак ме е срам вече, но чинно следя всичко и съпреживявам с вас. А и прекрасното ни общество на френските майки-форумки тъй изчерпателно споделя важните моменти от нашия наборен живот, че аз практически нямам какво да добавя по същество. Отчитам се сега с нахлузени и много бързо изхлузени джапанки и с леко цопване в нашето море без перспективи за повече, но това е - някои лета минават по-бързо и от мигване. Мисля си все пак, че младежта, предимно наборката, не може да се оплаче по отношение на летуването - след езиковия лагер във Франция ѝ се получи море с приятелки под родителски надзор, морски лагер и пълен релакс. В резултат на това литературните произведения за 11-ти клас си останаха почти непипнати. ФЕГ-родителският колектив чакаме с нетърпение да научим ще се сбъднат ли през новата учебна година прогнозите за учене в една смяна, както и от колко до колко часа ще бъде тя. Пълноценни и слънчеви нека бъдат оставащите ваканционни дни!

# 580
  • Sofia
Хм, май ще шляпаме с джапанки до Нова година Laughing

Някаква нова мода има у нас - ходи се в клуб да се играят настолни игри Thinking Вчера на масата бил с двама СМГ-ейци. Прати ми снимка на обстановката - не прилича на игрална зала Sweat Някой друг с такъв интерес?

# 581
  • В средата на времето
Някой друг с такъв интерес?

Да, племенника на половинката, който е голям вече, семеен с дете, но са му голяма страст тези настолни игри и има огромна колекция вкъщи. Simple Smile Виждала съм снимки - събират се и играят, не в зали, по къщите или в някакви клубове. И хич не са прости, нищо че изглеждат такива на пръв поглед. Simple Smile

# 582
  • София

Някаква нова мода има у нас - ходи се в клуб да се играят настолни игри Thinking Вчера на масата бил с двама СМГ-ейци. Прати ми снимка на обстановката - не прилича на игрална зала Sweat Някой друг с такъв интерес?
Много е популярно сред СМГ-ейците. Мога да попитам за подробности.
Но те и в училището си имат зала за игри, та не е чудно.

# 583
  • София

Е, те, доколкото знам от девойките ми, не приличат тези клубове на игрална зала, а по-скоро на заведение със сепарета, май можеш да си поръчваш и напитки. Деца от класа на моите, макар и  завършили преди 3 години, се събират на такива места, когато са си сборно тук. Последния път бяха  в някакъв такъв клуб , май Каркасон се казваше, някъде в пряка на Витошка.

# 584
  • Sofia
Пошегувах се за "игрална зала" Grin Това на снимката е като кафене, но има и една цяла стена с книги - по-скоро някакъв клуб. Успокоявате ме, че средата не е някаква... неподходяща, макар че той е разумен и преценява нещата.

Общи условия

Активация на акаунт