Единайсети клас. Школото отвори, джапанките изхлузи.

• 41 586
  • 724
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Ние изпратихме каката третокурсничка за Франция преди 2 дена. Наборката голям рев му удари, което никога до сега не е било. Питам я толкова много ли и е мъчно за сестра и, а тя ми отговаря "абе мъчно ми е за кака, ама повече ми е мъчно, че лятото свършва .....".
Иначе и тя е още на ваканционен режим , 2 пъти беше на море - веднъж семейно с нас и веднъж със сестра си и нейните приятелки. Сега в София пак се разцепи от купони и излизания. Поработи малко към едно социологическо проучване като въвеждаше анкетни карти в софтуер, та изкара и някой лев. По учебната част разбираемо нищо не е правила......

# 631
Гледам календара и не вярвам, че вече сме септември! Поне облекчено се сещам, че с половината предмети приключиха миналата учебна година. Извънкласни занятия ще започнат може би към седми, но джапанки прибирам чак октомври, кой когато може ги ползва до последно:)

# 632
Шарлот, какво значи "последна учебна година"?

Под "за нас" имам педвид възходящите на наборите. Ние брояхме от 1 до 11  и литвахме в разни посоки. Все си мисля, че 12-та училищна година е излишна. Вместо по-рано да започнат специализация, 18-19 годишни, гонещи 2 метра същества, търкат чиновете. Някои ще имат шофьорска правоспособност, други ще са бъдещи родители...и недрде не - училище.

За любителите на електронната търговия - във Factcool  разпродават дамски и мъжки худита. Поръчах разни цветове. Сутринта от друг електронен се сдобих и с маратонки - ами от мен толкоз. Ще е обута и облечена. Другото е в нейното игрово поле.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 14:41 от Шарлот

# 633
  • Sofia
Шарлот, но някои имахме подготвителен клас Wink

Моята отпуска свърши. Първи ден, поизнервих се с някои неща.

# 634
Привет и от мен. Започнах и аз по темата отзад напред -първоначално изхлузвам джапанките.  Вместо море направихме един семеен спа тийм билдинг … Наборът ги е приготвил за второ море от неделя за седмица… Айде да свършва тая ваканция, че много скъпо ми излезе. Не че предпочитам да следя школото, де… Както някой по-нагоре писа: поне ще е по-човешко с по-малък набор от предмети —да видим дали ще се отрази положително на успеваемостта.

# 635
  • Sofia
saffron, хайде де, разказвай - върнал се е, как е?

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 17:00 от aniK

# 636
Хаха…за изпадналия ли германец да пиша; знаех, че бил пуснал и брада, ама като го видях на летището … Жестоко си бил изкарал,  само дето не спомена дали е и понаучил нещо. Но си е било голям житейски опит. Харесало му е: страната, града, това, че е бил сам и никой не се е опитвал да го организира.

# 637
  • София
Честити да са имениците и минали и настоящи!
В новите отговори ми излиза заглавието и си мисля,че не участвам в темата на единадесетокласниците.Ама пустото любопитство надделя и кликнах да видя за какво иде реч.
Е,остават още две години...изтъркулиха се първите десет.
Моята щерка си направи равносметка,че лятото някак неусетно е минало и остават 2 седмици ваканция.То и аз така,не мога да повярвам,че вече е септември.

# 638

Под "за нас" имам педвид възходящите на наборите. Ние брояхме от 1 до 11  и литвахме в разни посоки. Все си мисля, че 12-та училищна година е излишна. Вместо по-рано да започнат специализация, 18-19 годишни, гонещи 2 метра същества, търкат чиновете. Някои ще имат шофьорска правоспособност, други ще са бъдещи родители...и недрде не - училище.

Аз се сещам за "Сбогом, другари, сбогом 11 клас" на Емил Димитров, но е за хептен древни като мен .
Иначе, днес наборът си купи учебници от книжарница и аз с моя неудържим рефлекс първо тръгнах да гледам историята какъв е материалът. И току се сетих, че то (за негова радост) история тази година нямааа. И другите не ги видях. Но се случи пред непознат да сподели, че не обичал историята, но "господинът" по история го мотивирал да учи и било "предизвикателство" (наистина беше)и даже му станало интересно."След дъжд качулка".
Както споделих "на онова място", лятото се изниза неусетно, без да му се наситим достатъчно. Ама няма да изхлузвам джапанки, рекордът ми е плаж в средата на октомври, ха, дано!

Последна редакция: пт, 02 сеп 2022, 09:38 от Светкавица

# 639
  • София
И ние нахлузваме джапанките утре за още малко морски дни. Дано не откараме часове по границите. Boel, откъде влязохте в гръцко и много ли чакахте?
11 клас ми звучи и на мен стряскащо бързо появил се, както ми звучаха и 17 години преди някой месец. Трудно ми е да повярвам кога минаха.
Честити да са имениците и рожденниците от последните дни! Здрави, усмихнати, вдъхновени да бъдат!

# 640
Хм, май ще шляпаме с джапанки до Нова година Laughing

Някаква нова мода има у нас - ходи се в клуб да се играят настолни игри Thinking Вчера на масата бил с двама СМГ-ейци. Прати ми снимка на обстановката - не прилича на игрална зала Sweat Някой друг с такъв интерес?
АниК, къде е клубът?
Моята девойка играе много настолни игри. Има и тази от Стрейнджър Тингс, но досега не са намерили компания за игра с нея.

# 641
Jiema, ние пътуваме от Варна и минахме през Маказа, за 15 минути към 14:30 следобед, следях в една група - до към 14ч. се чакаше около час.

# 642
  • София
Хм, май ще шляпаме с джапанки до Нова година Laughing

Някаква нова мода има у нас - ходи се в клуб да се играят настолни игри Thinking Вчера на масата бил с двама СМГ-ейци. Прати ми снимка на обстановката - не прилича на игрална зала Sweat Някой друг с такъв интерес?
АниК, къде е клубът?
Моята девойка играе много настолни игри. Има и тази от Стрейнджър Тингс, но досега не са намерили компания за игра с нея.
Аз знам този - Левъл Ъп.

# 643
Моята е фенка на филма, май и приятелките й. Може ли линк да разгледам за играта?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт