Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 611
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Спунк, ами да го направим в Деня на София тогава - на 17ти, ако много са извън София до 15-ти…?

# 556
  • София
На този пост слагайте палец за 17ти.
Ако и на двете дати можете, слагате палец и на двата поста.
На 17ти има много именици.

Между другото, Дядото е Димитър Благоев. Къщата е нещо свързано с него, но не помня точно. Сигурна е живял там.

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 20:08 от Спунк

# 557
  • София
А ти като имаш именик, можеш ли?
Както е тръгнало ще го откараме докъм изборите.

# 558
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз пък не мога да се включа в съботно/неделните запои 🙄 Чакам делнична среща и то не петъчна 😁

# 559
  • София
А ти като имаш именик, можеш ли?
Както е тръгнало ще го откараме докъм изборите.
Не зная отсега, но вероятно ще мога.

Сиренце, защо до 12 клас? После няма ли да се виждаме?

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 21:55 от Спунк

# 560
  • София
"Дядото" е ресторант в двора на къщата-музей Димитър Благоев. Там е живял в началото на века. В музея се пазят негови вещи и преди 1000 год там ни приемаха за чавдарчета и пионерчета Wink
От известно време е затворен и остана само кръчмата.

# 561
  • София
Сиренце, защо до 12 клас? После няма ли да се виждаме?
Моят опит показва,че след 12 клас,когато децата са разпръснати по света и у нас,някак постепенно срещите се разреждат.В един момент се преустановяват.Дано в тази тема не се случи така!

# 562
  • София
Не знам след 12-ти клас какво ще правим (да сме живи и здрави), ама с този дядо нещо се сбабичосвате. Аз за какъв дядо си мислех, а вие извадихте някакъв съвсем друг типаж "дядо" Joy Ма моля ви, подбирайте причините за избора на кръчма, че се сетих за този виц.

# 563
[Ох Сиренце, пак си в десетката… Хубави са отзивите за Дядото … , а и Лейди вече ме спечели с лимоновия пай.

# 564
Не знам след 12-ти клас какво ще правим (да сме живи и здрави), ама с този дядо нещо се сбабичосвате. Аз за какъв дядо си мислех, а вие извадихте някакъв съвсем друг типаж "дядо" Joy Ма моля ви, подбирайте причините за избора на кръчма, че се сетих за този виц.
               Не така за Дядото.Ние много често бабите от КГБ / Клуб на готините баби/ си правим срещи там,че е удобно на всички.При това дядото е братовчед на една от бабите та до сега не сме имали никакви оплаквания от менюто и гозбите.При това ми прави впечатление,че винаги трябва да резервираме защото няма как да се изтърсим двайсетина и да намерим място.Лимоновият пай е хубав,ама аз му намерих мана  Yum Моят е три пъти по-дебел,а тоя го лапвам на една хапка! Smiling Imp Е,до сега никой не ни е досаждал с историческите подробности. Та сме се чувствали на неутрален терен.

# 565
И аз, и аз Simple Smile ще дойда Simple Smile. 15-ти, 17-ти все тая!

# 566
  • София
Спункич, полезнах ти 17ти, на 10ти съм на юбилей в Мурсал на една от най-близките ми приятелки.

Иначе сме добре. Седмокласникът хич не ще да се прибира в София, заради туй дето започвало с у. Екстра си му е на морето.
Но решава задачи и прави тестове по изисквания на учителите. И помага на баба си и леля ми.

На щерка ми и разшириха отговорностите на къмпинга, дадоха и и каравана.  Тя по принцип си се прибира, но понякога си осгаваше да спи в палатката.

Ние си пътуваме уикенда, чистим стаи, да помогнем на родата, скачаме до плажове диви и се прибираме. Сега сме на Сливен.
Та уикендите ме е невъзможно да се видим, но може би на 17ти бих успяла.

Но за когато тогава.. ако не-друг път.
Лека да ви е седмицата.

# 567
Резултатът е равен… и на двете ли дати ще ходим …?😂

# 568
  • София
Резултатът е равен… и на двете ли дати ще ходим …?😂

🤣
Е колко му е,важното е срещи горещи да има!То и без това няма наговаряне.
Не помня дали полезнах или не.Ще отида да видя и може и да наклоня везните.

Последна редакция: пн, 22 авг 2022, 09:47 от Ali97

# 569
Добро утро и като гледам ще ни върви много по вода. 😉Полезнах 10, а за 17 съм много заета. Дано стане срещата, а ако не ще има и други.

Общи условия

Активация на акаунт