2АЕГ "Томас Джеферсън" - Тема 3

• 70 418
  • 775
  •   1
Отговори
# 705
Миналата година беше така. Дъщеря ми ще е 9б и е с втори немски. Трите немски и първата испанска почнаха първа смяна.

# 706
Моля още веднъж за линк към инстаграм групата на 8 клас 2 АЕГ! Относно смените в 8 клас випускът е разделен - първите 4 класа започват 1 смяна, останалите 3 паралелки са втора смяна. Втория срок обръщат смените. Не вярвам да има промяна тази година поне що се касае до сменния режим.

# 707
Вчера някои от децата са разбрали в коя буквичка паралелка ще са. Предположих, че дамата, отговаряща на телефонните обаждания, ще е вече изнервена  - оказах се права Joy Та попитах само кога ще разберем разпределението - след 02.09 на сайта щяло да има инфо.
Т.е. вече са сформирани паралелките? А някой знае ли кога ще е първата родителска среща?

# 708
Вчера някои от децата са разбрали в коя буквичка паралелка ще са. Предположих, че дамата, отговаряща на телефонните обаждания, ще е вече изнервена  - оказах се права Joy Та попитах само кога ще разберем разпределението - след 02.09 на сайта щяло да има инфо.
Т.е. вече са сформирани паралелките? А някой знае ли кога ще е първата родителска среща?

При записването ми казаха, че ще е през седмицата от 09.09. нататък.

# 709
  • при моите любими
Моля още веднъж за линк към инстаграм групата на 8 клас 2 АЕГ! Относно смените в 8 клас випускът е разделен - първите 4 класа започват 1 смяна, останалите 3 паралелки са втора смяна. Втория срок обръщат смените. Не вярвам да има промяна тази година поне що се касае до сменния режим.
Аз не разбирам как става, но децата казаха, че не ставало с линк. Който иска може да ми изпрати на лично Инстаграм на детето, което иска да бъде включено в групата, ще го препратя на сина ми и той ще ги добави.

# 710
  • София
В Инстаграм не са точно групи, всъщност това е чат и няма как да се даде линк. В началото всеки участник в чата можеше да включва други /трябва да се последват взаимно/, но тъй като се включвали и външни лица, сега са го направили само създателят на чата да може да включва.

# 711
Обадих се да питам коя паралелка ще е дъщеря ми и кога ще е родителската за осми клас. И..ударих на камък. Били злоупотребили с питанията, а нямало как на 200 човека да отговарят, все едно друга работа имат Smirk. Та....да следим сайта на училището, там след 3.09. ще публикуват тази информация.
Искаше ми се да планирам кратко пътуване между срещата и първи учебен ден, но...

# 712
  • София
И аз се пробвах и мен ме отсвириха. Любезно, но си ме отсвириха. 🤣

# 713
Аз затова го написах, за да не пробват и други. Няма смисъл да дразним дамата Laughing
П.С.
Инстаграм групата активна ли е и само за осми клас ли е? Дъщеря ми била от два месеца в някаква, в която има 71човека, но не да само от осми клас

Последна редакция: чт, 22 авг 2024, 12:08 от Г-жа Рамацоти

# 714
  • София
Аз се учудвам, че разделят (поне досега) паралелките с испански - едната в една смяна, другите две - в друга. По- логично ми е трите с испански да са заедно, а с руски да мине на мястото на едната испанска. Но може би е свързано с графиците на учителите.

# 715
  • София
sali, точно това умувах и аз тези дни. Баткото е "Г" клас и се запозна с другите испанци чак в 9.клас. И оттогава са сформирали една прекрасна компания.
За телефонните опити- аз затова попитах само кога ще излезе разпределението. Че дамата вдигна телефона с такава нотка в гласа, че всичко беше ясно Joy Разбирам я жената, сигурно сме я подлудили Joy

# 716
  • София
Класните ръководители на новите осмокласници са започнали да изпращат мейли с информация в кой клас е разпределено детето и за родителската среща. Ще бъде на 12.09. Аз още нямам мейл.

# 717
На деветокласниците или поне част от тях ще преподава по история един от новите преподаватели в гимназията. Била мила и лъчезарна.

# 718
Аз вече получих мейл. Класна ще ни е Маздрашка.  Била строга, разбрах. Някой може ли да сподели мнение за нея? Добър математик ли е? Дали ще успее да сплоти децата?

# 719
Класните ръководители на новите осмокласници са започнали да изпращат мейли с информация в кой клас е разпределено детето и за родителската среща. Ще бъде на 12.09. Аз още нямам мейл.
Благодаря, че сподели!
Много лошо първо впечатление ми прави липсата на комуникация. Голяма тайна кой в коя паралелка ще е. Знаят от поне 2-3 седмици, но мълчат като риби. Същото е и за родителската среща. Кой умник я насрочи в четвъртък?!😎

Общи условия

Активация на акаунт