Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 588
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Супер за 17ти, ще се постарая максимално да додъ. Fair lady, една голяма кокаколка в малки чашки и готово Simple Smile
хехе, шегувам се.
Този Дядо не знам къде е или забравих, но ще се разбере.

Момичета, накъркахте ме по обедно време с тез алкохолчета, ммм..! Пияна жена весел офис.

Беки, жив и здрав рожденик, именик! Здрав да бъде, да му спорят нещата и да се гордее с хубавото си име!

И всички именици също! Здрави и щастливи бъдете!

# 616
  • Sofia
Ехо, да не се объркате с десетокласната тема Grin
Да ни е честита 11-ката в заглавието! Revolving Hearts

# 617
Ехо, да не се объркате с десетокласната тема Grin
Да ни е честита 11-ката в заглавието! Revolving Hearts

Привет на всички.
Знам, че е рано за школото, а някои тепърва ще нахлузват джапанките, но все пак промених заглавието в духа на предходното.
Успешна учебна година на децата ви. Heart

# 618
  • София
Заглавието звучи, като на крачка от завършване на училище. Wink

# 619
  • София
Хо-хо, дойдох тематично баш за смяната на заглавието Simple Smile
Изпуснах алксандрийските именяци, ама за тези дето нямало да ги изброяват и за дядото се надявам да се класирам.
Моето момиче шеше да наваксва с френския Joy Какво да ви кажа, последния месец реши да заложи на японски - любовта от детството се завърна. И пак взе да слуша тази "тамагочи естрада", както аз наричам японския поп и рок. Ама нека се забавляват децата с каквото им е на душата, стига да не е вредно.

# 620
Респектиращо заглавие Simple Smile. За нас това беше последна учебна година. Смея се вкъщи с детка, която твърди: "изтича ми промоционалният период на безплатен живот. Предстои всичко да е платено". Да са живи и здрави децата и бързичко да мине времето до преброяването от едно до дванадесет.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 08:49 от Шарлот

# 621
  • София
Честит ви септември!

Сиренце, изпусна Александров ден, но си точно да Симеонов.
Да са живи и здрави  празнуващите днес!

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 09:21 от Спунк

# 622
  • София
Заглавието е един път!
Направо ме стресна. Пораснаха си децата и туй то.
Шарлот, какво значи "последна учебна година"?
Иначе моят младеж ходи на интензивен френски към ФИ, не мрънка, през останалото му свободно време сканира Витошка с приятели от всякакви гимназии. Не се оплаква. Последни метри от ваканцията , че после освен училището и на курс по английски ще ходи. Видяло се е, че с испанския нещата няма да се получат, ми поне по английски да вземе сертификат.

# 623
Честит имен ден на празнуващите!
Утре изхлузваме джапанките (Слави Богу) и се започва мъчението - повече за мен, отколкото за набора, ама каквото такова…

# 624
Не бях прочела заглавието, но снощи официално изхлузих джапанките.
Тръстиката зове, но ако приемем, че трудът краси човека, значи ще се разкрасяваме.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 10:42 от galia_m

# 625
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Заглавието е чудесно!
Девойката изхлузи джапанките в понеделник, получи "така мечтаната христоматия" Grin и очаква училище - къде с желание, къде с не толкова.

# 626
  • Варна
Като гледам какво е времето, ние ще сме по джапанки и до 15-ти Joy
И аз се стреснах от заглавието, не ми се чува още за такова порастване Simple Smile

# 627
На мен също ми звучи стряскащо заглавието, няма да лъжа.
Наборката е обещала да се стегне, че не остана за кога.

Честито на голяма патеричка на предишните именици и на днешните също! Flowers Cherry Blossom

# 628
  • София
...ако приемем, че трудът краси човека, значи ще се разкрасяваме.
Достатъчно съм си красива аз, повече няма накъде.

# 629
Ние пътуваме за Гърция, до 8-ми съм в тотално ваканционен режим, вечерта на 08.09. съм на род.среща на седмокласника - започвам ударно 😄. Девойката днес я събудихме в 7:30 за път и 2 часа мрънка, че било нечовешко и не знаела как ще свикне да става рано след 2 седмици.

Общи условия

Активация на акаунт